Szerintem nem ugyanarról a nyereményről beszéltek..
Aki Szeged Árkádban váltott be, az 20.000-es Dockyard utalvány..
a Tesco-Szentkirályin 20.000es Tesco utalványt lehet nyerni...
sada is szerintem ruhautalvány váltott be dockyard-nál
Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 125 / 2049 oldal |
Akkor passz, vagy a Tesco bènàzott🙄
Szegeden,az Árkádban használtuk fel az utalványokat.Még a kedvezményeket is beszámolták,nagyon kedvesek voltak.
" alt="
">
" alt="
">Andi4
Én épp ma használtam fel hármat, nem volt vele semmi gond.
Én épp ma használtam fel hármat, nem volt vele semmi gond.
No, most néztem, a Simple játéknál mai dátummal (október 19.) van fent egy új jsz, de ez sem jó...
A szeptember 30. még mindig ott figyel mint kezdő dátum és persze az október 16. is...
Na, majd válaszolnak valamit...
A szeptember 30. még mindig ott figyel mint kezdő dátum és persze az október 16. is...
Na, majd válaszolnak valamit...
Tesco Szentkirályi jàtèkon nyert 20.000 forintos kupont tegnap este szerettem volna levàsárolni, az összeg megis volt (20.162), a hölgy mikor lecsippantotta a kódot, elutasította a gèp, azt írta "zàrolva van"
Kénytelen voltam készpénzzel kifizetni, mert kínos lett volna mindent otthagyni.Màsnak elfogadta aki nyert? Írtam a Szentkirályinak mèg este, de vàlasz nem érkezett.
Kénytelen voltam készpénzzel kifizetni, mert kínos lett volna mindent otthagyni.Màsnak elfogadta aki nyert? Írtam a Szentkirályinak mèg este, de vàlasz nem érkezett.
No, a Lidl dolog megoldódott, írtak, hogy már látják a vásárlást.
Már én is látom.
EzeXerint kellett neki majd' két óra átfutási idő...
Már én is látom.
EzeXerint kellett neki majd' két óra átfutási idő...
Ma vettem a Lidl-ben 7 db 499,- Ft-os Alesto cuccot. Becsippantottam a LP kártyámat (láttam is, hogy elfogadta), de az APP-ban nem jelent meg a vásárlás így nem tudok nevezni.
Korábban volt 2 vásárlásom, azokkal semmi gond nem vala.
írtam nekik...
Írtam a Simple-söknek is, hogy döntsék már el, hogy mikortól indul a játék...
Korábban volt 2 vásárlásom, azokkal semmi gond nem vala.
írtam nekik...
Írtam a Simple-söknek is, hogy döntsék már el, hogy mikortól indul a játék...
Nagy negatív a spar hús játék!5 napja leveleztünk ma egyértelmű lett ,hogy nem érdekli őket
Alarmoooo: egy hétig bírta!!
(Elektromos [ELEMES!!!] kütyü hűtött térbe?
Nincs ez jól átgondolva!)
(Elektromos [ELEMES!!!] kütyü hűtött térbe?
Nincs ez jól átgondolva!)
Nekem a faroscomb, sertéscomb , jól elkészítve ,szalonna stb...sokkal finomabb,mint a Pick .
Én is inkább az olcsóbbat veszem - sajnos.
Pick azért drágább kategória. Én csak akkor veszek, ha játék van vele, akkor se sokat, hanem amennyit tudok.
De ismerek olyat, aki szinte csak ezt fogyasztja, a jobb minőség, nem pedig a játék miatt.
Pick azért drágább kategória. Én csak akkor veszek, ha játék van vele, akkor se sokat, hanem amennyit tudok.
De ismerek olyat, aki szinte csak ezt fogyasztja, a jobb minőség, nem pedig a játék miatt.
Nem sokat ,
Szalonna ,faroscomb,Ársapkás sertéscomb .... mindíg ami olcsó
" alt="
">
Szalonna ,faroscomb,Ársapkás sertéscomb .... mindíg ami olcsó
" alt="
">jojó, attól függ, mi számít nagy mennyiségnek.
A termékek szavatossági ideje miatt írtam.
Felvágottak, virslik, stb. Te mennyit (v)eszel ezekből?
Háztartásfüggő (+pénztárca, hiszem 500 alatt nem nagyon lehet kapni).
A termékek szavatossági ideje miatt írtam.
Felvágottak, virslik, stb. Te mennyit (v)eszel ezekből?
Háztartásfüggő (+pénztárca, hiszem 500 alatt nem nagyon lehet kapni).
Vkinek nem kell blokk, vkinek kód, én elvesztettem a fonalat...
" alt="
">
Beszéljétek meg a pickkel...
" alt="
">
Beszéljétek meg a pickkel...
pieceofluck
Miért ne vásárolhatna bárki is nagy mennyiséget ?
Miért ne vásárolhatna bárki is nagy mennyiséget ?
Paintuci
Nem is kell a kód
Moments játék
Nem is kell a kód
Moments játék
Nem is kellene blokk, ha valahogy a csomagoláson belülre tették volna az egyedi kódot.
A lényeg szerintem, hogy olyan játékok legyenek, hogy aki játszani akar, annak meg is kelljen venni a promóciós termékeket.
(Többek között a kávés játékoknál is ezt kellene.)
Mondjuk a hűtést igénylő termékekből senki ne mondja nekem, hogy annyira be tud vásárolni... Ez azért nem keksz vagy csoki, ami hónapokig eláll.
Oké, le is lehet fagyasztani, de azt is csak egy ideig, és az már nem olyan.
A lényeg szerintem, hogy olyan játékok legyenek, hogy aki játszani akar, annak meg is kelljen venni a promóciós termékeket.
(Többek között a kávés játékoknál is ezt kellene.)
Mondjuk a hűtést igénylő termékekből senki ne mondja nekem, hogy annyira be tud vásárolni... Ez azért nem keksz vagy csoki, ami hónapokig eláll.
Oké, le is lehet fagyasztani, de azt is csak egy ideig, és az már nem olyan.
Az nem jó, nem lennének kódok a terméken... már úgy kerülnének a polcra...
Ezt a Pick játékot megszervezhették volna ,akár csak egy blokkhoz ,,vásárláshoz kötni a pályázást .