Knorr nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 124 / 143 oldal |
elsöbbségivel
Smile
és elsőbbségivel vagy símán?
és elsőbbségivel vagy símán?

Én is mindig az utolsó napon adom fel és eddig mindig beért.
Köszi mindenkinek a választ 

Ezt a témát minden hónapban újra előszeditek, pedig elég lenne csak a hivatalost elolvasni.
Minden hónapban az első 10.000 beérkezett (beérkezett és nem feladott) pályázat nyer.
Tehát aki a hónap utolsó napján adja fel elsöbbségivel, annak szinte tuti., hogy beér az első munkanapra és nyer.
Én minden hónapban így csinálom és még minden hónapban nyertem is.
Minden hónapban az első 10.000 beérkezett (beérkezett és nem feladott) pályázat nyer.
Tehát aki a hónap utolsó napján adja fel elsöbbségivel, annak szinte tuti., hogy beér az első munkanapra és nyer.
Én minden hónapban így csinálom és még minden hónapban nyertem is.
moncsy87!
Nem akarlak elkeseríteni, de én úgy tudom, hogy a postai dátumbélyegző szerint nézik a havi beérkezéseket.
Nem akarlak elkeseríteni, de én úgy tudom, hogy a postai dátumbélyegző szerint nézik a havi beérkezéseket.
Sziasztok!Én mindig 1-én adom föl ajánlva ,eddig mindig beért.Csak a júliust kihagytam,mert hétvégére esett 1-je és itt nincs nyitvatartó posta.
ja,és lehet hogy még ma megkapják! 

moncsy87 !
Szerintem van esélyed rá! én szurkolok neked!
Szerintem van esélyed rá! én szurkolok neked!
tegnap este adtam fel a vonalkódjaimat elsőbbségivel. De sztem nem ment már el a tegnapi postával. Ha holnap érkezik be, esélyes még a tányér? Vagy felesleges volt beküldeni... 

vw: olyan ízbombás eleje van de mégsem az. Nincs is benne a Knorr összesített listájában sem. Nem valami gyüjtő csomagolás vagy + ajándékos csomagolás?
én Budapesten a XX. ker-ben még a júniusit sem kaptam meg
A vonalkód turkálóban nem volt, nem tudjátok milyen termékről származik? 5996358030910
mármint a júliusiak
ide is megérkeztek a KNorr tányérok.
Megjött mindkét júliusi tányér, annak ellenére, hogy a nyerteslistán csak eggyel szerepelek. Igaz, emilben megreklamáltam, de választ nem kaptam. Úgy látszik, ez a válasz, hogy mégis elfogadták mindkét pályázatomat!

mert a kép sem a most futó volt, hanem az evőeszközök voltak az előtérben.
Szerintetek az nem lehet, hogy a Knorr előre megrendelte a reklámot a következő játékhoz, de a Mindmegettén összekeverték a most futóval??
A Knorrnál nagyon kedvesek, készségesek voltak, kinyomozták mi történt a pályázatommal. Kiderült, hogy se nem a Knorr, se nem a Posta a ludas, hanem sajnos én. Véletlenül nem a Knorr kolleció, hanem az Együtt a család címzést írtam, s mire átadták az én pályázatom, betelt a 10000-es létszám.
Felhívtam őket. Hibás a banner.