Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 126 / 2049 oldal |
Igen, legyen az bármilyen játék, szerintem is jobb, ha a csomagoláson belül van a kód, vagy legalább olyan részen, ami nem eltávolítható (pl. a régebbi Kométa játékon).
Igen, kijátszható a pick is, de nem hinném, hogy sok pénztáros játszaná el a termékről matrica leszedését. A blokk gyűjtést többen teszik.
A spar tálcás hús ezt is megoldotta, belül van a kód és nem kell megőrizni
" alt="
">
A spar tálcás hús ezt is megoldotta, belül van a kód és nem kell megőrizni
" alt="
">Minden talált/gyűjtött blokkhoz "kell" lopni egy matricát és máris együtt egy pályázat, hisz a termék csomagolását nem kell megőrizni.
Ennyi.
Ennyi.
Okés, csak egy észrevétel volt.
" alt="
">
" alt="
">Lehet, hogy véletlenszerűen vannak ráragasztva a matricák de egy matricàhoz csak egy blokk tartozhat.
Tehát annyi blokk kell, ahány matricát páHázik valaki.
Persze ha ESETLEG valakinek vagyon temérdek talált/szerkesztett blokkja annak valóban elég lenyúlni a matricákat.
Tehát annyi blokk kell, ahány matricát páHázik valaki.
Persze ha ESETLEG valakinek vagyon temérdek talált/szerkesztett blokkja annak valóban elég lenyúlni a matricákat.
Honnan tudják, hogy melyik kód pontosan melyik termékre lett ragasztva? De neked legyen igazad...
Pick:
Egy páHázathoz egyedi matrica-kód + egyedi blokkadat (AP+nysz) kell, szóval nem értem, hogy van-e értelme matricákat lopkodni.
Hacsak nem akkor, ha van talált vagy szerkesztett blokk is az elcsent matrica mellé...
Mert alapesetben nem elég a matrica kódja, kell a matricához tartozó termék vásárlását igazoló blokk is. Tehát ha lenyúlt valaki egy Pickolino matricát, kell hozzá egy Pickolinós blokk is.
Egy páHázathoz egyedi matrica-kód + egyedi blokkadat (AP+nysz) kell, szóval nem értem, hogy van-e értelme matricákat lopkodni.
Hacsak nem akkor, ha van talált vagy szerkesztett blokk is az elcsent matrica mellé...
Mert alapesetben nem elég a matrica kódja, kell a matricához tartozó termék vásárlását igazoló blokk is. Tehát ha lenyúlt valaki egy Pickolino matricát, kell hozzá egy Pickolinós blokk is.
Elsőre a Pick játék tetszett, hiszen a blokk és matricán lévő kód is kell.
De nagyon nem jó szerintem, hogy könnyen levehető helyen van a matrica...
Anno a Kométa játék szuper volt ilyen szempontból, hiszen a kód a csomagolás része volt.
De nagyon nem jó szerintem, hogy könnyen levehető helyen van a matrica...
Anno a Kométa játék szuper volt ilyen szempontból, hiszen a kód a csomagolás része volt.
Úgy tűnik, hogy ott, ahol nincsen önkiszolgáló pénztár, ott nehebb nyerni. Például Aldi, a pénzáros addig várt a blokkal, ameddig csak lehet. Egymás szemébe néztünk és tudtuk a szitut. Ő nem örült, hogy megvártam. Sok blokkot beküldhetnek így.
Pick viszont szuper, ott kiegyenlített így a játék.
Pick viszont szuper, ott kiegyenlített így a játék.
Tényleg.
Addig is, amíg javítják, kattints az oldal tetején a reklámra, az is elvisz a játékhoz.
Addig is, amíg javítják, kattints az oldal tetején a reklámra, az is elvisz a játékhoz.
kedves Admin! a pick-játékra kattintva egy egész más weboldal jelenik meg...ha volt már, bocs
Köszönöm, viszont kívánom! 🍀
Köszönöm.
" alt="
"> Amúgy nem sokat nyerek, főleg mostanában, de legalább a Screvo-n sikerült. Inkább nem sorolom azokat a játékszervezőket, ahol (szinte) képtelenség - legalábbis nekem...
Sok szerencsét! 🍀
" alt="
"> Amúgy nem sokat nyerek, főleg mostanában, de legalább a Screvo-n sikerült. Inkább nem sorolom azokat a játékszervezőket, ahol (szinte) képtelenség - legalábbis nekem...
Sok szerencsét! 🍀
pieceofluck
Gratulálok a nyereményeidhez! Ezek szerint van remény, csak türelmesnek kell lenni.
" alt="
">
A nyerések nekem sem nagyon akarnak összejönni, de ha mégis valamit sikerül nyerni (pl. legutóbb joghurtospohár, de én a kerékpárt szerettem volna) az olyan dolog aminek örülök, de semmi szükségem nincs rá, és nem is azt szerettem volna.
Gratulálok a nyereményeidhez! Ezek szerint van remény, csak türelmesnek kell lenni.
" alt="
">
A nyerések nekem sem nagyon akarnak összejönni, de ha mégis valamit sikerül nyerni (pl. legutóbb joghurtospohár, de én a kerékpárt szerettem volna) az olyan dolog aminek örülök, de semmi szükségem nincs rá, és nem is azt szerettem volna.
Ingyenes játékokkal én is csak pontokat nyertem még, azt is elvétve. Úgyhogy mire kigyűlik a "legolcsóbb" ajándékra való, lehet, már el is fogy. 😅
De vásárláshoz kötött játékokkal több dolgot is nyertem már a Screvo-n keresztül. Máshol viszont mostanában nem nyerek, vagy csak ritkán... Nekem ez a fura...
De vásárláshoz kötött játékokkal több dolgot is nyertem már a Screvo-n keresztül. Máshol viszont mostanában nem nyerek, vagy csak ritkán... Nekem ez a fura...
pieceofluck
Köszönöm a tanácsod, ezt megpróbálom.
Muriska
Én sem nyertem még jóformán semmit.
Egy pár pontot, amit gyűjtögethetek 2032-ig, hogy be tudjam váltani valamilyen ajándékra. Ez a pontgyűjtés számomra nonszensz, de jó reklámfogás. Az is lehet, hogy ezek mögött nincs is valódi nyeremény és nyertes. Beírnak egy pár nevet a nyerteseknek, meg adnak egy kis pontot. A beváltási limit olyan magasan van, hogy nem sok ember fogja azt elérni, ha egyáltalán bárki eléri.?
Különben olvassák a webnyeremény-t, mert a múltkor az egyik ingyenes játékon az egyik lehetséges válasz a webnyeremény.hu volt.
Ingyen játék = ingyen marketing = ingyen címanyag ???
Köszönöm a tanácsod, ezt megpróbálom.
Muriska
Én sem nyertem még jóformán semmit.
Egy pár pontot, amit gyűjtögethetek 2032-ig, hogy be tudjam váltani valamilyen ajándékra. Ez a pontgyűjtés számomra nonszensz, de jó reklámfogás. Az is lehet, hogy ezek mögött nincs is valódi nyeremény és nyertes. Beírnak egy pár nevet a nyerteseknek, meg adnak egy kis pontot. A beváltási limit olyan magasan van, hogy nem sok ember fogja azt elérni, ha egyáltalán bárki eléri.?
Különben olvassák a webnyeremény-t, mert a múltkor az egyik ingyenes játékon az egyik lehetséges válasz a webnyeremény.hu volt.
Ingyen játék = ingyen marketing = ingyen címanyag ???
Sajna nálam ugyanez ..minden kaparàsnàl kidob ..valószínűleg így nyerni sem lehet .
Nem lehet, hogy a telefonoddal van gond?
Ki szoktad néha kapcsolni?
Néha egy egyszerű ki-bekapcsolás/újraindítás is segít.
Ezt az egyik filmből tanultam. 😅
Ki szoktad néha kapcsolni?
Néha egy egyszerű ki-bekapcsolás/újraindítás is segít.
Ezt az egyik filmből tanultam. 😅
SCREVO!!!
A kaparások után-közben lefagy, elsötétül a képernyő, és kidob a ....-ba.
Ez kb. 80 ÷ -os arány. Már egyszer letöröltem, és újratelepítettem, de nem lett jobb. Ha már egyszer ilyen nagy volumenű játékok szervezését megnyeri, gondolok itt a Kométára, akkor már összedobhatna valami profibb rendszert, ami nem dobál ki lépten-nyomon.
A kaparások után-közben lefagy, elsötétül a képernyő, és kidob a ....-ba.
Ez kb. 80 ÷ -os arány. Már egyszer letöröltem, és újratelepítettem, de nem lett jobb. Ha már egyszer ilyen nagy volumenű játékok szervezését megnyeri, gondolok itt a Kométára, akkor már összedobhatna valami profibb rendszert, ami nem dobál ki lépten-nyomon.
Verka
A 2x1.75 és a 4x1.75-ös zéró jãtszik
A 2x1.75 és a 4x1.75-ös zéró jãtszik