Írd be a nyugtaszámot / nélkül.
Elfogadja, 9 KARAK ter.
A blokk képét meg úgyis feltöltöd, ha nyersz, nem köthetnek bele. Pláne, hogy ők elcseszték el az egészet...
Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 125 / 2036 oldal |
Bocs ha értetlennek tűnök,de akkor most ez a milka játék tényleg arról szól,hogy gyakorlatilag egy bolt,pénztárgép,egyszer szerepel a játékban,ha ott vki más előttem,vagy akár én magam már vásároltam egy csokit,feltöltötte,töltöttem,akkor az adott boltban már más hiába is vásárol,mert egy Ap kódot,egyszer fogad el a rendszerük? Irni gyakorlatilag lehetetlen nekik,legalábbis magyarul esélytelen.Így játékot leszervezni komolyan mondom....mostanában keveset játszom mert már ez sem a régi,sokminden kedvemet szegte,no de ez az orbitális baromság kihoz a sodromból így kitalálni vmit...
" alt="
">hátrkszqbályzatban= játékszabályzatban..
Ott van a hátrkszqbályzatban amit regisztrációkor elfogadsz..
De nem az a4c géppel törvényi előírásoknak kell megfelelni..
Nyugi küldik..
Amúgy meg votmá téma..
De nem az a4c géppel törvényi előírásoknak kell megfelelni..
Nyugi küldik..
Amúgy meg votmá téma..
Nem feltétlen azonos a vásárló és a játékos.
Terjedő gyakorlat.
Terjedő gyakorlat.
Az Auchan-Gösser játék után bekérik a nyugta fotóját, értesítenek, hogy minden rendben, majd videóchatet akarnak, ahol mutassam be az adataimat tartalmazó igazolványaimat, elég öreg vagyok-e.
Az Auchanban sem tudok sört venni a pénztáros vagy az önkiszolgáló pénztárnál tevékenykedő "pénztáros" nélkül, így marad az "ADATGYŰJTÉS" lehetősége.
Ha nem küldik a nyereményt, nem vásárolok ott többet.
Az Auchanban sem tudok sört venni a pénztáros vagy az önkiszolgáló pénztárnál tevékenykedő "pénztáros" nélkül, így marad az "ADATGYŰJTÉS" lehetősége.
Ha nem küldik a nyereményt, nem vásárolok ott többet.
Ezek játékok... túl komolyan veszitek... csak lazán kell venni... ::el kell engedni ha nem szórakoztató
" alt="
">
" alt="
">Hát ők tudják mit akarnak a független kis boltokkal…
De !
Azért jobban szervezettek is lehetnének. 2 db Árkádban (ország 2 különböző pontján) is csak 1-1 étterem vett részt a coca-cola játékukban, úgy hogy az adott étterem csak gyűjtő blokkot tudott adni. A blokkot úgy fotóztam, hogy olvasható és látszott a megvett étel és coca palack is a képen, mégis elutasították ….. Igaz csak 1-1 törölközőt, de nem tartom ferrnek, hogy ők választottak olyan éttermet, ahol nem is lehet játszani, a plakát meg kint lóg…..
Miller ugyanez, minek a független kisboltok, ha nincs is náluk vagy ha van akkor a blokkon nem látszik ?
De !
Azért jobban szervezettek is lehetnének. 2 db Árkádban (ország 2 különböző pontján) is csak 1-1 étterem vett részt a coca-cola játékukban, úgy hogy az adott étterem csak gyűjtő blokkot tudott adni. A blokkot úgy fotóztam, hogy olvasható és látszott a megvett étel és coca palack is a képen, mégis elutasították ….. Igaz csak 1-1 törölközőt, de nem tartom ferrnek, hogy ők választottak olyan éttermet, ahol nem is lehet játszani, a plakát meg kint lóg…..
Miller ugyanez, minek a független kisboltok, ha nincs is náluk vagy ha van akkor a blokkon nem látszik ?
Az hogy nem is lehet kapni..
De a legtöbb dohány ölt már kiirós...
De a legtöbb dohány ölt már kiirós...
Ok,hogy oda van írva a MILLER játéknál,hogy csak "független kisbolt". az meg mi? meg csak trafik-a legtöbb ilyen helyen általában gyűjtő blokk van ami meg gondolom nem jó. Viszont mire gondolt a költő? PL a forgalmazó Borsodi Sörgyár marketing vezetője amikor a terméket egyébbként forgalmazó legnagyobb kereskedelmi hálózatokat kizárta? Vagy a Screvo esetlegesen erre irányuló javaslatát ésszerűnek itélte és elfogadta,hát nem a minél több Miller eladása a cél?
Akik "azértmertcsak!! alapon nem használják az egyedi NAV kódot v nyugtaszámot nem csupán amatőrök,dilettánsok hanem komoly jogsértést követnek el. Tényleg arról van szó ,hogy ha két egymást nem ismerő de játszani szerető ember egy percen belül vásárol akkor milyen jogon fosztják meg a játéklehetőségtől bármelyiküket is ? Amikor az említett NAV kód v nyugtaszám alkalmazásával máris egyedivé tehető a vásárlási blokk . Ez már nem csak igénytelenség de arrogáns megsértése a személyiségi jogoknak és az a bosszantó,hogy kis odafigyeléssel ,tisztelettel a vásárlók irányában ez megoldható lenne de hiába lett már javasolva 100x
Most hívott az az ominózus szám. Fogadtam a hívást.
Olvashatta ezt a fórumot, mert bele sem mert szólni! 😁😁😅
Olvashatta ezt a fórumot, mert bele sem mert szólni! 😁😁😅
Esetleg IMRE Játékosné, az se Szegeden
" alt="
"> M.m.óvár-on hamarabb
" alt="
"> M.m.óvár-on hamarabbIgen, igazad van, de mivel már eleve benne van a játékszabályzatban az egy perces különbség, azt nem hiszem, hogy megváltoztatják.
Itt a fő gond, hogy nem ismeri fel a rendszer, hiába ugyanaz az APA, de más az időpont..., lehet, hogy csak egy perccel, de más vásárlás mégis...
Itt a fő gond, hogy nem ismeri fel a rendszer, hiába ugyanaz az APA, de más az időpont..., lehet, hogy csak egy perccel, de más vásárlás mégis...
Már az is komoly pORbléma, hogy 1 percen belül nem lehet venni.
Mert mögötted jöhet a sorban az általad nem ismert Játékos Imréné, aki cseszheti a feltöltést, ha utánad, de ugyanazon percen vásárolt Milkát.
Kivéve, ha gyorsabban feltölti otthon vagy a bótból kijövet a blokkot. Mert akkor te szívod meg.
Szerintem fogggggggalmuk nincs a NAV kód vagy Nyugtaszám létezéséről. Vagy lusták voltak megoldani, hogy lehessen valamelyiket rögzíteni.
Dilettáns, amatőr banda.
Mert mögötted jöhet a sorban az általad nem ismert Játékos Imréné, aki cseszheti a feltöltést, ha utánad, de ugyanazon percen vásárolt Milkát.
Kivéve, ha gyorsabban feltölti otthon vagy a bótból kijövet a blokkot. Mert akkor te szívod meg.
Szerintem fogggggggalmuk nincs a NAV kód vagy Nyugtaszám létezéséről. Vagy lusták voltak megoldani, hogy lehessen valamelyiket rögzíteni.
Dilettáns, amatőr banda.
Az ugyanannál a pénztárnál történő egy percen belüli vásárlás kizárása még oké, az egyébként benne van a játékszabályzatban is.
A fő probléma szerintem az, hogy egy AP(A) kódot csak egyszer fogad el, hiába más a vásárlás időpontja (minimum egy perc eltéréssel ugye).
A fő probléma szerintem az, hogy egy AP(A) kódot csak egyszer fogad el, hiába más a vásárlás időpontja (minimum egy perc eltéréssel ugye).
Messengeren írtam én is a Milka nak . Oda írtam hogy vagy nyugta számot vagy pedig NAV kódot lehessen plusz beírni hogy a rendszer tudja érzékelni nem ugyan azt a blokkot szeretné a játékos feltölteni .
Választ még nem kaptam
Választ még nem kaptam
Hát ezt Messengeren írták ma, de az e-mail-re még nem válaszoltak
Reméljük, hogy lesz annyi eszük, hogy rittyentsenek egy NAV kód vagy Nyugtaszám rovatot. Így megoldódna az az idiJóta egy percen belüli vásárlás-pORbléma is...
Nem tudom, hogy ezt esetleg javasoltátok-e nekik az e-mail-ben.
Nem tudom, hogy ezt esetleg javasoltátok-e nekik az e-mail-ben.