Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 126 / 275 oldal |
A 400 Vodafone e-rollerre 641-es a legnagyobb kisorsott sorsjegy, vagyis a pályázók több mint 2/3-a nyert.
Online Príma Express - Jótékonysági bolt
https://wolt.com/hu/hun/budapest/restaurant/onlin
e-prma-express-jtkonysgi-bolt
(ha még nem regisztráltál , akkor első rendelésed 1000 Ft al olcsóbb,használd ezt a kódot:
6PDMF )
https://wolt.com/hu/hun/budapest/restaurant/onlin
e-prma-express-jtkonysgi-bolt
(ha még nem regisztráltál , akkor első rendelésed 1000 Ft al olcsóbb,használd ezt a kódot:
6PDMF )
Gia, a GLS 3 mnap, a DPD 8 mnap-ra utal.
Most először vettek tőlem a jófogáson háztól-házig szolgáltatással. Tegnap 15h10 kor elvitte a futár, ma 13h-kor már írtak, hogy megkapták. Nem semmi ez a gyorsaság! (Bp-ről Szabolcs-Sz-B. megyébe)
Kérdésem, hogy az átutalással is ilyen gyorsak szoktak lenni?
Kérdésem, hogy az átutalással is ilyen gyorsak szoktak lenni?
Nagy tapsot kérek magamnak!
Ma reggel vettem a Coop-ban egy Staroprament majd szemben a Rossmannban egy Batiste-ot.
Ezt követően sikerült a Coop-os blokkot a Batiste oldalára, a Rossmann-ost pedig a Staropramen játék oldalára feltöltenem...
Írhattam mindkettőnek, hogy szorri és elküldtem e-mail-ben a helyes blokkokat.
Ma reggel vettem a Coop-ban egy Staroprament majd szemben a Rossmannban egy Batiste-ot.
Ezt követően sikerült a Coop-os blokkot a Batiste oldalára, a Rossmann-ost pedig a Staropramen játék oldalára feltöltenem...
Írhattam mindkettőnek, hogy szorri és elküldtem e-mail-ben a helyes blokkokat.
Az egy éjszakás bortúra meg hülyeség, ezt megbeszéltük múltkor is, ha már elmegyek a világ végére megkóstolni a borukat, legalább had pihenjem ki az utazást, utána meg a borozást. Azt újult erővel haza.
(Minden a szexről szól és a pénzről, a legjobb pedig az ilyen hétvégéken, legyen az egy napos, vagy több napos lötyögés.
Egy helyszín változtatás meg csodákra képes, ha már partner változtatás egyes esetekben már nem feltétlen megengedett.)
Egy helyszín változtatás meg csodákra képes, ha már partner változtatás egyes esetekben már nem feltétlen megengedett.)
sada
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">"Egyéjszakás kaland a 300 éves borászatban, pincelátogatással."
A bortúrák nem a szexről szólnak.
Ahhoz máshol kellene jeleskedned.
De vihetsz magaddal útitársat.
A bortúrák nem a szexről szólnak.
Ahhoz máshol kellene jeleskedned.
De vihetsz magaddal útitársat.
A boros játékban ez az egyéjszakás kaland izgalmasnak tűnik.
Csak az a baj, hogy nem találom Charlize Theron vagy Palvin Barbi nevét a jsz-ban...
Csak az a baj, hogy nem találom Charlize Theron vagy Palvin Barbi nevét a jsz-ban...
Elhunyt Pécsi Ildikó, Kossuth- és Jászai-díjas színésznő!
Nyugodjon békében!
Nyugodjon békében!
https://www.facebook.com/kardio.hu
3
Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet
Mi most úgy szeretjük a betegeinket, hogy megvalósítottuk számukra a „Szívünk kamráját”, azt a helyet, ahol a látogatási tilalom alatt is találkozhatnak a szeretteikkel...
Az érintésnek gyógyító és életet meghosszabbító hatása is van, ezért december 5. és január 5. között minden nap 12.00 és 16.00 óra között fél órás beosztásban lehetővé tesszük a nálunk gyógyulóknak a találkozást és az érintést. Osszátok a jó hírt, hogy ilyen is van Magyarországon. Mert nincs lehetetlen!
(Köszönet az MKI Plexi-nek, a Why Not!? Group-nak és az Integral Visionnak!)
3
Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet
Mi most úgy szeretjük a betegeinket, hogy megvalósítottuk számukra a „Szívünk kamráját”, azt a helyet, ahol a látogatási tilalom alatt is találkozhatnak a szeretteikkel...
Az érintésnek gyógyító és életet meghosszabbító hatása is van, ezért december 5. és január 5. között minden nap 12.00 és 16.00 óra között fél órás beosztásban lehetővé tesszük a nálunk gyógyulóknak a találkozást és az érintést. Osszátok a jó hírt, hogy ilyen is van Magyarországon. Mert nincs lehetetlen!
(Köszönet az MKI Plexi-nek, a Why Not!? Group-nak és az Integral Visionnak!)
bodzaszorp
A lányodnak feladtam a szülinapi üdvözletet.
Azért írom ide, mert hátha még valaki kedvet kap és ír neki, hogy minél többet kapjon.
" alt="
">
A lányodnak feladtam a szülinapi üdvözletet.
Azért írom ide, mert hátha még valaki kedvet kap és ír neki, hogy minél többet kapjon.
" alt="
">
90-tól 92 ig dolgoztam egy osztrák tulajdonú cégnél. Különféle termékeket lehetett megrendelni -előleg nélkül és a megrendelést minden féle hátrány mentesen vissza lehetett mondani. Mondanom sem kell nagyon sokan visszaéltek ezzel. Kb egy éve voltam ott amikor meghirdettek egy nyeremény akciót amihez elég volt a megrendelés leadása és nem volt kizáró ok ha visszamondta az illető. Ez azért működött egy ideig mert azt hitték itt is csak komoly okból mondja le az illető,mint náluk. A nyeremény egy 5 csillagos teljes ellátásos családi üdülés volt Párizsba. Egy olyan rosszagú szántó-vető ( büdös paraszt!) nyerte aki visszamondta a megrendelést és egy köszönömöt se nyögött ki. Ismertem a titkásnőt aki jelen volt a voucher átadásnál. Később a Mo gi oszrák főnök feleségül vette és ma is Ausztriában él. Fortuna néha kancsal!
Reader's Digesten 2012-ben svájci Tissot órát nyertem valamilyen mellékdíjként. (szerintem nem túl drágát)
Én sem játszom vele, én lepodtem meg legjobban, mikor láttam az ismerőst nyerteskent
A Nagyi Titka oldal nem igazán akar élesedni...
Mondhassuk, hogy nagyi konok:
https://www.facebook.com/kekdunaradio/photos/majd
nem-mindegy-hogy-nagy-ikonok-vagy-nagyi-konokde-azé
rt-mégsem-teljesen-/10151813379096607/
Mondhassuk, hogy nagyi konok:
https://www.facebook.com/kekdunaradio/photos/majd
nem-mindegy-hogy-nagy-ikonok-vagy-nagyi-konokde-azé
rt-mégsem-teljesen-/10151813379096607/
Én biztosan kerülöm Őket de kíváncsi voltam Ki mit tapasztalt Köszönöm az infókat
Reader's Digest-en én láttam ismerőst aki nyert, ki volt rakva a fényképe, nem kérdeztem rá, de gondolom csak úgy nem teszik ki a képét
Nagyapám ugyanígy (amíg élt, szegénykém).
Sosem nyert semmit.
" alt="
">
Sosem nyert semmit.
" alt="
">