Kedves Ingrid, köszönjük, hogy jelezted felénk a problémát, dolgozunk a hiba elhárításán. Néhány nap múlva próbáld meg újra feltölteni az adott blokk adatait. Legyen szép napod!
Köszönettel, a Milka csapata
Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 126 / 2036 oldal |
Nem naponta, hanem összesen 1x…..
Ez meg mekkora promóciós nyereményjáték:
egy pénztárgép naponta csak egyszer rúghat labdába!?!
egy pénztárgép naponta csak egyszer rúghat labdába!?!
Céges számítógépen is ez van:
HIBA
HOPPÁ, HIBA CSÚSZOTT A GÉPEZETBE.
Korábban nekem is kiírta, hogy az adott AP számot már feltöltötték, de beírtam a nyugtaszámot "/" nélkül és elfogadta.
Na, de rájöttem, hogy mi a pORbléma.
Frissíteni kell az oldalt, akkor már elfogadja az AP számot. (EzeXerint szerencsém volt, mert más még nem töltött fel kódot azzal az AP számmal, ami a blokkon figyel...)
HIBA
HOPPÁ, HIBA CSÚSZOTT A GÉPEZETBE.
Korábban nekem is kiírta, hogy az adott AP számot már feltöltötték, de beírtam a nyugtaszámot "/" nélkül és elfogadta.
Na, de rájöttem, hogy mi a pORbléma.
Frissíteni kell az oldalt, akkor már elfogadja az AP számot. (EzeXerint szerencsém volt, mert más még nem töltött fel kódot azzal az AP számmal, ami a blokkon figyel...)
ez a milka egy nagy sz.r, AP kódra ellenőriz.
HIBA
Hoppá, hiba csúszott a gépezetbe.
Nálam ez van továbbra is a Milkánál.
Telefonról is, laptopról is.
Nálam ez van továbbra is a Milkánál.
Telefonról is, laptopról is.
Addig szapultátok a Milka korábbi lebonyolítóját, hogy lecserélték.. egy jobbra....
Írtam már nekik de nem hiszem hogy értették
Ez a milka játék egy kalap kaki..nem fogadja el a blokkomat,miszerint az azonositot már feltöltötték .amatőrök
Milka nem működik:
HIBA
HIBA
Aldi - Pöttyös
2.090,- Ft.
Hát, nem olcsó...
Oké, 10 db meg különleges, de akkor is.
Sanszos, hogy nem lesz akcióban, végig ez lesz az ára.
2.090,- Ft.
Hát, nem olcsó...
Oké, 10 db meg különleges, de akkor is.
Sanszos, hogy nem lesz akcióban, végig ez lesz az ára.
Nekem is vala erről a számról hívásom.
Ha szkrevós, lehet, hogy benne figyel(t) valamelyik ingyenes(?) játék leírásában, hogy távrecsegőn zaklat6nak.
Bárhogy is, én ilyenkor annyit mondok, hogy minden fajta biztosításom van és nem akarok változtatni vagy újat kötni. Ennyi. 8 mp alatt vége a beszélgetésnek.
Ha szkrevós, lehet, hogy benne figyel(t) valamelyik ingyenes(?) játék leírásában, hogy távrecsegőn zaklat6nak.
Bárhogy is, én ilyenkor annyit mondok, hogy minden fajta biztosításom van és nem akarok változtatni vagy újat kötni. Ennyi. 8 mp alatt vége a beszélgetésnek.
semmit se oszt meg, hagyjad már, kb annyit mint én
Igenis van igazságérzetem!
jelica az évek során többször is segített nekem mindenféle ellenszolgátatás nélkül (focilabdát, jegesmedve plüsst segített nyerni, megnyert ajándékot vett át személyesen stb. ).
Itt aktív tagja az oldalnak, segítő szándékkal szól hozzá, játékot, infót oszt meg.
Mindeközben te ?…..
jelica az évek során többször is segített nekem mindenféle ellenszolgátatás nélkül (focilabdát, jegesmedve plüsst segített nyerni, megnyert ajándékot vett át személyesen stb. ).
Itt aktív tagja az oldalnak, segítő szándékkal szól hozzá, játékot, infót oszt meg.
Mindeközben te ?…..
sada n ekem ki se csörgött csak sms jött hogy spam hívásom van..
de komoly már a screvo is ??
hja nem nyáron volt ezzel a biztosítóval játék.. ha rosszul emléxem
de komoly már a screvo is ??
hja nem nyáron volt ezzel a biztosítóval játék.. ha rosszul emléxem
jó a buli
csak úgy próbára.. mielőtt utalnák a nyereményt..
Major és Róla családtól is bekérném az eredeti blokkokat postán
" alt="
">
" alt="
">
SzerencsésFlótás
Pedig az első pillanattól (1 hónapja) így van fenn az oldalon.
VF még meg is jegyezte anno, h ilyen kis boltok ilyen drága sört nem is tartanak.
Pedig az első pillanattól (1 hónapja) így van fenn az oldalon.
VF még meg is jegyezte anno, h ilyen kis boltok ilyen drága sört nem is tartanak.
Te meg az igazságérzet? Hahaha
ja és semmit se kell érvelnem, minden egyértelműen látszik
Na pápá
ja és semmit se kell érvelnem, minden egyértelműen látszik
Na pápá