Sikerült kimosnom a havibérletemet.

" alt="

">
Ugyan nem nyereményjáték, de a Bkv-val kapcsolatban eddig még pozitív élményem nem nagyon volt így teljesen odavagyok meg vissza. Ha beviszem, 250 Ft-ért kicserélik.

" alt="

">
annaipanni
Kölcsön adnám nekik a gyerekeimet, akkor is ilyen türelmesek lennének?

" alt="

">

" alt="

"> A szó elszáll, az írás megmarad.
A Rexona Unilever termék, s ők mindig eredetit kérnek.
De a hivatalosban ez van:
Szervező ..... kérHETI a vásárlást igazoló blokk bemutatását a ....
nemetha85 2010-03-18 :: 11:46
Rexona játékban eredeti blokk kell, vevőszolgálat tájékoztatása szerint. Éljen!

" alt="

">
Idén rövid időn belül a második csere nem jutott el hozzám. A mostani esetnél a cserepartneremmel több alkalommal is cseréltünk már, ezért meg sem fordult a fejemben semmi más, csak hogy itt a posta lehet a ludas, ezért több alkalommal is megkértem a cserepartnerem, hogy ne pótolja, mert benne 100%-ig biztos vagyok! Erre ma mégis kaptam egy levelet a cserepartnertől, benne vonalkódokkal és egy kedves levéllel, amit ezúton is nagyon szépen köszönök nagyinak!!! Hozzá hasonló kedves cserepartnert kívánok mindenkinek és innen is üzenem Neki, hogy nem fogom elfelejteni!!!
pozitív élmény. ma az egyik üzletben: 3 gyerekes család állt előttem a hosszú sorban a pénztárnál:
gyerekek egyszer sem hisztiztek, hogy miért nem megyünk már, és fáradtak vagyunk. engedték a szülők, hogy a gyerekek pakoljanak ki a kocsiból, és mindhárom egyaránt pakolt. 3 öblítőt vettek, a kisfiú kettőt vett ki, mire anyuka megkérte, hogy tegye vissza, hogy mindenki 1 öblítőt vehessen ki a kocsiból, a kisfiú pedig minden további nélkül megtette. gyerekek ilyen bűvös szavakat használtak: kérem, köszönöm, ... . szülők mindent szépen magyaráztak el a gyerekeknek, kedvesen, még a hangszín is nagyon kedves volt.
régen láttam ennyire nyugodt és türelmes szülőket, gyerekeket.
Webkutyának is nagy pozitív a kapcsolattartás terén!!!!
Jó ez a nap...mindenki azonnal válaszol!
Példát vehetnének róluk mások is!!!

" alt="

">
Kubunak nagy pozití!
Írtam Nekik, hogy nem fogadott el két kódot a rendszer, 5perc múlva itt is volt a válasz:
Kedves XY
A kódok kezelésével kapcsolatban sajnálatos hiba történt a rendszer felállításakor, ezt a mai nap során kijavítjuk.
Szíves elnézését kérjük a kellemetlenségért.
Kérjük őrizze meg a kódokat és holnap, azaz Márc 17-én töltse fel újra mindegyik, a rendszer által eddig el nem fogadott kódot.
Ha minden igyekezetünk ellenére továbbra is gondok jelentkeznének a játék során, feltétlen jelezze nekünk újra.
További szép napot és sikeres kalandozást kívánunk a Kubu-val!
Kubu Csapat
az Unilever vissza is hívott javítják a hibákat és a telószámot is. Rossmann-Dove játék. szórólapot láttatok? azon mi van? mert én szórólapot sem láttam pedig 2 helyen is néztem
Az Unilever_dove játékán eltűnt ajánlott levelem ügyében már van pozitív fordulat - a DM-ben nagyon rendesek voltak, az adatokkal megkeresték a tavaly októberi! blokkot, újranyomtatták, hitelesítették, ők hívtak, amikor sikerült... ez már a második DM-es pozitív tapasztalatom, két különböző boltban. Itt most legalább négy ember foglalkozott a dologgal, pedig biztos ezer dolguk van.
ma a kispostánkról rám telóztak,hogy a feladott leveleim között volt olyan,amin nincs cím

" alt="

"> rendesek,nem kidobták,félretették

" alt="

">
Én is kaptam a karavántól egy ilyen mailt,hogy küldenek receptkönyvet.
nagyon jól esett.
Köszönet az Energizernek és Marynek az intézkedésért.
negatívnak indult a sztori,mert elkevertem a blokkomat amivel nyertem,lebeszéltük a dolgokat a hölggyel,de mire elintéztem mindent,addigra az illető már nem dolgozott náluk,az új ügyintéző,meg azt mondta már kiértesítették a pótnyertest.
tanulópénz megvolt.kicsit drágán..el is felejtettem a dolgot,mikor múlt héten hívtak(1 hónapra rá),hogy nem mentem a nyereményért.
elmondtam a szitut,mire a hölgy azt mondta utánanéz,mert itt valami félreértés van.
visszahívtak,és nyertem

" alt="

">
Karavankaland.hu
Múlt héten érdeklődtem hogy mikor működik majd az oldal és a játékszabályról is kérdeztem, erre hamar válaszoltak. Ma jött egy újabb e-mail, hogy elindult a játék és az okozott kellemetlenségért küldenének egy receptkönyvet, csak írjam meg a címemet.

" alt="

"> Amúgy nem is okoztak semmiféle kellemetlenséget nekem.
A szabályok NEM változtak.
hurrá!ismét beváltják a melegétkezési utit.
újraküldték a körömerősítőt-pozitív:-)
Végre jelentkezett a Kalocsai múlt augusztusi nyereménnyel, jövő héten szállítják(kopp-kopp) hosszas egyoldalú levelezés után jött a mail, hogy adjak meg időpontot, hogy mikor vagyunk itthon. Teljesen pozitív akkor lesz, ha ténylegesen megérkezik a csomag, amiről már lemondtam.
Kalocsai nagyon pozitív.2 óra alatt rendezték a problémámat,mindezt gördülékenyen,kedvesen,sűrűn elnézést kérve, nem próbálták magukat menteni.Holnap postázzák a nyereményem!

" alt="

">
Ma reggel felhívtam a Completát, kérdeztem mikor lesz az oldalon a játékszabály. A nőci nagyon rendes volt és megkérdezte, hogy miért szeretném látni.

" alt="

"> Mondtam, hogy szeretem elolvasni mielőtt játszom. Megígérte visszahív. Meg is tette és megígérte, hogy még a mai napon fogom tudni olvasni az oldalon. És lőn.

" alt="

"> Nagyon pozitív.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások