valaki nem mentette el a tegnapi nyerteslistat?
belealudtam a varakozasba

augusztus 20-tól minden nap playstation 3-at lehet majd nyerni!
Így van.Több ezer pontnyi kólát senki nem iszik meg,viszont szerencsére nem mindenki játszik,így össze lehet szedni az eldobált kupakokat.Mi egyáltalán nem is iszunk coca-t,csak pepsit,mégis volt mára 4000 pontom és még ezzel sem sikerült nyernem.Egyelőre.
Hello!
Na arra én is kiváncsi lennék,hogy hogy lehet több ezer pontot összegyűjteni.Ahhoz rengeteg kupak kell.
Üdv!
Csak egy kérdés! Akik mondjuk 500+ pontal játszanak azok vendéglátósok vagy, hogy a ............... van annyi pontjuk?
winner
egy gépről küldtem, de több névre
napocska10
Először is gratulálok Neked! Nagyon profi vagy. Nagyon köszi a sok info-t. Maradt egy kérdésem:
A több regizés azt jelenti, hogy több néven, több gépről küldöd a pontokat?
Nah nemsokára én is küldök pontokat

napocska10.
Nagy gratula.
Megérdemled a nyereményt, sokat dolgoztál érte.
Most jöttem csak rá, hogy én milyen kispályás vagyok a 700 pontommal.
napocska10
köszi, de már nincs mivel, és neked gratu!

ilyenkor napi nyertes is van meg óránkénti is?
Goldwoman
Tudom, sovány vígasz, de a barátnőm is 3 és 4 között játszott és több mint ötezer ponttal ő se nyert. Biztos sokan gondoltátok úgy, hogy hajnalban kevesebben bírnak fenn lenni. Nagy-nagy csend volt és lám utólag derül ki, hogy nagyon is sokan játszottunk.
Marha nagy mázlim volt, hogy éjfél után azonnal elkezdtem küldeni.
12 és 1 között 2 regivel játszottam. Az egyikre 50 pontjával tettem 1600-at, a másikra az óra végén egyben 2500-at. És a kevesebb nyert.
1 és 2 között 4 regire nyomtam. Az egyikre 510 pontot tettem tizesével, a másikra egyesével 35 pontot, a harmadikra kettesével 34-et, a negyedikre pedig kb. háromnegyed kettőkor egyben 3000 pontot. Ez nyert.
4 és 6 között ezeknél sokkal többet raktam fel, a lehető legváltozatosabb formákban. Ezek nem nyertek. Akkor még csak az elsőt tudtam és nagyon sok pontom volt még. Ezt a 12 és 2 közötti kevéske pontot csak bemelegítésnek szántam. Szóval szerintem kevesebb ponttal is lehet nyerni, ne adjátok fel! És több regivel könnyebb!
Remélem segítettem, próbálkozzatok!
Valóban!
"Az Extra nyereménynapi nyereményekre csakis kizárólag amár összegyűjtött és fel nem használt pontok beváltásával szerezhetnek esélyt."
ott van a szabályzatban külön a napi nyeremény és az extra napi nyeremény szabályzata hogy melyiken hogy vehetsz részt. olvassátok el :-))
Köszi akosh a jó hírt... Akkor ráhajtok!!!

Mert úgy értelmezem a játékszabályzatot, hogy csak azon a napon játszahatom, amelyik napon beküldtem egy kódot.
"Minden beküldött kóddal automatikusan indulsz az adott és csakis az adott napon az aktuális napi nyereményért illetve a kódért cserébe nyersz véletlenszerűen 5, 25 vagy 50 pontot."
Vagy ez nem ezt jelenti?
Goldwoman: akkor úgy néz ki csak plüssmacit kap a fiad a szülinapjára?

az extra napin játhatsz mert azon csak a pontokkal vehetsz részt. a sima napin pedig csak a kupakkal
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások