Sziasztok !
Keresném Szimpatika magazin : január, február, márciusi számát.
Köszönöm, ha valakinek meg lenne

" alt="

">
wolf10: 2 napja írtam, megkaptad? Várom a válaszod!
Móna én írtam emailt neked,ezzel kapcsolatban,akkor még nem tudtam mi van,de segítek...írj
Nem veszik el próbálkozhatsz, amennyit akarsz, előbb utóbb sikerülni fog

" alt="

">
Nem tudok a Fb-re belépni! Securty... ír ki. Fel kéne ismerni az ismerősek fotóit, de nem profilképet ad, már 2 x passzoltam. Mit csináljak?
Ha nem sikerül elveszik a regisztrációm?
trendy
én idén amikor Bencusnál megállapították, akkor kaptam egy A4es kitöltött (talán kék színű) Magyar Államkincstáras orvos általán kitöltött igazolást (orvosi és intézményi pecséttel), és azt kellett eredetiben beküldeni.
Paintuci Írtam a parafa dugóval kapcsolatban. Nézd meg. Köszi!.
Nem nyereményjátékos kérdés,de sürgős lenne.Ha a tartós betegséget megállapítják a gyereknél,akkor csak az orvosi igazolást kell róla beküldeni az Államkincstárhoz,vagy új kérvényt kell kitölteni?Priviben írjon már nekem legyen szíves olyan,aki jártas ebben!Köszönöm!
Nagyon köszönöm a tényleg gyors segítséget!

" alt="

"> Köszi tikamar!

" alt="

">
Valaki fel tudna hívni? Egyszerűen nem találom a telómat, párom 11kor ér haza a melóból, ilyenkor már szomszédhoz nem megyek, viszont telefonálnom kéne...
Dodjon már egy mélt és írom a számom. Nem fogom majd felvenni, nem a pénzfogyasztás a lényeg.

" alt="

">
A pénteki magyar-olasz jéghoki meccsre ( Papp László Sportaréna) nincs valakinek 2 eladó jegye?????
Köszönöm szigiagi!

" alt="

">
Valaki át tudná küldeni nekem az Erzsébet-utalvány játékszabályzatát?
Nem tudom megnyitni.
Köszönöm.
Sziasztok! Valaki lenne szíves átküldeni nekem a Spar-Nestlé gabonapehely játékszabályzatát, én nem tudom megnyitni ezt a formátumot.
Köszönöm előre is!!edus
Budapesten nagyobb mennyiségű használt elemet szeretnék gyermekem iskolájának gyűjteni. Itt az év végi hajrá és nagyon jól jönne.
Ha valaki tud segíteni abban hogy honnan lehet elhozni elemeket, írjon rám, értemegyünk!!!.
Köszönöm előre is!
2 Aktívia kódra lenne szükségem sürgősen.
Hétfőn visszaadom, vagy adok helyette mást, amit szeretnél.
Köszönöm.
Sziasztok!
Valaki tud segíteni , hogy mit NEM lehet átvinni a Szerb határon?
Előre is köszi

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások