Sziasztok!
Most látom megint van Adventi játék.Neki is áltam a pontokat gyűjtögetni,bár edidg még nem nyertem.Tavaly se jött össze,de idén remélem sikerrel járok

És mindenkinek sok sikerült hozzá

Én már 6 angyali üzenetet nyertem
eddig 3 angyali üzenetet nyertem.

jó lenne valami mást is nyerni!

Még senki nem volt a nyertesek közül? Nagyon várom a beszámolókat.
Sziasztok! Az egerszalóki hétvégén volt már valaki a nyertesek közül? Szeretném megtudni, hogy milyen volt. Légszíves írjatok róla néhány sort. Előre is köszönöm.
Kápi! Köszi, mi is megkaptuk , s nekem még jött egy plusszban, ami a decemberi vonalkódos játék nyereménye volt, annak a tartalma megegyezik az adventi játékos nyereménnyel
Hát... lehet újra gyűjteni a vonalkódokat, van miből
Most hozták meg nekem is a csomagot

(postás autó)
grapefruit és An.13. ! Nekem ma reggel hozta a csomagos postás a 2 Cerbona csomagomat. Remélem Ti is megkapjátok, mert nagyon tartalmas! / Ezt már többen leírták ! /
Hívtak ma a Cerbonától - a maradék Cerbona csomagokat ma vitte el tőlük a posta, a héten mindenkihez oda fog érni.
Közben ők is rájöttek már, hogy a posta nem egy "szolgáltató" cég - gondolkodnak a váltáson.

Kápi! Örülök, hogy megkaptad a bögrét!

A Cerbona csomag nekem se érkezett még meg

Megjött végre az adventi NLC -és csészém!!! A Cerbonás csomagok még nem értek ide.
Így néz ki a fehérnemű:
http://href.hu/x/2cs8
Nekem is megjött a fehérnemű!

Most hozta a postás. Soha nem szokott ilyen későn jönni, nem is értem.
Nagyon szép és pont jó rám. Lila díszítése van.
Ideért a fehérnemű - gyönyörű szép, rózsaszín díszítésű. És szerintem is több lehet, mint 3000 Ft.
Egy falat Olaszország könyvem ma végre megérkezett.
És 2db reklamált Nők lapja is érkezett bocsánatkérő levéllel. De hát így is lógnak még 1 számmal szerintem!
A fehérneműszett 3.000? Ha tényleg olyan jó minőségű, 15.000 körül lehet. És én még mindig nem kaptam meg!!!

Nagyon remélem, hogy nem nyúlták le!

Épp most akartam én is kérdezni, hogy kb. mennyibe kerülhet. Szerintem kb. olyan 3.000 ft lehet.
Végre megérkeztek a fehérneműk is, így hozzám mind a 15 Advent nyeremény célba ért.
Nem tudjátok véletlenül mennyibe kerül ez a szett? Egyébként tényleg nagyon klassz a minősége.
Megjött a fehérneműszett.
Fekete és sárga csíkos. Nálem ez a sárga csík nem annyira jön be. De a minősége tényleg szuper

Ma megkaptam a fehérnemű szettet
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások