Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 124 / 891 oldal |
Én is szeretnék segítséget a Good Milk sporttáska átvételéhez.
Szeretnék kérni én is segítséget Good Milk nyereményátvételhez. Ha valaki segítene, azt nagyon megköszönném.
Good Milk sem olcsó! /299Ft jobb esetben 199Ft
1000 csomag 1000 Ft-jával épp egy milla.
Én pénteken délelőtt megyek érte, szívesen átveszem annak, aki most nem tudja, és megbízik bennem. Én hétvégén a Balaton déli partján leszek, hétfőtől az északin. Aki arra felé lakik, és így már el tud érte jönni, annak örülök, ha segíthetek. Csak hát az idő sürget, és kérik az eredeti blokkot is, úgyhogy elsőbbségi feladás szükséges.
Paintuci! Megnéztem a térképen, elég világ végének tűnik, messze esik a busztól. Jól gondold meg mennyit vállalsz be, ha nem kocsival mész!
Paintuci! Megnéztem a térképen, elég világ végének tűnik, messze esik a busztól. Jól gondold meg mennyit vállalsz be, ha nem kocsival mész!
Szegény good milk milyen csoró nem tud postázni...
Gondolom a Mona Kft-nél:
1037 Budapest, Csillaghegyi u.32-34.
1037 Budapest, Csillaghegyi u.32-34.
Hol kell átvenni? Max. 10 emberét át tudom venni ha engedik... és postázom...
Első 10 jelentkezőét...
Illetve már 8...
" alt="
">
Samidala
s.anikó
....
Első 10 jelentkezőét...
Illetve már 8...
" alt="
">
Samidala
s.anikó
....
Én is GoodMilk nyeremény átvevőt keresek!
Mit kérsz cserébe?
Mit kérsz cserébe?
Hol kell átvenni, messze van?
GoodMilk nyeremény átvevőt keresek
" alt="
">
" alt="
">Tudnátok segíteni ezzel a kóddal? Akárhogy nézem nem látok bele más betűt.
96dsgya9xn
96dsgya9xn
Paint- ez jó lesz? https://ker.elmu.hu/es/ker/elmu/public/regisztral.htm
Nem tudjátok véletlen az elmű oldalán hol regisztrálok h. online is tudjak ügyet intézni, semmi regi gombot nem találok...
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Barillával nyert Imetec Dolce vita robot gépe van/ volt valakinek!?
S.O.S-be szeretnék kérdezni valamit.
Köszönöm!
S.O.S-be szeretnék kérdezni valamit.
Köszönöm!
Szia eras25!
Írtam mailt, légyszí sürgősen válaszolj!!!
Írtam mailt, légyszí sürgősen válaszolj!!!
S.O.S
Sziasztok!
Nyereményjáték ügyben, milyen szervezetnek kell írni?
Esetleg ha egyből emailcímet is tudtok adni az lenne a legjobb, de a pontos megnevezés is elég lenne, és akkor már utána tudnák keresni.
Nem szerencsejátéké kellene.
Egyébként meg ajándék ki nem küldése (vagyis lejárt szavatosságú termék) miatt írnék. Köszi szépen.
Sziasztok!
Nyereményjáték ügyben, milyen szervezetnek kell írni?
Esetleg ha egyből emailcímet is tudtok adni az lenne a legjobb, de a pontos megnevezés is elég lenne, és akkor már utána tudnák keresni.
Nem szerencsejátéké kellene.
Egyébként meg ajándék ki nem küldése (vagyis lejárt szavatosságú termék) miatt írnék. Köszi szépen.
E. Tímea: ha olvasod, légyszi jelentkezz, mailben! Köszönöm.
3. napja már, hogy nem tudok belépni a freemailembe. Addig megy a dolog, hogy bejelentkezés, de a leveleimet már nem látom, nem tölti be.Mit tudok tenni?
szilvi78 írtam.