Itt megígérem ünnepélyesen,h soha többet nem veszek pepsit

mel6
éjféltől délelőtt 10-ig?
leon
én is játszottam most éjféltől 10-ig nagyobb mennyiségű kupakkal, vagyis hazudok, mert a 2-4-ig időt átaludtam, de nekem egyből jött smsen a válasz
Ez rendben van ,de több barátom is ebben az időszakban küldött be kódokat és azok is csak 4 -5 órával később érkeztek meg.A neten pedig nem működött akkor a küldés.
leon
valszeg, még nem tudják őket elérni. biztos lesznek nyertesek, eddig is voltak...
Érdekes dolog mostanában, hogy 2-6 óráig nincsenek nyertesek.Mi többen küldtünk ebben az időszakban,de ezek az sms-ek csak fél 7 és fél 8 között érkeztek meg.Nem akkor akartunk játszani!!!
Smile
akkor ugyanaz a szitu, hívd fel az ügyfélszolg-ot, kérj netbeállítást.

Utána tuti,h működni fog a letöltés.
mia! pannonos vagyok.Elvileg lehet vele netezni,de sosem próbáltam,régen már töltöttem le képet,és csengőhangot,akkor a szolgáltató tett rá valami progit,de azóta szerelték és volt egy szoftverfrissítésem,szerintem nem tették vissza
Smile
A telefonoddal még külön le kell tölteni a netről sztem.
A tiéddel lehet netezni? Ha nincsenek meg rajta a netes beállítások, akkor azért kéri. Ha témobilos vagy, akkor hívd fel az ügyfélszolgálatot és kérj beállításokat a nethez, elküldik neked szívesen.
Hogyan működik a csengőhang és kép letöltése az oldalukon? Csak jött a telefonomra,hogy üzenete érkezett,de utána kiírja hogy ellenőrizze az IP címet.
NYCMB
25. az ma van, tehát ma még tart
Ma már vége a játéknak nem?25.éig volt!Szerintem!
Küld be ma valaki nagyobb mennyiségű kódót?
A pepsis telcsi kártyafüggetlen.
olvastam, h többen is megkaptátok már a pepsi telcsit, írja be vki légyszi, h kártyafüggetlen-e vagy sem!
Ez nekem sem ment ez a játék , de nem baj mert nyertem egy sokkal jobb telcsit!
Amúgy aki 5-6 darab kódot küld be , hogy küldi be folyamatosan vagy kicsit elszórva?
Hát ez nekem sem ment
Pedig jó sok Pepsit rááldoztam
Galeria
Engem nem vidítanál fel?

kapott már vki máj 25-e után nyert telcsit?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások