diexhexe
miért ne játszhatnál ?

mystic
köszi, túléljük, bár én már előre látom a szomorú sorsomat telefon-ügy ben ugyanis vészesen közeledik a szülinapja a fiamnak

Lehet, hogy hülye kérdés, de akkor nyugodtan torkolljatok le...

Szóval... ha ma nem rögzítek be újabb kódot, akkor ugye nem játszhatok a korábban gyűjtött pontjaimmal sem? ( Nincs itthon egy megveszekedett, árva kupak sem és lusta vagyok lemenni egy kóláért!

)
úgy hogy most a fiam feltűnően készségesen elment az Auchanba szemüveges medvesajtért hogy útközben az összes telefonboltot megnézhesse hogy mennyi is egy ilyen telefon amit nem nyertünk meg!

goldwoman
Jaj, de sajnálom...pedig úgy szurkoltam Neked
Nna...majd legközelebb!

a múlt hónapban pedig az óránkéntinál 3050 pontot tettem fel egyszerre és úgy sem nyertem-ez nem az én játékom

Fáreo! Ne add fel! Én 49ponttal nyertem és egyszerre tettem fel a pontokat. Igaz, nem óránkénti nyeremény volt, hanem a napi 1 telcsihez volt szerencsém.
Fáreó
6825 ponttal nem nyertem ma hajnali 3 és 4 között telcsit úgy hogy 4 másodpercenként növelte a gyerek az esélyeket 7-8 ponttal

kösz a válaszokat,látom akkor pár ponttal semmi esélyem.

én 48 ponttal nyertem telot
Szia Fáreó!
Már a múltkoriban is talán egy olyan nyert, aki150 pontot kockáztatott. A többi mind 500 és 1000 ,sőt 2000 pont fölött volt.
Én is elküldtem a maradék 80 pontomat . Semmi
Azért nektek még drukkolok, akiknek van pontja. Hátha ti lesztek a kivételek

Hány ponttal érdemes szerintetek indúlni óránként 1 telcsiért?
2-5 között is meg lehetne próbálni,vagy min. 50-100 fölött,mit gondoltok,érdemes pár ponttal is próbálkozni,vagy tök fölösleges?
Itt sorsolnak, véletlenszerűen,vagy pontszámra megy,aki a legtöbbet teszi fel abban az órában azé a telcsi? Még csak most kezdtem,bocsi,ha értetlenkedek.
A Cocas üvegen aug 19 szerepel, hogy addig lehet naponta telcsit nyerni. Dec 31-ig lehet kupakokat beküldeni, és zenéket, háttérképeket letölteni. De lehet addig is lesz napi nyeremény.
Akkor en vmit nem olvastam,koszi a felhomalyositast.
playboy22
Csak december 31.-éig tart! Az nem sok?
Max. a megnyerhető ajándék fog változni.
a telefon járék tart aug 31ig a játék dec 31ig tart majd gondolom más szuper nyeremény lesz a napi
Nem sok van mar a jatekbol,nem tudjatok lesz-e meg orankenti nyeremeny?
kollarbalu
kizárólag szerencse kérdése.
szerintetek 2015 pontal lehet nyerni mobilt??
Hát tegnap óránként 10 ponttal játszottam és egy nagy semmi lett az eredmény. Pedig de jó lenne egy mobil, a férjemé tegnap adta be a kulcsot, épp kiszaladtunk a garanciaidőből!

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások