Melyik tavalyi P&G Olimpiai nyereményjátékkal lehetett Philips projektort nyerni?
A nyeromarkak.hu-n se találom.
Köszönöm,aki megírja.
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 125 / 9334 oldal |
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Lidl verbena feltöltés működik nektek?
" alt="
">És nem csak az app-ban van.
a Burn is
" alt="
">
judit147
Hozzászólás:
2025. március 01. :: 08:19
Burn appban új játék Unreal utalványokért
2025.03.01-2025.04.30
ok itt nincs linkecske
" alt="
">
" alt="
">
judit147
Hozzászólás:
2025. március 01. :: 08:19
Burn appban új játék Unreal utalványokért
2025.03.01-2025.04.30
ok itt nincs linkecske
" alt="
">kicsizolika
Ezt már mind beírták, sőt..
Ezt már mind beírták, sőt..
pityesz76
Ebben most teljesen igazad van!
( és akkor nem játszana senki a kutya-macska- halott rokon nevén....)
Ebben most teljesen igazad van!
( és akkor nem játszana senki a kutya-macska- halott rokon nevén....)
Mindjárt elmorzsolok pár könnycseppet
" alt="
">
Minden játék lebonyolítónak így kell/ene/
" alt="
">
Minden játék lebonyolítónak így kell/ene/
fozo.gabi
Köszi szépen a közelgő nyereményjátékos infókat!
(Nem is biztos, hogy annyira) költői kérdés: Bonafarm vajon az 5000 Ft-os, valamint a konyhai eszközök nyeremény kapcsán is küld majd adópapírt? Részemről ugyanis ezzel írta le magát a cég... olyan boríték érkezik a játék után hosszú hónapokkal, mintha valami bírósági idézést kaptam volna. Komolyan borzasztó!
Köszi szépen a közelgő nyereményjátékos infókat!
(Nem is biztos, hogy annyira) költői kérdés: Bonafarm vajon az 5000 Ft-os, valamint a konyhai eszközök nyeremény kapcsán is küld majd adópapírt? Részemről ugyanis ezzel írta le magát a cég... olyan boríték érkezik a játék után hosszú hónapokkal, mintha valami bírósági idézést kaptam volna. Komolyan borzasztó!
Pont az, amit jojó öttel előtted felsorolt és ami a jsz-ban is van.
A kinderben 2 csomag 8 dbos kinderszelet, a kinderbueno csomag (mint a shokobns)és egy shokobons
Oreo-val nyert már valaki?
Köszi előre is.
" alt="
">
Köszi előre is.
" alt="
">Felénk még lehet kapni .
jojó
milkával szerintem még senki de a szaloncukrot én már a boltok polcain sem látom, az oldalukon pedig nincs egy nyertes sem :-(
milkával szerintem még senki de a szaloncukrot én már a boltok polcain sem látom, az oldalukon pedig nincs egy nyertes sem :-(
jojó, köszönöm. Akkor nem hiányzik semmi.
2 db 100 g-os Kinder chocoladte
1 db Kinder ScokoBons 125 g
1 db Kinder Bueno mini108 g
1 db Kinder ScokoBons 125 g
1 db Kinder Bueno mini108 g
Aki nyert Kinder pinyatát, megírná, hogy mi volt a csomagban? Fel volt bontva és újra volt ragasztva a doboz, amelyben érkezett.
Általában én sem bízom az olyan játékokban, ahol nem írják ki a nyerteseket, de a Coca-val, Telekom-mal és a Samsung-gal is nyertem már, bár nem óriási nyereményeket, de azért azt tudni kell, hogy ezeken irdatlan mennyiségű pályázat érkezik be nap mint nap. Speciel a Telekomnál azt is mutatja, épp hányan neveztek be az adott játékra.
Nem bízok a Telekom promóciókban és a Coca Colában sem. Részt veszek benne mert nem kerül semmibe és hátha nem csalnak
" alt="
">
" alt="
">Milka szaloncukorral nyerhetett már valaki ?