Adventi játék, karácsonyi nyereményjáték 2026
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 127 / 182 oldal |
Ne izguljatok! Én mindig napokkal később kapom meg azokat a csomagokat, amiket itt olvasok a postán jött-ben. Én is várom a fehérneműt - jövő hétre...
Ühüm... Én is kezdek aggódni. Cerbona csomagjaim és Nők Lapja Cafés bögrém úgyszintén sehol...
Kezdek aggódni. A fehérnemű szettem még sehol... 

Még mindíg lógnak nekem az Egy falat olaszország könyvvel! 

Megérkezett a porszívó!!! Nagyon-nagyon örülök neki! :-)
Viszont újságot még mindig nem, pedig a postás direkt utánanézett, és azt mondta, hogy nem vagyok a listáján...
Megkaptam a fehérneműszettet, nagyon tetszik, nem egyszínű fehér, hanem van benn színes díszítés is 

Igen. 

guppi,
akkor már csak 2* kell...
akkor már csak 2* kell...

Ja, és a fehérnemű szettet még én sem kaptam meg.
dandi
azért remélem holnap megkapjuk.... 
dandi
azért remélem holnap megkapjuk.... 
ildi80, talán márciustól nem kell reklamálni 

Nekem ma jött meg borítékban az elmaradt 2 szám, de a mostani hetit megint nem kaptam meg....
Ezek szerint minden héten reklamálni kell....
Ezek szerint minden héten reklamálni kell....
dandi: telefonáltam és azt mondták, hogy márciustól talán rendben lesz a kézbesítés, addig sajnos írni kell, ha nem jön meg az újság.
guppi: nekem hétfőn jött meg a két héttel ezelőtti Nők Lapja, tegnap meg a múlt heti, és mindegyik úgy, hogy reklamálnom kellett miatta... Csak, ha jár, akkor jár és időben kellene hozniuk. Pl. én szeretek rejtvényt fejteni és így esélyem sincs beküldeni, mert mindig lemaradok a határidőről.
Állítólag ma sem jött semmi nekem, se Cerbona, se fehérnemű, semmi...
Állítólag ma sem jött semmi nekem, se Cerbona, se fehérnemű, semmi...

Sziasztok.
Végre ma megjött a fehérnemü csomag.
Nem is igaz.
meglepődtem.:-8)
Végre ma megjött a fehérnemü csomag.
Nem is igaz.
meglepődtem.:-8)Én még mindíg semmit nem kaptam(1 falat o.orsz,fehérnemű szett)

Sziasztok.
Még mindig nem jött meg a fehérnemücsomag
Még mindig nem jött meg a fehérnemücsomag
Nekem még lógnak az egy falat Olaszország című könyvvel.
Meg a fehérnemű szettel.
Meg a fehérnemű szettel.
Sziasztok!
Ma megjött a cerbóna termék csomag amit nyeretem!Nagyon sok minden van bent!Szerintem érdemes volt rá várni!
Ma megjött a cerbóna termék csomag amit nyeretem!Nagyon sok minden van bent!Szerintem érdemes volt rá várni!
Hozzánk még nem érkezett meg "Az egy falat Marokkó", 5 Cerbona csomag és a 2 fehérnemű-garnitúra.
A 2 ajándék Nők Lapja előfizetéssel is vannak gondok, az egyiket "törpiék" már kapják, ha jól tudom. A másik miatt már többször reklamáltunk, mert még egy szám nem érkezett meg ebben a hónapban.
A 2 ajándék Nők Lapja előfizetéssel is vannak gondok, az egyiket "törpiék" már kapják, ha jól tudom. A másik miatt már többször reklamáltunk, mert még egy szám nem érkezett meg ebben a hónapban.