Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 126 / 892 oldal |
Nem titok, a Tescos Véleményklubhoz kellene!!!
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Sziasztok!
Küldene nekem valaki egy Tescos blokkot priviben, elkevertem az enyémet, így nem tudom feltölteni az adatokat!
Köszönöm előre is!!!!!!
Küldene nekem valaki egy Tescos blokkot priviben, elkevertem az enyémet, így nem tudom feltölteni az adatokat!
Köszönöm előre is!!!!!!
Köszönöm, már kaptam kódot!
Sziasztok.
Tudna küldeni valaki 1db activia kódot?
Délután vissza adnám.
Tudna küldeni valaki 1db activia kódot?
Délután vissza adnám.
Már meg van!
Rauch-nál tudja valaki hova kell feltölteni a kupakban található kódot?
Fő oldalon nincs semmi cím írva és ma kezdődött el a játék!
Köszi előre is a segítséget!
Fő oldalon nincs semmi cím írva és ma kezdődött el a játék!
Köszi előre is a segítséget!
Jelica! Írtam!!!
Nagyon szívesen!
" alt="
">
" alt="
">SziDó...
Köszönöm SziDO!!!!
2db kubu kódot tudna vki kölcsönadni estig?
Jár valakinek a JOY? írjon már rám, lenne egy kérdésem
" alt="
">
" alt="
">Lakatos Irén légyszíves írjál nekem, mert én ki töröltem a címedet és nem tudok neked írni
" alt="
">
" alt="
">
Akarja e kp-ra váltani vki a supershop pontjait? Vennem kell vmi nyagyobb dolgot, és ha több ezer pontod van összeköthetjük a kellemest meg a hasznost. Meg alkudhatunk... meg el kell jönnöd vmelyik OBIBA Pesten... :-P
Nórika!
De akkor miért pont az az olcsóbb,amihez van sim kártya?
De akkor miért pont az az olcsóbb,amihez van sim kártya?
trendy
ami listaáron van, ahhoz nincs sim-kártya, a Domino-hoz pedig van feltöltőkártyás sim.
ami listaáron van, ahhoz nincs sim-kártya, a Domino-hoz pedig van feltöltőkártyás sim.
Segítsetek már légyszi!Telefont szeretne a lányom rendelni a T-mobil-nál,de nem tudjuk mi a különbség a között,hogy
"Domino feltöltőkártyás",illetve "Listaáron, előfizetés nélkül".Egyiknél 5,a másiknál 10% webshop ár kedvezményt adnának.
"Domino feltöltőkártyás",illetve "Listaáron, előfizetés nélkül".Egyiknél 5,a másiknál 10% webshop ár kedvezményt adnának.
Most írták a Facebook-on
FONTOS!
Gabriella Komláti
Ma már egyszer megosztottuk, de talán este több a megosztás, mint nappal!
Kedves Barátaim és Ismerőseim!
Iskolánk egyik 12 éves tanulójának sürgősen "O" RH negatív vérre lenne szüksége. Kérlek Benneteket, hogy ha nem ilyen vércsoportúak vagytok, akkor legalább egy továbbosztással segítsetek.
Akik szívesen adnák vérüket, azok bárhol megtehetik Európában, csak a következő adatokat adják le, hogy biztosan a kisfiú kapja a vért.
A lényeg: irányított véradás, BÁRHOL Európában tudtok vért adni, csak a következő adatokat adjátok meg:
Nev: Fekete Kristof
Szul ido:2001.02.10
TAJ szam: 118 131 540
Heim Pal Gyermekkorhaz Madarasz utcai reszleg Onkologia es Hermatologia
Véradás előtt másoljátok ki a fenti adatokat!
Osszátok minél többen, most szó szerint az élete a tét!!
FONTOS!
Gabriella Komláti
Ma már egyszer megosztottuk, de talán este több a megosztás, mint nappal!
Kedves Barátaim és Ismerőseim!
Iskolánk egyik 12 éves tanulójának sürgősen "O" RH negatív vérre lenne szüksége. Kérlek Benneteket, hogy ha nem ilyen vércsoportúak vagytok, akkor legalább egy továbbosztással segítsetek.
Akik szívesen adnák vérüket, azok bárhol megtehetik Európában, csak a következő adatokat adják le, hogy biztosan a kisfiú kapja a vért.
A lényeg: irányított véradás, BÁRHOL Európában tudtok vért adni, csak a következő adatokat adjátok meg:
Nev: Fekete Kristof
Szul ido:2001.02.10
TAJ szam: 118 131 540
Heim Pal Gyermekkorhaz Madarasz utcai reszleg Onkologia es Hermatologia
Véradás előtt másoljátok ki a fenti adatokat!
Osszátok minél többen, most szó szerint az élete a tét!!
Facebook Bocira nem tudok regisztrálni. Mindig azt írj ki, hogy Hiba, nem adtál meg minden adatot.
Kérlek segítsetek!
Kérlek segítsetek!
angyal! írok!