Cseréim:
"Az utolsó éjjel" VHS
Norbi - Aerobzóna VHS
GT Legends PC játék
Farm Frites szakácskönyv
Coca-Cola karácsonyi mécses
U2 - "How to dismantle an atomic bomb" cd
AÁ cd
Volt cd
Orvvadászfogó-hátizsák
Sport szeletes mini csocsó
"Pokolba a szerelemmel" könyv
"Örömkoncert" Jazz DVD
baseball-sapkák
Danielle Steel - A ház (könyv)
iPod Shuffle 512 MB
Mind "ajándékozható" állapotban (vagyis eredeti csomagolásban). :-)
Cserét e-mailben megbeszéljük. (Pl. Spar pont, DVD-k, könyvek érdekelnének)
Archivum - // Nyereménytárgy csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 125 / 487 oldal |
ludas megkaptad az emailom?
H0-ás modellvasút dolgokat keresek. Minden érdekel. Tudom, hogy ez nem tök idevaló, de hátha van valakinek elfekvőben...
Többmindenem van érte, akár kp is, ha olyan.
Többmindenem van érte, akár kp is, ha olyan.
ziasztok!
Cserére kínálok:
5 db DM pontot
6 db Rossmann pontot
Quelle karácsonyi cd
500 Ft-os Nivea vásárlási kupont
Globus receptkártya csomag
kék nyakbaakasztópánt fehér Sony Walkman felirattal
fekete öngyújtó fehér Motorola felirattal
fa dobozban lévő dominó Hellomoto felirattal
utazó ébresztőóra chello felirattal
Vodafone-os egéralátét
Cserére kínálok:
5 db DM pontot
6 db Rossmann pontot
Quelle karácsonyi cd
500 Ft-os Nivea vásárlási kupont
Globus receptkártya csomag
kék nyakbaakasztópánt fehér Sony Walkman felirattal
fekete öngyújtó fehér Motorola felirattal
fa dobozban lévő dominó Hellomoto felirattal
utazó ébresztőóra chello felirattal
Vodafone-os egéralátét
1db slágeres bögrét{három szögü}1db slágeres hűtö mágnest cserélnék,müködö karórára!!
Milka termo bögrét vásárolnék. Címem: etel80@freemail.hu
Sziasztok! Liberohoz csomagolt plüssbábot keresek. Ha van ilyened írj, megbeszéljük, hogy mit kérsz cserébe!
5000 Ft-os szépségutalványom eladnám; dec. 31-ig használható fel a Noé Bárkája Egészségközpontban. Akit érdekel, írjon!
Valszínű előbb vette , mint mikor a barilla mixit nyertem(a mixer-gixer napon
)
Akkor halt meg az előző gépem
)
Akkor halt meg az előző gépem

Tuti helyre tettem, az estélyi ruhám alá, ha nem mennék dec.22-én
évzáró buliba, lehet, hogy jövő szilveszterkor írtam volna be
Van még egy Asic fehér futócipőm (24.000 Ft) 40 méret, de 39,5 lábra való.
Gondolkodom azon is, hogy a NGC-n nyert Bikali hétvégét (Kb 110.000Ft) eladom, és beteszem a Párizsi útra gyűjtőtt összeg közé...
szóval lehet írogatni
évzáró buliba, lehet, hogy jövő szilveszterkor írtam volna be
Van még egy Asic fehér futócipőm (24.000 Ft) 40 méret, de 39,5 lábra való.
Gondolkodom azon is, hogy a NGC-n nyert Bikali hétvégét (Kb 110.000Ft) eladom, és beteszem a Párizsi útra gyűjtőtt összeg közé...
szóval lehet írogatni

Nem árulja el hogy milyen
csak azt mondja hogy jobb mint a barilla
Majd kari után beszámolok milyen az új gép
csak azt mondja hogy jobb mint a barilla
Majd kari után beszámolok milyen az új gép
cserét csak 3 napon belül fogadnak el a legtöbb helyen
Cica
Nem akarok beleszolni de mért nem azt cserélitek vissza amit vett a férjed annak van blokkja ha pénzt nem is kapsz de az árába levásárolhatod.
A barillást meg árába nem igen tudod igy eladni.
ha csak nem szupert kaszp sokkal jobbat a barillánál és sajnálonád
ez csak egy ötlet
Nem akarok beleszolni de mért nem azt cserélitek vissza amit vett a férjed annak van blokkja ha pénzt nem is kapsz de az árába levásárolhatod.
A barillást meg árába nem igen tudod igy eladni.
ha csak nem szupert kaszp sokkal jobbat a barillánál és sajnálonád
ez csak egy ötlet

Ja, az hogy te hogy értelmezed, nem ugyanaz, mint ahogy mások értelmezik 

Fáreó, a nyertes már rég ismert, annak a nevére küldték ezt a kitöltendő papírt
Az volt az alap emlékeim szerint a beküldésnél, hogy megadod az adataidat.
Én csak azt tudom, amit nekem mondtak a Barillánál. És nekem azt mondták, hogy név nem változtatható, csak a lakcím. Nálunk is több nyeremény volt egy néven, tehát a helyzet ugyanaz.
Ráadásul ha most elcseréled valakivel, az a valaki fogja megszívni, mert nem fogják átírni a nevére. Azok alapján, amit pénteken nekem mondtak...
Az volt az alap emlékeim szerint a beküldésnél, hogy megadod az adataidat.
Én csak azt tudom, amit nekem mondtak a Barillánál. És nekem azt mondták, hogy név nem változtatható, csak a lakcím. Nálunk is több nyeremény volt egy néven, tehát a helyzet ugyanaz.
Ráadásul ha most elcseréled valakivel, az a valaki fogja megszívni, mert nem fogják átírni a nevére. Azok alapján, amit pénteken nekem mondtak...

Én meg nem így értelmezem.
Ha,nincs benne előre kitöltve a nyertes adata,akkor annak kell,hogy küldjék az újságot,akit beírok,akire átruházom.
Én megrpóbálnám,hisz minek 1 családba 2-3 ugyanolyan újséágelőfizú,páne 1 évre!?
Nem tehetek róla,hogy pont azt nyertünk,és annyit,gondolom ezt a barillások is megértik,és tolerálják?! Nem vitatkozni akarok veled,csak szerintem ez lenne a normális hozzáállás.
Ha,nincs benne előre kitöltve a nyertes adata,akkor annak kell,hogy küldjék az újságot,akit beírok,akire átruházom.
Én megrpóbálnám,hisz minek 1 családba 2-3 ugyanolyan újséágelőfizú,páne 1 évre!?
Nem tehetek róla,hogy pont azt nyertünk,és annyit,gondolom ezt a barillások is megértik,és tolerálják?! Nem vitatkozni akarok veled,csak szerintem ez lenne a normális hozzáállás.
Fáreó, csak a lakcím módosítható, a nyertes neve nem. Én kettő előfizetést nyertem, és az egyiket szerettem volna átíratni anyu nevére. Felhívtam őket, beszéltem az illetékes elvtársnővel, hogym it szeretnék. Mondta, hogy a nyeremény nem átruházható, csak a lakcím módosítható. Tehát az én nyereményem az én nevemen kell hogy fusson, de lehet más lakcím is ( persze, mert ha közben elköltöztem, egyértelműen már a cím ). És a kapott papírt is csak a saját nevedre állíthatod ki. Kinek a nevére állítanád ki amúgy is, ha te vagy a nyertes 

Paint! Már én is! 

Fáreó írtam neked. 

Hugi71!
Mért ne tudnám?
Én úgy értelmeztem,amit a levél alján írt,hogyha más címre kérem,akkor oda küldik! A levélben meg nincs kitöltve semmi adat,legalábbis nekem.
Azt a személyt írod be nyertesnek,akinek átadod az újság előfizut,szerintem?!
Ezt írja: Amennyiben nem a regisztráció során megadott címre szeretné kérni a magazin postázását,kérjük,azt az átvételi elismervénybenjelezze felénk.
De,mondom az én átvételi elismervényem üres,nincs benne névreszolóan kitöltve semmi,azt nekem kéne,vagy épp akire átruházom!
Szerintem ez megoldható,mert,ha vki 1 címre 2-3-at is nyert,minek 1 családnak annyi újság??? Természetes lenne szerintem,hogy akkor átruházható,remélem a Barillások se olyan szőrösszívűek?!
Mért ne tudnám?
Én úgy értelmeztem,amit a levél alján írt,hogyha más címre kérem,akkor oda küldik! A levélben meg nincs kitöltve semmi adat,legalábbis nekem.
Azt a személyt írod be nyertesnek,akinek átadod az újság előfizut,szerintem?!
Ezt írja: Amennyiben nem a regisztráció során megadott címre szeretné kérni a magazin postázását,kérjük,azt az átvételi elismervénybenjelezze felénk.
De,mondom az én átvételi elismervényem üres,nincs benne névreszolóan kitöltve semmi,azt nekem kéne,vagy épp akire átruházom!
Szerintem ez megoldható,mert,ha vki 1 címre 2-3-at is nyert,minek 1 családnak annyi újság??? Természetes lenne szerintem,hogy akkor átruházható,remélem a Barillások se olyan szőrösszívűek?!