Ja, nem Reisenthel, csak utánzat. Megnéztem nagyítóval.

" alt="

">
Hát az nagy gáz.

" alt="

"> Pont olyat akartam venni, de nem volt. Most meg olasz napok lesznek, csak nem írtam még be mert a sok Coop beírásától már lerohadt a kezem.

" alt="

">
Volt áfonyalekvár, nálunk legalábbis az első nap lehetett még kapni. Utána már nem. Túlzásba nem vitték...
Monndjuk végül megvettem, egy szép zöldet, ez meg babarózsaszín de azért jó lenne egy tartalékba. Szerintem Reisenthel lesz a ép alapján.
Írni is akartam neked egy

" alt="

">.
paintuci: Nekem olyan bevásárlókosár kellene.

" alt="

">
Milka Coooooooooooooop játék király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

" alt="

">
Meg Saga is király!!!!!!!!!!!!!!!

" alt="

">
Jaj de jó jaj de jó....
ma találtam 2db Sporszelet csomagolást ,közben találkoztam két kéményseprővel!Kértem őket,hogy hozzanak már egy kis szerencsét?--Mondták,hogy fogjam meg az összes gombomat---hát nem sokat kellett meg fognom,de így is talán rám tekint a Fortuna!?
Viki,azt sajnos nem tudom,mert nem néztem.
marycsiga: én nem kaptam vörösáfonya lekvárt. 5 Lidlben sem volt.

" alt="

"> Pedig annyira azt szerettem volna venni, annyira fentem rá a fogamat meg a hasamat. Szerintem nem is volt sehol áfonyalekvár.
A mi Lidlinkben nagyon kedves volt a csaj

" alt="

">mikor külön blokkoltattunk.megkérdezte,van vele valami játék?mondtuk igen.azt mondja ki is kell használni.de ebben a Lidl-ben még morcos pénztárossal nem igen találkoztam.másikban már igen,és akkor csak sima vásárlás volt...
Végre küldik a Rossmann-os sms-eket!Figyeljétek a telókat!

" alt="

">
Na ez volt az év beírása, köszi Paintuci.

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
Ne törödj vele, ők meg a pénz mossák ki otthon, amit Te meg más fizető rendes állampolgár befizet. (ha nem ide való, akkor delete) Bocs....
Sikerült kimosnom a havibérletemet.

" alt="

">
Ugyan nem nyereményjáték, de a Bkv-val kapcsolatban eddig még pozitív élményem nem nagyon volt így teljesen odavagyok meg vissza. Ha beviszem, 250 Ft-ért kicserélik.

" alt="

">
annaipanni
Kölcsön adnám nekik a gyerekeimet, akkor is ilyen türelmesek lennének?

" alt="

">

" alt="

"> A szó elszáll, az írás megmarad.
A Rexona Unilever termék, s ők mindig eredetit kérnek.
De a hivatalosban ez van:
Szervező ..... kérHETI a vásárlást igazoló blokk bemutatását a ....
nemetha85 2010-03-18 :: 11:46
Rexona játékban eredeti blokk kell, vevőszolgálat tájékoztatása szerint. Éljen!

" alt="

">
Idén rövid időn belül a második csere nem jutott el hozzám. A mostani esetnél a cserepartneremmel több alkalommal is cseréltünk már, ezért meg sem fordult a fejemben semmi más, csak hogy itt a posta lehet a ludas, ezért több alkalommal is megkértem a cserepartnerem, hogy ne pótolja, mert benne 100%-ig biztos vagyok! Erre ma mégis kaptam egy levelet a cserepartnertől, benne vonalkódokkal és egy kedves levéllel, amit ezúton is nagyon szépen köszönök nagyinak!!! Hozzá hasonló kedves cserepartnert kívánok mindenkinek és innen is üzenem Neki, hogy nem fogom elfelejteni!!!
pozitív élmény. ma az egyik üzletben: 3 gyerekes család állt előttem a hosszú sorban a pénztárnál:
gyerekek egyszer sem hisztiztek, hogy miért nem megyünk már, és fáradtak vagyunk. engedték a szülők, hogy a gyerekek pakoljanak ki a kocsiból, és mindhárom egyaránt pakolt. 3 öblítőt vettek, a kisfiú kettőt vett ki, mire anyuka megkérte, hogy tegye vissza, hogy mindenki 1 öblítőt vehessen ki a kocsiból, a kisfiú pedig minden további nélkül megtette. gyerekek ilyen bűvös szavakat használtak: kérem, köszönöm, ... . szülők mindent szépen magyaráztak el a gyerekeknek, kedvesen, még a hangszín is nagyon kedves volt.
régen láttam ennyire nyugodt és türelmes szülőket, gyerekeket.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások