Webkutyának is nagy pozitív a kapcsolattartás terén!!!!
Jó ez a nap...mindenki azonnal válaszol!
Példát vehetnének róluk mások is!!!

" alt="

">
Kubunak nagy pozití!
Írtam Nekik, hogy nem fogadott el két kódot a rendszer, 5perc múlva itt is volt a válasz:
Kedves XY
A kódok kezelésével kapcsolatban sajnálatos hiba történt a rendszer felállításakor, ezt a mai nap során kijavítjuk.
Szíves elnézését kérjük a kellemetlenségért.
Kérjük őrizze meg a kódokat és holnap, azaz Márc 17-én töltse fel újra mindegyik, a rendszer által eddig el nem fogadott kódot.
Ha minden igyekezetünk ellenére továbbra is gondok jelentkeznének a játék során, feltétlen jelezze nekünk újra.
További szép napot és sikeres kalandozást kívánunk a Kubu-val!
Kubu Csapat
az Unilever vissza is hívott javítják a hibákat és a telószámot is. Rossmann-Dove játék. szórólapot láttatok? azon mi van? mert én szórólapot sem láttam pedig 2 helyen is néztem
Az Unilever_dove játékán eltűnt ajánlott levelem ügyében már van pozitív fordulat - a DM-ben nagyon rendesek voltak, az adatokkal megkeresték a tavaly októberi! blokkot, újranyomtatták, hitelesítették, ők hívtak, amikor sikerült... ez már a második DM-es pozitív tapasztalatom, két különböző boltban. Itt most legalább négy ember foglalkozott a dologgal, pedig biztos ezer dolguk van.
ma a kispostánkról rám telóztak,hogy a feladott leveleim között volt olyan,amin nincs cím

" alt="

"> rendesek,nem kidobták,félretették

" alt="

">
Én is kaptam a karavántól egy ilyen mailt,hogy küldenek receptkönyvet.
nagyon jól esett.
Köszönet az Energizernek és Marynek az intézkedésért.
negatívnak indult a sztori,mert elkevertem a blokkomat amivel nyertem,lebeszéltük a dolgokat a hölggyel,de mire elintéztem mindent,addigra az illető már nem dolgozott náluk,az új ügyintéző,meg azt mondta már kiértesítették a pótnyertest.
tanulópénz megvolt.kicsit drágán..el is felejtettem a dolgot,mikor múlt héten hívtak(1 hónapra rá),hogy nem mentem a nyereményért.
elmondtam a szitut,mire a hölgy azt mondta utánanéz,mert itt valami félreértés van.
visszahívtak,és nyertem

" alt="

">
Karavankaland.hu
Múlt héten érdeklődtem hogy mikor működik majd az oldal és a játékszabályról is kérdeztem, erre hamar válaszoltak. Ma jött egy újabb e-mail, hogy elindult a játék és az okozott kellemetlenségért küldenének egy receptkönyvet, csak írjam meg a címemet.

" alt="

"> Amúgy nem is okoztak semmiféle kellemetlenséget nekem.
A szabályok NEM változtak.
hurrá!ismét beváltják a melegétkezési utit.
újraküldték a körömerősítőt-pozitív:-)
Végre jelentkezett a Kalocsai múlt augusztusi nyereménnyel, jövő héten szállítják(kopp-kopp) hosszas egyoldalú levelezés után jött a mail, hogy adjak meg időpontot, hogy mikor vagyunk itthon. Teljesen pozitív akkor lesz, ha ténylegesen megérkezik a csomag, amiről már lemondtam.
Kalocsai nagyon pozitív.2 óra alatt rendezték a problémámat,mindezt gördülékenyen,kedvesen,sűrűn elnézést kérve, nem próbálták magukat menteni.Holnap postázzák a nyereményem!

" alt="

">
Ma reggel felhívtam a Completát, kérdeztem mikor lesz az oldalon a játékszabály. A nőci nagyon rendes volt és megkérdezte, hogy miért szeretném látni.

" alt="

"> Mondtam, hogy szeretem elolvasni mielőtt játszom. Megígérte visszahív. Meg is tette és megígérte, hogy még a mai napon fogom tudni olvasni az oldalon. És lőn.

" alt="

"> Nagyon pozitív.
Értem. Ezek szerint ti tudjátok, hogy ki ő. Tényleg csak annyit mondhatok, üzenhetek neki, hogy ha olvassa: nagyon köszönöm! Hasznát veszem, az biztos!
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz.
Nagyon sokszor segített már nekem is önzetlenül.

" alt="

">
Bogi már csak ilyen! Ő a fórum névtelen jó tündére

" alt="

">
Nem tudtam hova írjam, talán ide a legjobb! Pénteken kaptam egy levelet egy bizonyos Bogitól, amiben egy játszós blokk volt.
Mivel nem cseréltem ilyen nevű emberrel, és nem is tudom ki vagy, csak annyit mondhatok, hogy nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!
Körömerősítőt lenyúlták a postán, kaptam egy üres borítékot és újraküldik..jó fejek:-)
törpi:
Engem ma hívott egy hölgy az Abonett nyeremény miatt ( 2. fordulós), de már emailt is küldtek, és el is postáztam a blokkot. Remélem én is hamar megkapom majd. Nagyon aranyos volt, akivel beszéltem

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások