Marlboro
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 124 / 135 oldal |
Sziasztok! Kétszer hívtak egy számról sajna nem hallottam meg, visszahívom, és azt mondja előfizető nem kapcsolható......arra gondoltam esetleg valamilyen futár száma lehet....Nektek nem ismerős? 0630 344 04 80
Most már én is várhatok 1 egérkét

Mostmár 2 egérre és 2 öngyújtóra várok.
Szeretnék már végre meg is kapni valamit belőlük.
Az első öngyújtót szeptember 4-én nyertem.
Remélem hamarosan megérkezik valami.
Szeretnék már végre meg is kapni valamit belőlük.
Az első öngyújtót szeptember 4-én nyertem.
Remélem hamarosan megérkezik valami.
juhéjjjjjjjj,1 újabb egérke!
habár a múltkori még nem érkezett meg.
Mennyi idő után küldik a nyereményeket,mert van öngyújtó,amit 2-3 hete nyertem és még nem kaptam meg,az első egeret is 2 hete,az se jött még. Vagy most már 1x-re postáznak,majd a játék végén???
habár a múltkori még nem érkezett meg.
Mennyi idő után küldik a nyereményeket,mert van öngyújtó,amit 2-3 hete nyertem és még nem kaptam meg,az első egeret is 2 hete,az se jött még. Vagy most már 1x-re postáznak,majd a játék végén???
Én egy pendrive-ot nyertem, de éjjel 11-kor küldtem az sms-t. Egyébként az utóbbi pár napban volt gáz, ma például hamar jött a negatív válasz
optikai egér!!!!!!!!
))))
))))A délutáni beküldésemre 19 óra után jött a válasz
ismét egy öngyújtó
ismét egy öngyújtó

ildicc!
Sokáig hagytad magára az oldalt,lépj be újra,úgy már műxizni fog!
Sokáig hagytad magára az oldalt,lépj be újra,úgy már műxizni fog!
Nekem most a tegnap esti jött. Gondoltam, no akkor elküldöm a mait, erre a kódküldésnél kiírja, hogy "ismeretlen session azonosító". Ez mi a sz*r lehet???
Nekem is most jött.Negatív.
Nekem is. 

örömmel jelentem, hogy a 14:13kor elküldött sms-emre, Most!!!! érkezett meg a negatív választ!remélem ti szerencsésebbek vagytok!
Vmi van a rendszerrel,tuti!
Oda is kéne telefonálni 1-et,holnap,hogy legalább tudjanak róla!!!
Oda is kéne telefonálni 1-et,holnap,hogy legalább tudjanak róla!!!Másfél órája küldtem el a páromét, 1 órája az apukámét,egyikre sem jött még válasz.Valami nincs rendjén.
Én is várom a válaszokat, órák óta....
A tegnapi se jött még meg,és még ma se jött sms a Marbi beküldésemre! 

én is csatlakozom az én és két ismerősöm nevében is, mi sem kaptunk választ, pedig már kb 3órája elküldtük
nem tudom mi lehet, remélem azért csak jön, bár nekem valószínűleg megint negatív lesz 
nem tudom mi lehet, remélem azért csak jön, bár nekem valószínűleg megint negatív lesz 
2 után küldtem el, és azóta semmi! úgyhogy én is csatlakozom

Én is beszállok az ismét várakozók listájára
A mai két kódomra már lassan 1 órája várom a válasz smst, de semmi 
A mai két kódomra már lassan 1 órája várom a válasz smst, de semmi 
Marlboróra semmi válasz nem jött.