trendy
ami listaáron van, ahhoz nincs sim-kártya, a Domino-hoz pedig van feltöltőkártyás sim.
Segítsetek már légyszi!Telefont szeretne a lányom rendelni a T-mobil-nál,de nem tudjuk mi a különbség a között,hogy
"Domino feltöltőkártyás",illetve "Listaáron, előfizetés nélkül".Egyiknél 5,a másiknál 10% webshop ár kedvezményt adnának.
Most írták a Facebook-on
FONTOS!
Gabriella Komláti
Ma már egyszer megosztottuk, de talán este több a megosztás, mint nappal!
Kedves Barátaim és Ismerőseim!
Iskolánk egyik 12 éves tanulójának sürgősen "O" RH negatív vérre lenne szüksége. Kérlek Benneteket, hogy ha nem ilyen vércsoportúak vagytok, akkor legalább egy továbbosztással segítsetek.
Akik szívesen adnák vérüket, azok bárhol megtehetik Európában, csak a következő adatokat adják le, hogy biztosan a kisfiú kapja a vért.
A lényeg: irányított véradás, BÁRHOL Európában tudtok vért adni, csak a következő adatokat adjátok meg:
Nev: Fekete Kristof
Szul ido:2001.02.10
TAJ szam: 118 131 540
Heim Pal Gyermekkorhaz Madarasz utcai reszleg Onkologia es Hermatologia
Véradás előtt másoljátok ki a fenti adatokat!
Osszátok minél többen, most szó szerint az élete a tét!!
Facebook Bocira nem tudok regisztrálni. Mindig azt írj ki, hogy Hiba, nem adtál meg minden adatot.
Kérlek segítsetek!
Sziasztok !
Keresném Szimpatika magazin : január, február, márciusi számát.
Köszönöm, ha valakinek meg lenne

" alt="

">
wolf10: 2 napja írtam, megkaptad? Várom a válaszod!
Móna én írtam emailt neked,ezzel kapcsolatban,akkor még nem tudtam mi van,de segítek...írj
Nem veszik el próbálkozhatsz, amennyit akarsz, előbb utóbb sikerülni fog

" alt="

">
Nem tudok a Fb-re belépni! Securty... ír ki. Fel kéne ismerni az ismerősek fotóit, de nem profilképet ad, már 2 x passzoltam. Mit csináljak?
Ha nem sikerül elveszik a regisztrációm?
trendy
én idén amikor Bencusnál megállapították, akkor kaptam egy A4es kitöltött (talán kék színű) Magyar Államkincstáras orvos általán kitöltött igazolást (orvosi és intézményi pecséttel), és azt kellett eredetiben beküldeni.
Paintuci Írtam a parafa dugóval kapcsolatban. Nézd meg. Köszi!.
Nem nyereményjátékos kérdés,de sürgős lenne.Ha a tartós betegséget megállapítják a gyereknél,akkor csak az orvosi igazolást kell róla beküldeni az Államkincstárhoz,vagy új kérvényt kell kitölteni?Priviben írjon már nekem legyen szíves olyan,aki jártas ebben!Köszönöm!
Nagyon köszönöm a tényleg gyors segítséget!

" alt="

"> Köszi tikamar!

" alt="

">
Valaki fel tudna hívni? Egyszerűen nem találom a telómat, párom 11kor ér haza a melóból, ilyenkor már szomszédhoz nem megyek, viszont telefonálnom kéne...
Dodjon már egy mélt és írom a számom. Nem fogom majd felvenni, nem a pénzfogyasztás a lényeg.

" alt="

">
A pénteki magyar-olasz jéghoki meccsre ( Papp László Sportaréna) nincs valakinek 2 eladó jegye?????
Köszönöm szigiagi!

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások