Mary,
egyszer én is jártam így, hogy stimmelt az óra-perc. Szívszélhűdést kaptak volna a lottózóban, ha nyerünk, mert Anyu ugyanaznap pár órával korábban megnyerte az egymillát (kenóval).

" alt="

">
Ilyen közel sosem voltam még a lottós millióhoz.a puttónál stimmel a 15.27,csak nem én nyertem.kerülget Fortuna!
Ja: A többi gyorsaságiért én sem játszottam, (bár egy konyharuhám mégis lett vhogy), erre meg 6-is küldtem.
Én is csak a sütőtálra küldtem egyet, kb éjfél után 2-3 perccel, 20-asról, ma 10:37-kor hívtak, hogy nyertünk.
Én egyiket 70-essel a másikat 20-assal nyertem.
Na akkor találgathatunk,hogy mi az ok,hogy nyertünk vagy nem.Még talán hívhatnak is, de ha nem azt is túl lehet élni

" alt="

">
Én 70-esről küldtem őket, de nem hívtak...
Én nem. No nem baj, majd lesz máskor, úgyis lépten-nyomon ilyeneket lehet nyerni. Úgy is annyi kacat van a lakásban, a konyhában el sem férek.
csak azt felejti el mindenki,hogy a sütőtál volt a legmenőbb ajándék a 3 közül. elsőre én sem küldtem 1 sms-t sem,másodikra többet harmadikra meg rengeteget
Akkor a gyorsak közül a 70-eseknek volt jó.
értettelek, csak én nem tudok fogalmazni, (Nagyon fáj a fejem). Két héttel előtte is pontos idő alapján küldtem, és akkor nyertem.
na megnéztem! nekem az összes nyerésem 70-esen volt,se 20-as,se 30 -as nem nyert egy sem!
nemeths: félre értettél. nem azt mondtam,hogy késett,hanem arra akartam világítani,hogy mindenki órája másképpen jár
Nekem Pannon van, de én nem kérdeztem rá,hogy nyertem-e csak abból indultam ki,hogy eddig még nem hívtak.
nekem voda és t-mobile nem nyert. Pannonom nincs
Ezek szerint inkább a szerencsén múlott,mint a gyorsaságon!
Ez marha jó

" alt="

"> Akkor csinálták volna úgy, mint tavaly.
Friss ötletek: én még előtte felhívtam őket, h mikor érdemes küldeni, és azt válaszolták, hogy éjfél és 4 között a rendszerük nem fogad sms-t, utána viszont a szerencsén múlik, hogy a rendszer melyik szolgáltató sms-eit engedi be előbb.
Én éjfél után küldtem kettőt...azok nem nyertek, majd egy körül még egyet ( már megint csak azért mert ébredt a gyerek...mindig szerencsét hoz

" alt="

"> ), az nyert.
Én előtte nem küldtem ezért nem tudom hogy pontos volt-e.
Előtte két héttel nem késett, csak most?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások