fozo.gabi
köszi!
más kódom van mint a többi játéknál,lediktálta az infóvonalon a srác,de nem jött össze a nyerés.De nem adom fel...
Marlboro
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 126 / 135 oldal |
én is csak postán küldtem símán meg ajánlva is hogy hátha elveszett a levél, ezek szerint elég telefonálni...
Nekem is sikerült tegnap este egy egér.
Pendrive-ot szerettem volna, legközelebb talán sikerül az is. .))
Pendrive-ot szerettem volna, legközelebb talán sikerül az is. .))Ó, pedig ha még az elején felhívtad volna őket, szerintem már játszahatnál is egy ideje...
Sok szerencsét!
Sok szerencsét!
fozo gabi
Köszi, akkor megpróbálom felhívni őket!csak levelet küldtem,mert naívan kitöltöttem az adatlapukat, de ott meg semmi...
Köszi, akkor megpróbálom felhívni őket!csak levelet küldtem,mert naívan kitöltöttem az adatlapukat, de ott meg semmi...
mel6
Akkor ez a te kisebbségi problémád.
Nálunk csont nélkül játszhat az is, aki korábban a Marlboroval nem, csak egyéb PM cigikkel játszott.
Akkor ez a te kisebbségi problémád.
Nálunk csont nélkül játszhat az is, aki korábban a Marlboroval nem, csak egyéb PM cigikkel játszott.
Mel6!
Akkor van személyes kódod nem? Nekem elég volt felhívnom a 06-40-200-200as számot és még aznap beregisztráltak. Nem értem, hogy akkor neked miért tart ennyi ideig... Próbáltad már felhívni őket?
Akkor van személyes kódod nem? Nekem elég volt felhívnom a 06-40-200-200as számot és még aznap beregisztráltak. Nem értem, hogy akkor neked miért tart ennyi ideig... Próbáltad már felhívni őket?
a végén pedig ezt írja:
ha már regisztráltál kérjük ellenőrizd és javítsd az adataidat!
Az adataimat meg ismerem, ugyhogy csak a kóddal lehet bibi.Azt meg most frissítették amikor beküldtem az L&M cigis kódodat.
ha már regisztráltál kérjük ellenőrizd és javítsd az adataidat!
Az adataimat meg ismerem, ugyhogy csak a kóddal lehet bibi.Azt meg most frissítették amikor beküldtem az L&M cigis kódodat.
Fáreó
Tévedésben vagy!Én játszok jelenleg is multi játékkal, játszottam L&M játékkal is.De a személyes kódomat nem fogadja el,nem küldi a jelszavamat!
ezt írja ki:
Sajnos a megadott adataid alapján nem tudunk beazonosítani.
Ha még nem rtegisztráltál kérjük töltsd ki online adatlapunkat.
Tévedésben vagy!Én játszok jelenleg is multi játékkal, játszottam L&M játékkal is.De a személyes kódomat nem fogadja el,nem küldi a jelszavamat!
ezt írja ki:
Sajnos a megadott adataid alapján nem tudunk beazonosítani.
Ha még nem rtegisztráltál kérjük töltsd ki online adatlapunkat.
goldwoman!
Aki más cigis játékokban már játszott,Multi,L&M cigi,annak már volt kódja a Marbi játékhoz,csak jelszót kellett kérnie a honlapon,az rögtön megjött,és már játszhattál is.
Akinek meg nem,az vagy a neten,vagy postán keresztűl küldte vissza a nyomtatványt. Szerintem még senki nem kapta meg,vagy csak nagyon kevesen,mert nem emlékszem,hogy tömegesen írták volna. Bizti még 1-2 hét,míg kiküldik végre! Mi is várunk 1-et a családból,múlt hét végén küldtem vissza a jelentkezést. Kiváncsi leszek,mikor jön?!
Aki más cigis játékokban már játszott,Multi,L&M cigi,annak már volt kódja a Marbi játékhoz,csak jelszót kellett kérnie a honlapon,az rögtön megjött,és már játszhattál is.
Akinek meg nem,az vagy a neten,vagy postán keresztűl küldte vissza a nyomtatványt. Szerintem még senki nem kapta meg,vagy csak nagyon kevesen,mert nem emlékszem,hogy tömegesen írták volna. Bizti még 1-2 hét,míg kiküldik végre! Mi is várunk 1-et a családból,múlt hét végén küldtem vissza a jelentkezést. Kiváncsi leszek,mikor jön?!
Ti mennyi idő alatt kaptátok meg a kódot?
Végre,hosszú nyeretlenség után,tegnap 1 öngyújtó! 

Kisvadasz. Én az első héten nyertem egy egeret, amit a következő hétvégén ki is hoztak. Aztán a 2. héten is meg a 3. héten is egy-egy öngyújtót, de az még nem jött meg. Szerintem kár idegeskedni azon, hogy nem ér ide pár nap alatt. A Marlboroval nem szokott gond lenni, nekem legalábbis nem rémlik, hogy valaki panaszkodott volna rá. Majd megjön, nyugi.
én nem tudom megnyitni a nyerteslistát
Hát igen, ha én nyernék vmi nagyot, akkor a többi nyereményt akár postázniuk sem kellene

Köszönöm a gratulákat!
Nekem is lógnak még 1 gyújtóval + 1 egérrel /múlt heti nyeremények/, de a dig.gép nekem hamar megjött
Nekem is lógnak még 1 gyújtóval + 1 egérrel /múlt heti nyeremények/, de a dig.gép nekem hamar megjött
Kisvadasz!
Szerintem még várjál!
Én sem kaptam még meg, pedig múlt hét előtti héten nyertem szerda-csütörtök körül
Szerintem még várjál!
Én sem kaptam még meg, pedig múlt hét előtti héten nyertem szerda-csütörtök körül
csodálkozva olvasom a hozzászólásaitokat. Eddig én 4 dolgot nyertem: két egér, 1 pendrive, és egy gyújtó. Két hete nyertem először, kb rá három nap múlva megint. De azóta várom, hogy hívjon egy futár vagy valamit, de SEMMI!!Ti meg 6nap múlva már meg is kapjátok. Mi lehet a hiba????
Wen: gratula a fényképezőhöz!!!
Wen: gratula a fényképezőhöz!!!
1-én nyertem egy egeret és még nem kaptam meg!
Én 9.-én nyertem egy egeret. A honlapon pendrive-nak mutatta. Ma meg is hozta a futár és egy egeret hozott.