Igaz, végül is az egész nyeremény

Végülis így is lehet mondani...de én azt egész nyereménynek látom pont mint a dugóhúzót és a többi apróságot. Nekem az 2 pont.

a bankból nyert +2 pont, az tul.képp +1pont nem? Merthogy egy pontot be kell fektetni. Vagy azt is visszaadják?
Akkor a bankból nyerték. Nekem is sikerült egyszer.

a +4 az benne van a 28-ban.
+ 4 a játékokért. + a bankból nyert 2 pontok akinek sikerült.
elvileg 28 lehet csak,de az elején pár ember írta,hogy márkahűség miatt már eleve pontok várták . nekem 0-ról indult,tehát max.28 lehet
-morcos-,gondolom több néven játszik,de honnan veszed a 33 pontot?
mondjuk úgy, hogy ismerős nevében játszott.
ez aranyos...
eddig 28 pontot lehet szerezni,de aki eddig 33 pontot költött hogy csinálta?

csak az aktív pontok számítanak
A havi, ill. heti sorsolásra csak aktív pontokkal, vagy a már elköltött pontok számának figyelembevételével lehet jelentkezni?
Megkérdeztem mit csináljak a pontjaimmal, mivel ami nem kell arra én nem ugrok rá, vigye aki örül neki. Na erre nem volt használható ötlet. Itt a havi, heti cuccokra gondolok.
Engem is hívtak. Azt mondták sokan panaszkodtak az előző rendszer miatt és azért váltottak. Mondtam nekik, hogy szerintem ez sem jó, mert nem ülhetünk egész nap a gép elött. Nem fognak változtatni a dolgon.

A megoldás az lenne, ha raknának reggel nyolcra is és este 6-7 körül is ajándékokat az oldalra. De meghatározott időpontban. Így szerintem mindenkinek jó lenne, még annak is, aki dolgozik.

hol egyenlőek az esélyek? ezt kifejtették? az egyenlőség,h hétfőn reggel 8-kor már nem volt semmi a boltban? így meg akármikor benézek, soha nincs semmi. órákig nem várhatom a csodát

Felhivott a Pall Mall tegnapi levelem ügyében. Sajnálják, hogy elégedetlen vagyok, de változás nem lesz. Szerintük igy egyenlőek az esélyek. De legalább válaszoltak, ez pozitiv.
sztem nem lesz,szerencsémre nekem van nagyon jólm néz ki
Én még mindig takarót szeretnék!!!!Szerintetek lesz még???
Nekem sem pohár, sem rádió nem kell....
Másra várok.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások