Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 124 / 269 oldal |
(Fbn olvastam: tudd, hogy. honnan jottél, hogy haza találj este nyolcra. 😁 )
SzerencsésFlótás A lányom 31 éves, idén ment férjhez,..ismerem az érzést!
Kedves vagy verka!
El sem hiszem,hogy eltelt 30 év. Az Én gyönyörű lánykám a kisujjamat fogta úgy mentünk fagyizni. Egyébként tényleg szép munka a dzseki, kékes színű és kék igazi bőrbevarrással készült a csukló és nyakrésznél belülről. Szerintem Schobert Rékának és Zalatnai Cininek kellene közösen megvásárolniuk. Egyikükre derékban másikukra mellben lenne jó. A Romániai szűcs valószínűleg összeveszhetett a szerelmével és énnekem jutott a dzseki.
El sem hiszem,hogy eltelt 30 év. Az Én gyönyörű lánykám a kisujjamat fogta úgy mentünk fagyizni. Egyébként tényleg szép munka a dzseki, kékes színű és kék igazi bőrbevarrással készült a csukló és nyakrésznél belülről. Szerintem Schobert Rékának és Zalatnai Cininek kellene közösen megvásárolniuk. Egyikükre derékban másikukra mellben lenne jó. A Romániai szűcs valószínűleg összeveszhetett a szerelmével és énnekem jutott a dzseki.
SzerencsésFlótás
Ha darázsderekam lenne, megvenném...
" alt="
">
Ha darázsderekam lenne, megvenném...
" alt="
">1990 ben !!!! vettem az akkor 7 éves lányomnak egy nagyon szép női irhadzsekit Szatmárnémetibe-gondoltam majd belenő. Azóta sem sikerült eladni pedig egy szűcs mestermunka. Egy "hibája van ,darázs derekú és kifejezetten telt keblű hölgyre méretezték. Senkin nem volt ,originált és még eladó!
De kár,hogy annak idején az összes kacsingatós pénztárcát és Trapper farmert kivittem Ungvárra,most milyen jó csere alap lehetne!
A volt trilakos főnököm elküldte a pantone színkártya 2020as színkódját. Kérdeztem mit akar ezzel mondani?
Azt mondta ez a klasszikus barna színű szín amely a 💩 színe. 😂
...és tényleg.
Azt mondta ez a klasszikus barna színű szín amely a 💩 színe. 😂
...és tényleg.
Ha tőlem kérdezted - nem voltam, és lehet elég is volt a 2 sorbanállás. Az esélyt megadtam a sorsnak.
" alt="
">
" alt="
">zshajni ha mindig látnánk mennyien játszanak jó páran már kiszálltunk volna a játékokból. 🤔 🙄 😯
Én is viccnek szántam
" alt="
"> Egyébént lehet megmaradt 2 szép színű festékből egy kicsi, azt összekeverték és ez lett belőle elole
" alt="
">
" alt="
"> Egyébént lehet megmaradt 2 szép színű festékből egy kicsi, azt összekeverték és ez lett belőle elole
" alt="
">Csak akkor megyek ha van szöszi meg két pult. 😝😐
Mert tegnap 18-ig voltak. Vasárnap volt. 🙃 Ma volt e már két pult? És ott volt e az a helyes szőke bombázó? 🤣
Pánt-tegnap 17.15-kor terelgette, és ez egészen biztos, hogy a napi résztvevők száma, azaz nem annyira rózsás a menta színű kocsi helyzete szvsz.
" alt="
">
" alt="
">(Meg most haragszom rájuk, egyik hosstess negyed órával hamarabb kergeti a népet csak 7ig vannak, mondtuk neki inkább segítsen a másiknak jegyzetelni a sorszámot, azt mondta az egy emberes, és "tudhatnám hisz mindig ott vagyok" a mammutos játékok ilyenek.
1. nem mindig vagyok ott mert pl 2019 es nyári játékban nem vettem részt.Mert délután dolgoztam
2. régóta van a mammutnak játéka és csak azóta van ez a sorban állás amióta a maxxon csinálja. Mert sorszám rá a szelvényre, és bele egy füzetbe.
Úgyhogy fél-1 óra sorban állásra kell számítani.
(De megbocsájtom a csajnak, hogy beszólt mert szép szőke csinos.
" alt="
"> )
Kb. 2500 játékos van eddig A sorszámból ítélve. )
1. nem mindig vagyok ott mert pl 2019 es nyári játékban nem vettem részt.Mert délután dolgoztam
2. régóta van a mammutnak játéka és csak azóta van ez a sorban állás amióta a maxxon csinálja. Mert sorszám rá a szelvényre, és bele egy füzetbe.
Úgyhogy fél-1 óra sorban állásra kell számítani.
(De megbocsájtom a csajnak, hogy beszólt mert szép szőke csinos.
" alt="
"> )
Kb. 2500 játékos van eddig A sorszámból ítélve. )
Természetesen örülnék annak az autónak, de tapasztalat, hogy egy alapszínű autót fehér, piros stb... sokkal könnyebben el lehet adni.
Ez egy kevert szín. Abból sem a legnépszerűbb.
Én meg nagyjából tudom, a magyar lakosságnak mi a kedvenc színe, hát nem ez.
A mentaszín megemlítése meg csak vicc...
" alt="
">
Bár már megszoktam én legalábbis 1-1,5 évig hirdetek elég sok mindent mire el tudok adni bármit is.
Ez egy kevert szín. Abból sem a legnépszerűbb.
Én meg nagyjából tudom, a magyar lakosságnak mi a kedvenc színe, hát nem ez.
A mentaszín megemlítése meg csak vicc...
" alt="
">
Bár már megszoktam én legalábbis 1-1,5 évig hirdetek elég sok mindent mire el tudok adni bármit is.
Ennek a fele vicc egyébként...
" alt="
"> Még mindig nem tudjátok mikor viccelek mikor nem.
" alt="
"> Még mindig nem tudjátok mikor viccelek mikor nem.Detto.
Ugyanezt gondoltam...
Ugyanezt gondoltam...
Van az a mondás, hogy ajándék lónak ne nézd a fogát, most hozzatesszuk, hogy nyeremény autónak ne nézd a színét.
" alt="
"> Nekem mindegy milyen színű lenne egy nyeremény autó
" alt="
">
Nem vagytok kicsit tehetetlenek?
" alt="
">
" alt="
"> Nekem mindegy milyen színű lenne egy nyeremény autó
" alt="
">
Nem vagytok kicsit tehetetlenek?
" alt="
">Köszönöm sada !
Újra elküldtem a tavaly szeptemberi levelemet.
Most is ugyanúgy kell csinálni.
Most is ugyanúgy kell csinálni.