Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 126 / 9334 oldal |
Sziasztok. Tudjátok ki nyerte a telekomnál az 5db Samsung S25 mobiltelefonokat?
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Aldi-Finish utalványt én is várok.
" alt="
">
" alt="
">sze!
Marcsika, köszönöm.
És javitanám az előző kérdésem.
Szóval az Aldi-Finish január elején lejárt promócióban nyertem egy 10.000Ft-os Aldi utalványt.
Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy valaki már megkapta? Vagy sikerült velük kapcsolatba lépni?
És javitanám az előző kérdésem.
Szóval az Aldi-Finish január elején lejárt promócióban nyertem egy 10.000Ft-os Aldi utalványt.
Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy valaki már megkapta? Vagy sikerült velük kapcsolatba lépni?
Sze !
Emily Párizsban-Pantene csomagot én is várok."Everydayme"
Értesítést innen kaptam.
pgnyeremenyek@wonderduck.hu
Emily Párizsban-Pantene csomagot én is várok."Everydayme"
Értesítést innen kaptam.
pgnyeremenyek@wonderduck.hu
A Pannóniat úgy tudom, meg nem huztak
Sziasztok,
Aldi- Jar 10.000 utit vár még valaki? Többször írtam nekik, de sajnos nem válaszoltak.
Emily Párizsba - Pantene csomagot is várok, everydayme. Nekik sajnos nem találtam elérhetőséget.
Esetleg tudnátok segíteni? Nagyon köszi
Aldi- Jar 10.000 utit vár még valaki? Többször írtam nekik, de sajnos nem válaszoltak.
Emily Párizsba - Pantene csomagot is várok, everydayme. Nekik sajnos nem találtam elérhetőséget.
Esetleg tudnátok segíteni? Nagyon köszi
Köszi a választ, timotka. Én is csak azt a választ több mint egy hete, amit a többiek, hogy kivizsgálják a dolgot. Akkor várjunk tovább. 🙄
Még nem válaszolt Powerade. Csatolva küldtem a blokkot.
Powerade "száz fölötti nyertesek" 😅 tudtok már valami bővebbet?
Oreo első heti nyertesek kaptak már értesítést?
Köszi előre is.
" alt="
">
Oreo első heti nyertesek kaptak már értesítést?
Köszi előre is.
" alt="
">törpilla
köszönöm szépen, sokat segítettél :-)
köszönöm szépen, sokat segítettél :-)
agi80
garanciával kapcsolatban ezt a választ küldték:
A nyeremények külföldön lettek beszerezve, így sem számlával, sem jótállással mi, lebonyolítóként nem rendelkezünk. A lengyel szervező azt ajánlotta fel, h amennyiben probléma adódik a készülékkel, jelezzék azt emailben, mi pedig felvesszük velük a kapcsolatot.
Megértését köszönjük,
A Wonderduck csapata
garanciával kapcsolatban ezt a választ küldték:
A nyeremények külföldön lettek beszerezve, így sem számlával, sem jótállással mi, lebonyolítóként nem rendelkezünk. A lengyel szervező azt ajánlotta fel, h amennyiben probléma adódik a készülékkel, jelezzék azt emailben, mi pedig felvesszük velük a kapcsolatot.
Megértését köszönjük,
A Wonderduck csapata
*nyert
Sziasztok
Tudja esetleg valaki aki a jar mosogatógép kapszula játékkal elektrolux mosogatógépet vett hogy hogy működik a garancia? Köszi
Tudja esetleg valaki aki a jar mosogatógép kapszula játékkal elektrolux mosogatógépet vett hogy hogy működik a garancia? Köszi
E-mailben, még a sorsolás napján.
Sziasztok!
A Persil nyerteseket hogy èrtesítettèk? Tescoval játszottam utolso napokban..
A Persil nyerteseket hogy èrtesítettèk? Tescoval játszottam utolso napokban..
Sziasztok,
vmi hír az Az autó - Pannónia motor nyertesről esetleg?
vmi hír az Az autó - Pannónia motor nyertesről esetleg?
Köszi törpilla :-)
Sziasztok !
Van egy AsusVivobook laptopom. " Összeugrott a képernyő a bal oldalon lett egy 4 cm széles csík ami nincs kitöltve és az ismert módon - egérrel a szélén kettős nyíl és húzás -nem lehet vissza húzni . Tudna valaki segíteni? Köszönöm!
Van egy AsusVivobook laptopom. " Összeugrott a képernyő a bal oldalon lett egy 4 cm széles csík ami nincs kitöltve és az ismert módon - egérrel a szélén kettős nyíl és húzás -nem lehet vissza húzni . Tudna valaki segíteni? Köszönöm!
agi80
screvo gyermelyi
screvo gyermelyi