Lányom 5 Üdvözlő szöveget nyert eddigSzóltam neki,hogy mostmár váltson át valami ajándékra...nagyon izgi játék

ha háromszor nyomsz már elég is. az egyik mindig elfut. Én eddig kettő üdvözlő szöveget nyertem semmi mást.
Szívesen

Köszi, explorerrel megy, Mozillával nem működik.
A pingvinek előtt van 3 tojás, kattingass rájuk. Ha mind a 3 összetörik, mellette leírja, hogy mit nyertél. Ha csak 2 törik össze, 1 meg elszalad, nincs nyeremény. Én is most kezdtem a játékot, remélem jól írtam. Ha nem javítson ki valaki.
Ott van 3 pingvin, de mit kell vele csinálni? Van 10 pontom, de nem tudom, nyertem-e.
www.advent.hu -val

Ti most mivel is játszotok???

D
Az egész játék alatt (még 27 napig) annyit lehet megnyerni összesen. Legalábbis elvileg, mert a gyakorlatban még senki sem nyert semmit...
Még mindig nem értem ezt a pingvin és tojás kapcsolatot a karácsonnyal?!

Mit fogunk csinálni húsvétkor?!

ami tárgyakat kidob a nyereményjáték fül alatt, és oda van írva mindegyikhez,hogy hány db van, és mennyit nyertek már meg, az úgy van, hogy naponta? naponta azt mind lehet megnyerni? vagy az micsoda?
Majd éjjel beindul, csak győzzétek kivárni!

Én biztos nem bírok fent maradni, mert 4 körül kelek...

Erről jut eszembe,nem úgy volt,hogy csak holnap indul?

Szerintem velünk teszteltetik a játékot

. Kiszámolta, naponta kb. 20 aji van. Eből még egyet sem nyertek meg ez már gyanús!
Köszi!

Felül a nyereményjáték szóra kattints és akkor görgess lejjebb, ott mindent leírnak.
Ti hol látjátok a nyereményeket?
Egy angyali üzenetet nyertem

Az jobb, mint a semmi. De próbálokozok, hát ha össze jön valami más is.

úgy látom még senki nem nyert semmit...

csak be kellett írni, máris kaptam üzit

nekem még egy angyali üzi sem jutott eddig

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások