Knorr nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 125 / 143 oldal |
Valóban. Elég valószínűtlennek találom hogy fut még a tányéros akció és indítanak egy másikat. Lehet valami beharangozó, hogy majd lesz ilyen a jövőben. Egyébként az infóvonalat hívtad?
Egyértelműen az van írva, hogy nyerje meg az evőeszközkészletet is!!!!
de a banner azt írja hogy nyerje meg a 6 személyes evőeszközkészletet is....
Nem értem...
Nem értem...
Ez nem evőeszközkészlet. Knorr tányérkészlet, csak a reklámban tettek mellé kést, villát. Egyébként ha ráklikkelsz a banerra bejön a knorr oldala ott is a knorr kollekció ahol össze lehet gyűjteni a készletet. Tányér nem evőeszköz.
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy lehet knorr evőeszközkészletet nyerni? Itt van egy reklám, de többet nem találtam róla http://www.mindmegette.hu/index.php
Köszi!
Tudja valaki, hogy lehet knorr evőeszközkészletet nyerni? Itt van egy reklám, de többet nem találtam róla http://www.mindmegette.hu/index.php
Köszi!
Barátnőm jul 5én adta fel elsőbbségivel és még ő is belefért a tányérnyertesek közé.
Lerta: ráadásul június 30-án 18 óra előtt nem sokkal, posta záráskor adtam fel. Reklamáltam is a Knorrnál, hogy kizárt dolog, hogy 1-én nem érkezett be. Mint elsőbbségi levél, gondolom postakönyvvel történt az átvétel, kértem, hogy ez alapján mondják meg mikor érkezett be. Valaki ludas az ügyben, csak azt nem tudom, hogy a Posta, vagy a Knorr.
Böbe47!
Én is júni. 30-án adtam fel elsőbbségivel, sikerrel. A feladás napján - tudtommal, mint volt postás - nem érhet oda levél...
Én is júni. 30-án adtam fel elsőbbségivel, sikerrel. A feladás napján - tudtommal, mint volt postás - nem érhet oda levél...
Én mindig elsején adom fel, elsőbbségivel. Elképzelhető, ha 30-án adtad fel, hogy még aznap osaért az elsőbbségi, és a júniusi első 10000-be így persze, hogy nem fértél bele...
Én ma kaptam meg a június tányérokat.
Június 30-án délután elsőbbségivel küldtem el a júliusi kódokat és reklamáló levelemre azt válaszolta a Knorr, hogy későn kapták meg, nem fértem bele a 10 ezer közé. Most nem tudom, mikor kell feladni szerintetek, hogy ne vesszen el a kódom, és megkapjam a tányért? Ti mikor adjátok fel? Köszi előre is a választ!
Június 30-án délután elsőbbségivel küldtem el a júliusi kódokat és reklamáló levelemre azt válaszolta a Knorr, hogy későn kapták meg, nem fértem bele a 10 ezer közé. Most nem tudom, mikor kell feladni szerintetek, hogy ne vesszen el a kódom, és megkapjam a tányért? Ti mikor adjátok fel? Köszi előre is a választ!
még én sem kaptam meg 

nem ,még a szüleim sem kapták meg,pedig kb. 5km-re laknak tőlünk és mi vasárnap kaptuk meg.
A júniusi tányért már mindenki megkapta ? Mert én még nem- Budapest.
nekem tegnap 2 tányért hoztak

Hmm...
bocsánatot kérek...már Július van...
Sorry
Sorry
Fáreó! Én láttam a neved a Juniusi listán 2 tányérral....

Remélem beért most az enyém is?,mert nincs fent a nevem! Pedig időben küldtem,mint indíg! Vagy lehet,most a tesóm neve szerepel,de abból meg van 1 tucat,szval nem bizti,hogy mi vagyunk.
Holnap felhívom az infóvonalat és megkérdezem,hogy Ő az e?
Holnap felhívom az infóvonalat és megkérdezem,hogy Ő az e?
Lenyúlta a posta az egyik pályázatomat!
Felhívtam az info vonalat, és nem érkezett be!
Felhívtam az info vonalat, és nem érkezett be!

Május hónapban nyertem egy tányérat és ma kaptam meg!
Most néztem már fent vannak a júliusi nyertesek és megint nyertem!
Most néztem már fent vannak a júliusi nyertesek és megint nyertem!