Én is gondoltam már arra a festékre és akkor én is mindent kitehetnék...
De ha majd festés lesz... akkor veszek olyat is.
Ja, a bojleren nekem is van.

" alt="

">
Paintuci: a külföldi Danone-osokra gondolsz? Azokat nem tudtam nem megvenni, mert nagyon édik, de a magyarok közül már nem kell mind, pl. ez az Urbi sajtos irtó ronda, és nem kreatívabb. Lehetne pl. hogy a maci rugja a labdát.
Egyébként meg most készülök befesteni az egyik falat, épp azért kérdeztem a múltkor hogy mennyibe kerül az a mágneses festék. 2 nagy hűtőm van, de egy csomó régebbi mágnes a dobozban van. Csak fessem le a falat és akkor rend lesz.
Viki Neked hány hűtőd van h. ennyi mágnest begyűjtesz.

" alt="

">
Nekem 2 közepes hűtő, 1 mhelyi nagy hűtő, és a boyler már tele...
Köszi a választ, én is kérek szépen képet...

" alt="

">
mel6: jaj nagyon ari, küldök majd róla képet.
Viki
Na akkor én arról a Valdorosról lemaradtam nagyon.
danone: igen állatformájú
utolsó kérdésedre nem tudom a vászat
Paintuci: A Valdorosoknál nem az a mágnes volt, hanem egy nagyon aranyos jegyzettöbös macis. Egy szív alakon néz ki. Semmi plüss!
A második sorozat Danonino is ugyanaz volt mint az első.
A Teszveszes az a német sorozat, nekem meg van, sőt a francia sorozat is az egész. E-bayen vettem, nagyon király.
A Danone-os pedig az amit írsz, üzitáblás, eléggé vékonyka. Még tavaly ősszel adták joghurt vásárlásakor, amikor m ég játék is volt vele.
Azt hiszem nem hagytam ki semmit.
paint
valdornál nekem csak az a 4-es sorozatok vannak
A valdornál az(ok) a mágnes(ek) van(nak) amelyek az(ok) a 4es sorozat? Vagy van vmilyen plüss is?

" alt="

">
Az új danoninosok azok olyanok voltak mint a 2. sorozat? Nem a négyzet és rajta betű, hanem állatok?
Mert a teszveszen láttam német feliratosokat is.
A danone üzitáblás meg olyan h. széle skék, közepe fehér és rajta joghurt?
Valdoros hűtőmágneseim vannak. 4 db, különböző színűek. Valami nyereménytárgy érdekelne érte.
teni: mi találtunk, köszi a tippet, Az Arénában voltak. De pl. a Pesti útiban és az Erzsébetiben nem.
Talált valaki valamelyik Tescoban Valdoros hűtőmágnest? Én a Pólusban és a Váci úton voltam, de csak kesztyűjük volt, pedig a tippet a Hungerit termékmenedzserétől kaptam.
érdekel valakit scooby -s mágnes?
evimamzi amit gondolsz vmi apróságot.....
Valdor hűtőmágnest keresek! Sok mindenem van cserébe! (nálunk csak edényfogó kesztyűt adtak

" alt="

"> )
Kérek szépen képet az Urbi sajtos mágnesről, köszönöm.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások