Ha valakinek volna egy fölösleges Karaván kódja és megszánna vele, nagyon hálás lennék! Ma este még gyorsan vettem 3 Karavánt az Auchanban és itthon derült ki, hogy az egyik "hibás vagy már felhasznált". Szerettem volna részt venni az utolsó sorsoláson, most nem is volt több pályázatom, csak ez az egy lett volna

" alt="

">
Ha valaki tud segíteni, előre is köszönöm.
SPAR Delikát8 blokkokat gyűjtünk. Minden felajánlásnak örülnénk.
1 Karaván kódot kalapoznék!
Tudok cserébe adni:
- 1 Rafinéria
- 1 Reál logó
- 15 Danone K+F tető
- Jonson's blokk 899 Ft értékben
Ha esetleg valakinek lenne koronás vk-ja vagy nem tudja melyik ovira küldje, kérem keressen meg

" alt="

">
Köszönöm!
Keresek vegeta-játékhoz zöldségtartalmakat..delikát8, perfecta, vegeta, ízvarázs van cserébe...-)
köszi!!
LENNE VALAKINEK FELESLEGES TOMI MOSÓPOR BLOKKJA ,VÁLASZBORÍTÉKOT KÜLDENÉK .
Ha esetleg van valakinek felesleges profi pontja szivesen fogadnám.
Ha 22-ére lenne valakinek estére Budapesten két fölös mozijegye, azt szívesen elfogadnám. Csere szóba jöhet. A Páromat szeretném meglepni születésnapjára, de sajnos két kisgyerek mellett elég nehéz...
előre is köszönöm!
Van valakinek Tescos láncreakciós kuponja? Válaszborítékot küldenék értük. Köszönöm!
Ha van valakinek felesleges koronás vonalkódja és felajánlaná nekünk kérem keressen meg!
Köszönöm előre is!
Ha vki még küld be koronást, s nincs ovija, akkor egy tipp:
Napsugár Óvoda (Örményes 5222, Iskola u. 23.)
Köszönjük
Ha valakinek lenne még felesleges actívia blokkja, én is szívesen fogadnám!

" alt="

">
A vaszari ovinak gyűjtünk koronás vonalkódokat. Ha lenne valakinek felesleges.....
Rencsu,
én adok Neked, írd meg mennyi hiányzik!
Ha valakinek vannak Activia blokkjai, és kárba veszne, szívesen fogadnám!
Ha van valakinek felesleges koronás vonalkódja és felajánlaná nekünk kérem keressen meg!
Köszönöm előre is!
Ha van/lesz valakinek felesleges jegye a szerdai Robin Hood c. filmre, én szívesen fogadnám! (úgy tűnik, nem nyertem

" alt="

"> ) Köszi előre is!
dudubaba van 2db 250 gr. Delikát kódom , kell??
Sziasztok!
Ha lenne valakinek felesleges delikát8 vonalkódja szívesen elfogadnánk!
Tényőnek gyűjtük!
Válaszborítékot küldök!
Köszönöm szépen!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások