Milkabogre: ugyan nem engem kérdeztél, de megmosolyogtattál így gondoltam válaszolok.

" alt="

">
Ez nem egy demokratikus fórum, ne is próbáld úgy használni, mint más fórumokat. Lehet szeretni - fenntartásokkal. A jöttment kifejezést se vedd magadra, tökmindegy hogy ma jöttél vagy 7 éve ugyanúgy lecsesznek ha az íratlan szabályokat nem tartod be.

" alt="

">
Kb. olyan mint Kína. Van net, de nem minden elérhető, van multi de keményen kordában tartva.

" alt="

">
Egyébként még írott szabállyal nem találkoztam, úgyhogy íratlanok vannak max. Nem ártana egy faq az újaknak, mert elsőre folyton a lecseszésekbe ütköznek.
Tehát íratlanok:
- nem nyitunk topicot csak úgy ha eszünkbe jut, mert van már elég és használjuk azokat.
- nem írunk be megfejtést, nehogy a némák olvassák, max kérünk segítséget így ha valaki segít az emailban tudja megtenni.
- ebből következik, hogy célszerű email címet publikussá tenni.
- kérdések és válaszokban kérdezünk nem a nyereményjáték infókban.
- a nyereményjáték infókba olyan infót írunk be ami ott még nem szerepel, tehát ha nincs időd minimum 10 oldalt visszaolvasni, hogy valaki beírta-e előtted nehogy beírd különben törölve lesz. (

" alt="

"> )
Ez már csak saját vélemény: a főoldalon lévő játékokat csakis gyorsinfóként használd, eredeti játékszabály elolvasása célszerű, ugyanis a főoldalon lévő infókért senki sem vállal felelősséget.
Kihagytam valamit?

" alt="

">