Keresek globus sms kódot

Sok spáros szivecske ( március 31-ig lehet felhasználni.)
Horváth Rozis bevásárlótáskák várnak cserére vagy eladásra.
Várom az ajánlatokat.
Keresem azt az illetőt, akivel leveztem csere ügyben és azt beszéltük meg, hogy hétfőn keresem, de nem találom az emailját, elkutyultam, légyszi irjál...
van 1 Tesco-Knorr Rafinériás blokkom cserére.Inkább nyereménytárgy érdekelne....Ajánlatokat várok

van sok Nívea is
- csak összeszedegetem

ja, és ha az élesztős csomiból a múltkori nyereményjátékos feliratú is jó (most még nem láttam az újat) akkor abból is van 2
van:
Rama 3x 500 g vk
Nestlé játékhoz rengeteg Nescafé stick és Chocapic
4 db Libero nyuszi
Pampers vk-ok: 2 és 3 pontosak
Univer bébiétel logó 20 db
Chappi 400 g
Whiskas 25 db 400 g-os konzerv vk (a csíkos rész többnyire kicsit szakadt, nem jött le rendesen a konzervről, de a szám jól látszik)
GO blokkokat keresek értük, konkrét ajánlatokat kérek, miért hányat adnál.
van1 fornetti sarok
3 libero nyuszifigura
1 rossmann pont
3 élesztős csomi
érdekel : nestlé vk , vénusz 1 literes vk
Van Pampers Jumbo Maxi 4-es pelusaim bontatlan /74 db-os/ ha valakit érdekel küldjön e-mailt csak 3.000.-Ft-ért adom db-ját /vonalkód nélküliek/. Házhoz szállítás elég sok helyre megoldható.
keresek gesztenye marcit.....
DM pontokat adnék Pampers vonalkódgyűjtő lapért és 10 pontot érő vonalkódért.
Lehetőleg e-mailt írj, ha érdekel. Köszi.
elcserélném : libero baba és nyuszi figura,pöttyös bögre,pöttyös rudi csomagolás,kinder pinvin csomagolás,venusz 1l 2l 5l cimke,knorr tasakos leves kódok,boci csoki kódok,nescafe kódok,nivea vonalkódok,nivea termék minták,gyermelyi tészta tasakok,kultura utalvány,maggi vonalkódok,pampers vonalkódok,7 db uszó pelus 12 kg-tól, spar nyereményszelvény, 1 naturland pont,shoobis matrica 10 db keresek spar pontokat
Keresem azt az illetőt, akivel leveztem csere ügyben és azt beszéltük meg, hogy hétfőn keresem, de nem találom az emailját, elkutyultam, légyszi irjál...
Szeretnék egy Knorr fa dobozt, amit most lehetett a Rafinériák vásárlásakor kapni, mert erre sajnos lehetetlen ilyenre szert tenni.
Ha valakinek lenne cserére, kérnem írjon mailt, amiben beírja, hogy mit szeretne érte!

Köszönöm!
Húha ez sikerült duplázni

Pöttyös kispárna elkelt de a többi még van
Cserére van:
- vénusz címkék
- két db pw. böröndöcske
Cserére van:
- vénusz címkék
- két db pw. böröndöcske
- egy db.NEophone 300 Ft-os kártya
- milka vk-ok
- nescafé stick
- sparhoz kupon
- libero nyuszifigurák
- fornetti
- kinder pingui
- visa sapka-sál
Sok minden érdekel
- milka vk-ok
- nescafé stick
- sparhoz kupon
- sodexho kultúra utalvány 4x500ft-os
- libero nyuszifigurák
- pöttyös kispárna (utolsó promoból)
- fornetti
Sok minden érdekel
Van 3 Rosszcsont rudi csomagolásom!
Ki mit adna érte?
Ki mit kinálna 9 Rossmann pontért?
van: 2 ricore vk, 1 boci napolini, 1 smarties vk, nescafe vk-ok, 2 nestle aquarel vk, globus receptfüzet: 11*13 méret, 15 db, kétoldalas fényes papír, 2 activia - mostaniak, illetve a múltkori játékokból régebbi lejáratú
érdekel: GO blokk, rossmann pont, vénusz cimke
vannak még:
unilever mustar és majonéz blokkom, de nincs cimkém, illetve
unilever fokhagymakrém blokkom, de nincs tubusom. Egyezkedhetünk.

postai elsőbbségi hűtőmágnest elcserélném.
Konkrét ajánlatot írjatok.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások