Hely: kisvárosi főutca, üzletsor, éttermek, pékség....
Idő: nyári este
Az éttermek terasza zsúfolásig megtelt vacsorázó, iszogató emberekkel. Hősünk és családja is vacsoráját fogyasztja az egyik asztalnál, a beszélgetést váratlan esemény szakítja meg: a szomszédos pékséggel szembeni kuka tetejéről egy Nesquik kakaós doboz integet. Hősünk a következő falat elfogyasztása közben újabb vizuális vizsgálatot végez, semmi kétség, egy 200 grammot érő nyuszi ül ott, sőt mégegy. Heves szívdobogás, felgyorsult légzés, szélsebesen cikázó gondolatok.... "hogyan szerezzem meg???". Távozáskor gyermekét, annak cumiját és poharát férjére bízza, majd néhány lépésre lemaradva, szemétkidobásnak álcázott mozdulattal, leemeli a nyulakat. Táskájába süllyeszti és utoléri mit sem sejtő családját .
Második felvonás:
Hősünk és szerettei a lépcsőházban állnak és a lakáskulcsot keresik, a férj (saját zsebei átkutatása után) párja táskáját is szemügyre veszi. Majd a kakós dobozokat kiemelve csak annyit kérdez: "ezek honnan kerültek ide?".
A bátyám a munkahelyén "védőital" címen télen Pickwick teát, nyáron ásványvizet kap. Idén a Balfi ásványvízre esett a cég választása és a titkárnő bekérte a címkéket! Mivel gyűjti... Mondtam tesómnak, hogy nem viheti sehova, sőt fűzze be a munkatársait

Kinyonmtatom az oldalt és leadom az államvizsga bizottságnak

Pedig kiabáltunk még páran...
Minek készülni, te már mindent tudsz!

Queene! Köszi

Most vettem észre...
- - -
Valami igazán nagy mázlira van szükségem. Holnapután államvizsgázom és még nem kezdtem el tanulni

A google keresőbe beírva a nevem (www.google.co.hu), jónéhány korábbi nyerteslistán kiad (olympos, cerbona, stb.) A DE pl. nincs köztük.
Evelin!!
BOLDOG NÉVNAPOT!!
(Kiabálok, hátha felébred

)
eszem
Én egy ilyenbe beleőrültem volna
Tele a kuka, és én nem rámolhatom ki???
Lehet, hogy most már tényleg kezeltetni kéne magam, ahogy én ezt a szitut elképzeltem, még a hideg is kirázott

Múlt héten kongresszuson voltan Balatonfüreden és az egyik gyógyszercég ingyen osztogatott Magnum jégkrémet, amennyit csak akartunk. Sajnos nem mindegyik pálcikán volt szám. És nem is szeretem, hűtő nem volt a helyszínen, így fájó szívvel, de lemondtam a pálcikákról. Öltönyös, kosztümös buli volt, így csak a földről szedtem fel néhány papírt, mint aki rendes környezetvédő. A teli kukák meg ott vigyorogtak rám rosszmájúan. Szerintem a takarítónők arathatnak, ha eszükbe jut a játék és negyed olyan fanatikusak, mint mi.
Sada, akkor az én naptárom hibás
Csak Fülöpről és Ervinről tud....
De az Ervin már majdnem Evelin

Boldog névnapot!
Tegnap jutott eszembe, hogy miért is jók a nyereményjátékok: ennek köszönhetően mindig van a mélyhűtőben olyan dolog is amit amúgy nem vennék meg, de mindig jól jön ha éppen nincs más: fagyasztott zöldség (IGLO), kristályvíz (amit én nem szeretek, de a váratlan vendégnek jó), fagyi (Eskimo) amit szintén nem szeretek, de másnak jó. ..stb És ennek köszönhetően a vendégekben olyan kép alakul ki rólam, mint aki mindenféléről időben gonoskodik, pedig csak a nyereményjátékokról jut eszembe...

Nem baj. A jókívánság nem romlandó, megvárja.
Elment államvizsgatételeket tanulni, reméljük este visszanéz. /Napközben leveleztünk DH ügyben./
novake
Ma ünnepelsz vagy ma ünnepelsz?
Sok boldogságot! Meg sikert számos iskoláidban és munkahelyeiden!

Szétnéztem a kollégiumom konyháiban: eredmény: 22 Maggi pont
(Hogy ez eddig nem jutott eszembe

)
Sada
Fülöpre vagy Ervinre gondolsz

Belenéztem a naptárba és vmi fura női nevet látok a mai napnál....
Rémlik, mintha vmit kéne kezdeni vele. Nincs ötletetek?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások