megvan már a fődíj nyertese? vagy még őrizgessem a kupakokat?

Tudja valaki az új pepsi-játék részleteit?
én sem kaptam még meg a május 30-it
ide még május 23-ai nyereményt sem hoztak..

Június 21.én nyertem. Szerintem az új játék indulásáig ki fogják szállítani az összes telcsit.
Én június 20-án nyertem. Nekem is júliusi kiszállítást mondtak, de a fiam már nagyon várja,.Szerintem még kb.3 hét, úgy 25-26 körül jöhet. Ti mikor nyertétek?
Nem tudom hol tartanak, de már nagyon várom a telcsimet! A júliusi szállítás elég tág fogalom.Minden nap várható

Hello! Nem tudjátok hol tartanak a kiszállítással?
Rék@87
Olvass vissza!
Nagyon sokan megkapták már.
nektek sikerült a futárcéget elérni?
Június 24.-én 14-16 között sincs
én meg akkor

2006. Június. 17-én 00-02-kor nincs nyertes...

" alt="

">
pedig én küldtem be... :S
Pepsi hidegdrót: 06-40-200-350
Humán Telex: 06-20-499-70-32
Sziasztok!
Nem tudtok valami telszámot a pepsihez (HTX) vagy a futárcéghez aki szállítja a telcsiket?
Ice
Én is kerestem nem láttam új kiírást!De ha lesz akkor ugyan ilyen legyen mint volt! Találtam valami mást a pepsinél:http://mydadada.com/
Sziasztok!Nekem 30:0,de mérges vagyok,mert a 23.-án beküldött kódomra,az van írva a kupaknaplómba,hogy rendben és utána,hogy már felhasznált,pedig akkor bontottam ki.ez van.csak nem tudom miért.

poro!
Még én sem kaptam meg a május végefelé nyert 1-etlen telcsim,remélem,hamarosan kihozzák,habár,mikor hívtak,juliusi kiszálítást igértek.
dulifuli123!
A pepsi oldalán láttam a spileresen,oda van kiírva,ahol a kupakkódokat lehetett beküldeni,hogy a mostani játék 25.-én végetért,de jön az újabb, juli. 15.-től.

lol valaki 136 ból 0 át nyert ln 6 ból 1 et és kidobtam a kupakot

De majd lerendezem a futárral, teszek róla ,hogy ő is és én is jól járjak. Amugy mikor kezdik el kihozni a nyereményeket ? Bár én tudom ,hogy le se s****k, egyszer nyertem egy laptopot és 3 hónap mulva hozták ki, az első hónap után azt hittem csak vicceltek. Ugyhogy elég nagy meglepi volt mikor egyszer csak beállitott valaki egy jó nagy dobozzal

Nekem még nincs kézben mindegyik. Hordják már a júniusi nyereményeket?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások