Valaki át tudná küldeni nekem az Erzsébet-utalvány játékszabályzatát?
Nem tudom megnyitni.
Köszönöm.
Sziasztok! Valaki lenne szíves átküldeni nekem a Spar-Nestlé gabonapehely játékszabályzatát, én nem tudom megnyitni ezt a formátumot.
Köszönöm előre is!!edus
Budapesten nagyobb mennyiségű használt elemet szeretnék gyermekem iskolájának gyűjteni. Itt az év végi hajrá és nagyon jól jönne.
Ha valaki tud segíteni abban hogy honnan lehet elhozni elemeket, írjon rám, értemegyünk!!!.
Köszönöm előre is!
2 Aktívia kódra lenne szükségem sürgősen.
Hétfőn visszaadom, vagy adok helyette mást, amit szeretnél.
Köszönöm.
Sziasztok!
Valaki tud segíteni , hogy mit NEM lehet átvinni a Szerb határon?
Előre is köszi

" alt="

">
Törököknek alkoholt inkább ne, és édességben is nagyon jók, ezért marcipánt sem vinnék. De a többi jó ötlet.
Szia Cserko!
Köszönöm a kimerítő választokat, sokat segítettél!

" alt="

">
Holnap nyakamba veszem a várost, és szétnézetk.
Mégegyszer köszi jó tippeket!
Szia mayavirag,
ilyesmik jutnak az eszembe, amik magyaros dolgok:
-kalocsai mintás terítő (könnyű, nem törik, jól szállítható)
-könyv (szakácskönyvet egy csomó nyelven lehet találni, kérésre sok könyvesbolt megrendeli 1-2 nap a szállítás, pl. a Gundelnek is szép a szakácskönyve)
-képeslap a településről, ahol laktok (Postán tuti van.)
-édesség: Szamos marcipán
-ital: Unicum (a kicsi üvegek jól szállíthatók)
-kézművesboltban sok szép dolgot lehet találni, amit alányod választana magának, biztosan a török kislány is szívesen fogadná. Én feltétlenül megnézném, hogy magyar-e.... (pl. szép füzet, kézműves fedőlappal, fényképkeret a lányod képével...)
-póló: ezt lehet személyessé is tenni, ha van egy fénykép a török fogadóról + lányodról, ha már találkoztak. Néhány óra alatt a nagyobb bevásárlóközpontokban elkészítik.
Kb. ilyenek jutnak eszembe.
12 éves lányom csütörtökön indul mazsi fellépésre Törökországba 1 hétre. Családoknál lesznek elszállásolva. Szállás, ellátás ingyenes, ezért vinne ajándékot a családnak. De mit? Valaki tud ebbe segíteni?
Vettem eddig rubikkockát, milka csokit, pirospaprikát. Mit lehetne még?
Keresem azt a fórumost, aki a parafa dugót gyűjti. Sok lenne.
glücklich
Írtam, kérlek, nézd meg! Köszi
Foods!várom jelentkezésed!
on-lány!köszi,olvastam,csak egy éjszaka érdekel!
jojó !Én is hírdettem és még aktuális ápr.30-ig 3éj, két személyre!
angyal1960!köszi

" alt="

">
jojó
most láttam Food hirdeti a csere - berén
Valaki hírdetett /budapesti/ egy Hotel szállást,lenne szíves jelentkezni,ha még aktuális!Köszi!Nem találom ebbe a kuszaságba

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások