Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 124 / 2049 oldal |
Ezt honnan lehet tudni, robbe77?
A Kométánál már kiment a főnyeremény, úgyhogy nincs értelme pályázni rá.
Screvónál másnak is eltűntek a későbbre halasztott játékai? A Kométa mai feltöltést pedig nem számolja a főnyereményjátékhoz.
Én úgy jártam, hogy az enyém se fogadták el, pedig minden stimmelt.
Írtam nekik, hogy mégis mi volt a probléma, mert teljesítettem az összes feltételt, aztán elfogadták.
Írtam nekik, hogy mégis mi volt a probléma, mert teljesítettem az összes feltételt, aztán elfogadták.
azóta már lett 4000 feletti blokkom, amit fel is töltöttem, de arra meg még nem reagáltak
Én se szoktam kockáztatni, inkább legyen több.
De az tényleg bosszantó, ha van egy játék, ahol mondjuk az összeghatár 800, de a promóciós termék 799. 😑
De az tényleg bosszantó, ha van egy játék, ahol mondjuk az összeghatár 800, de a promóciós termék 799. 😑
Írj nekik, hogy azt írták korábban, elfogadják.
Szerintem egy próbát megér.
Szerintem egy próbát megér.
Én a P&G visszatérítéssel jártam úgy, hogy rákérdeztem jó-e a 3999 Ft-os blokk, visszaírtak, hogy igen, aztán mégsem fogadták el. Jó nem dől össze a világ, de igen egy autó nyereménynél már összedőlne
" alt="
">
" alt="
">Erről már többször volt szó a 999ft az 1000ft-e? Pl. az unilevernél, hát én nem kockáztatnék be egy autót. Inkább veszek majd kicsit drágább parfümöt.
De ha készpénzzel fizeted a parfümöt, akkor 5000 lesz a kerekítés miatt nem?
Köllene a Rossmann app-ban néhány +10%-os kuponY, ezt felhasználnák, akkor elég lönne éggggy parfümöt vönni.
Milyen cukik a rossmannék 50% parfüm ár 4999ft... ez remek...
Ez a jó marketinges nem véletlen, direkt kitol a játékossal, vegyél 2db parfümöt, ha játszani akarsz...
" alt="
">
Ez a jó marketinges nem véletlen, direkt kitol a játékossal, vegyél 2db parfümöt, ha játszani akarsz...
" alt="
">Azzal nem nyersz...
" alt="
"> meg sem vásárolom ,escóban olcsóbb
" alt="
"> ha combot daráltatok most !Akkor azt ki ne bontsd mert abban nincs kód...
" alt="
">
" alt="
">Paintuci
" alt="
">
Köszi ,nálunk nem láttam a darált húsokon .
" alt="
">
Köszi ,nálunk nem láttam a darált húsokon .
jojo csak vicceltem a kódos tálcás húst kivűl matrica jelzi, hogy kódos.
Ki kell bontani és meg kell nézni. 🤣
Honnét tudod,hogy kódos ?
Egyre kevesebb tàlcàs húson van kód (Spar). Ma màr csak a daràlt sertés hús jött kódos.Pedig sokat vettem a jàtèk miatt .