A tejszínes rókagomba pestohoz nem kell rántás.
Atúrógombóchoz senem? biztosan???
Akkor legközelebb koszonje meg ott... 😂
De én nem vok haragtartó. Ha más igen így járt... 😐
jojó gondolom azt a választ köszönte meg, amit a kérdések topicban kapott (aminek semmi köze hozzád).
Nem vagyok haragtartó... 😜
Na megyek mert mennem kell még egy két molba... 👣
A logikus az lenne, ha csak az előtörlesztett összegre számolnák az 5 %-ot, de nem tudom, ezt csak gondolom (és kihallatszik).
Paintuci
Haragudhatsz, ha akarsz, de szerintem még tényleg nincsenek kitalálva a részletek, csak a nagy bejelentés történt meg.
A következő 3 hónapban majd minden kiderül.
dodi54
1.
Nem harapós, hanem tényszerű.
2.
A tejszínes rókagomba pestohoz nem kell rántás.
3.
duplo.hu
Ne aggódj!
Valószínű lejárt az SSL tanúsítványa, v. sosem volt az oldalnak.
Mire beélesítik, ez is aktív lesz.
(Azt utolsó mondatra aki tudja a választ, írja már meg nekem akár privátban is.)
Talán azért mert vannak itt akiknek van kölcsöne és hátha tudja, például az utolsó mondatra a választ...

" alt="

">
Meg vannak itt tapasztalt emberek. Ez ügyben is.
Látom sada tényleg odaégett a rántás.
jojó te meg azt köszönd meg inkább amikor az ostobábnál ostobább kérdésedre adok választ. NORMÁLISAN!
Például miért van a nyerteslistán Gipsz Jakab, meg a Henkel jszabályzatban miért van Heineken. Jó???
sada köszi

" alt="

">
Miért tőlünk kérdezed?
Januárig majd kitalálják.
(Ezt nem értem, januártól bizonyos társadalmi csoportoknak nem kell fizetni bank kölcsönt, a moratórium folytatódik... munkanélküliek, közmunkások, gyereket nevelők stb... csak nem fizetni tovább, oké, de honnan tudja a bank, hogy miért nem fizet az illető???? Nem kell neki szólni????

" alt="

">
Amúgy ha elő akarok törleszteni van ilyen büntető összeg, nekem 5%, csak azt nem tudja a banki ügyintéző megmondani a teljes hitelösszeg vagy a hátralévő összeg 5%-a? A szerződésben meg nem találom.

" alt="

">
Szerintetek?)
Egyébként meg a biztonsági rendszer nem csak annyit ír,hogy az oldal nem elérhető hanem arra figyelmeztet,hogy fontos adataidhoz pl a bankkártya adataidhoz is hozzá férhet-na ez a nem mindegy.
De harapós vagy ,csak nem oda égetted a rántást?
duplo:
Ha nem csak írnál, hanem olvasnál is, láttad volna tegnap dél körül a beírást:
"A www.duplo.hu weboldal pár napon belül válik elérhetővé, jelenleg még inaktív. Kérjük, próbálja meg 1-2 nap múlva újra, addig a nyereményjáték sem aktiválódik."
Ez nem csak a Genertel játéka, 1+9 cég közös adatgyűjtése..
Nem adathalászat.
Az adathalászat illegális módszerekkel, hozzájárulásod nélkül történik.
Itt pontosan tudod kinek, minek adod meg az adataidat:
"A játék lezárulta után,a Szervező az összegyűlt adatokat– továbbítja az alább rögzített nyereményjáték partnerek részére, akiknek az adatkezelési hozzájárulást a regisztrációs űrlapon tett kifejezett nyilatkozatával önkéntesen megadta a Résztvevő."
"A Résztvevő a részvételi hozzájárulását bármikor, korlátozás és indoklás nélkül, ingyenesen visszavonhatja."
Mindenki szabadon dönt, kinek milyen adatot ad meg.
Én pl. mindig kihagyom, de ez mindenkinek a szuverén döntése.
+
Nyert már fórumos ilyen játékkal autót.
Na ez érdekes. A duplo.hu-t a Firefox koclkázatosnak jelöli
A Genertel Autotesztes adathalászását nem biztos,hogy nyereményjátékként kellene feltenni A 600 ezer forintos TV nem lesz kisorsolva ezt a játékot játsszák már régóta. hogy megszerezzék az adataidat. Egyébként messzire elkel kerülni őket! Náluk volt Cascom! Egy 7!!! ezer forintos káresemény miatt felmondtak de előtte ki küldték a következő évi árajánlatot ,amit elfogadtam majd az utolsó pillanatba felmondták a biztosítást. Amikor az új biztosítónál kötöttem az új Cascot kiderült,hogy a Genertel miatt vissza van sorolva a bonusz fokozatom. Hosszas utánjárás után kaptam vissza. Év közben csak megkérdeztem,hogy a hűtőt lehet e Cascora javítatni miután mondták ,hogy nem ,tudomásul vettem és megjavítattam saját költségen A genertel viszont a telefonos érdeklődést rendezett káreseményként rögzítette ! Ezek hogyan fizetnének pl egy 5 milliós lopáskárnál?
(Akkor mondhattam volna úgy is azt nem nyerte meg amiről később jön az értesítés...)
Én általánosságban beszéltem az ilyen esetről mert bőven van ilyen játék meg volt is lesz is. De azt hiszem ismét kár volt itt beszélgetni. 👣 Léptem...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások