Anikó
A nagy posták szombaton is nyitva vannak és a postajáratok is járnak.
Könnyen megeshet, hogy már szombaton célba ért..
Túl gyors volt a posta...
Igy visszaemlékezve szerintem május 31 kedd vagy szerda volt, de nincs előttem naptár szóval nem biztos.
Bocs, hogy beleszóltam...
Valahogy úgy emlékeztem, hogy május 31 hétköznap volt.
Egyébként a posta szokott néha csodákat tenni, és elsőbbségi leveleket szombaton is postáznak, úgy hallottam...
Tudom, hogy a júniusi elsőbbségire hajtottál, de úgy látszik előbb ért be...
fozo.gabi
Nyilván július 10-én nem a májusi tányérjaimat siratom.
A júniusiba nem fértem bele.
Május 30. péntek volt, a következő munkanap június 3., ez volt a hó első munkanapja, amikor postát bontottak. Vagyis ennél korábban nem lehetett feladni.
Anikó!
A május 30án feladott leveled május 31én beérkezett, és igy nem is férhettél bele a májusi 10ezerbe...
Gondolom...
Most látom, hogy már megint nem került bele az első tízezerbe a május 30-án, elsőbbségivel feladott levelem. Naggyon érdekes! Kíváncsi lennék, mikor adta fel, aki nyert. Ugyanis ha előbb adom fel - és a posta teljesíti, amit vállalt - akkor még májusban odaér.

Ma hozzánk is megérkeztek a májusi tányérok.
Anyu szólt, hogy megkapta a tányérokat, ő is két adag tányért kapott. Biztos a júniusival együtt, de ő sem kérdezte meg a futárt. (Bp. IX. ker.)
Tegnap két adag tányért kaptam. Lehet, hogy már a júniusit is?

Úgy meglepődtem, hogy elfelejtettem a futárt megkérdezni :/
Májusi Knorr tányérok,barátomhoz (BP. 17. ker.)
Most kaptam meg a májusi tányérokat !! ( Vas megye )
Sada,köszi!
Akkor biztos elütöttem,mert elsőre nem játszóst írt ki,most meg ezt,amit te is beírtál!
Még 1x köszi.
Vonalkód turkálóról hallottál már?
5996358014170 Knorr tyúkhúsleves kocka 60g 6 db
Nyílván elütötted, mert a knorr oldala is ezt írja ki:
A(z)5996358014170 vonalkód érvényes: Knorr Tyúkhúsleveskocka 60g
Tudja vki,hogy ez milyen knorr termék vk-ja, (papirdobozosról van)
5996358014170
Most cseréltem,és azt írta ki a Knorr vk. kereső,hogy ez nem vesz részt a játékban!

Tegnap délután májusi tányérok érkeztek (Nagymaros)
Sziasztok!Én tegnap beszéltem a knorr info vonalon egy férfival ő azt mondta ebben nem tud segíteni megadta a futárszolgálat számát de nem vették föl .Ma újra hívtam az infót és a hölgy azt mondta folyamatosan szállítanak,legyek még egy kis türelemmel.Úgyhogy türelmetlenül,de várok.
de vigasz h nem vagyok egyedül legalább, így még türelmesen várok

pupika
tudom nem vígasz, de még nekem sem.
májusi tányér még mindig nem érkezett

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások