Sziasztok,
vmi hír az Az autó - Pannónia motor nyertesről esetleg?
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 127 / 9334 oldal |
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Köszi törpilla :-)
Sziasztok !
Van egy AsusVivobook laptopom. " Összeugrott a képernyő a bal oldalon lett egy 4 cm széles csík ami nincs kitöltve és az ismert módon - egérrel a szélén kettős nyíl és húzás -nem lehet vissza húzni . Tudna valaki segíteni? Köszönöm!
Van egy AsusVivobook laptopom. " Összeugrott a képernyő a bal oldalon lett egy 4 cm széles csík ami nincs kitöltve és az ismert módon - egérrel a szélén kettős nyíl és húzás -nem lehet vissza húzni . Tudna valaki segíteni? Köszönöm!
agi80
screvo gyermelyi
screvo gyermelyi
Sziasztok
tudja esetleg valaki hogy melyik az a játék ahol ha 3 napi vagy heti nyereményt nyertél akkor már nem vagy jogosult a fődíjra? Nem találom sehol, pedig emlékszem, hogy valamelyik játéknál ez kizáró ok, nem mintha engem már fenyegetne :-) köszi
tudja esetleg valaki hogy melyik az a játék ahol ha 3 napi vagy heti nyereményt nyertél akkor már nem vagy jogosult a fődíjra? Nem találom sehol, pedig emlékszem, hogy valamelyik játéknál ez kizáró ok, nem mintha engem már fenyegetne :-) köszi
Ha esetleg komplexen nézted volna, nem csak kiragadnál belőle egy mondatot, akkor látnád.
A pályázat érvénytelennek minősül, amennyiben:
és akkor jön ez a mondat lentebb.
A pályázat érvénytelennek minősül, amennyiben:
és akkor jön ez a mondat lentebb.
A Pályázó az üzletlánc applikációjának (pl. LIDL Plus applikáció, MySPAR
applikáció) képernyőfotójával igazolja a vásárlást.
ez nem pontosan azt jelenti mit te állitasz
" alt="
">
applikáció) képernyőfotójával igazolja a vásárlást.
ez nem pontosan azt jelenti mit te állitasz
" alt="
">Még egy Nescafe-s szösszenet aztán befejeztem.
Kifejezetten tiltja a szabály a digitális nyugta beküldését(pl Lidl applikáció). Ez azért érdekes, mert elvileg ez lesz a jövő. Ettől biztosabban az ember nem tudja igazolni, hogy ő vásárolta az adott terméket szerintem.
Kifejezetten tiltja a szabály a digitális nyugta beküldését(pl Lidl applikáció). Ez azért érdekes, mert elvileg ez lesz a jövő. Ettől biztosabban az ember nem tudja igazolni, hogy ő vásárolta az adott terméket szerintem.
?
az AP kód (azonosító szám) a pénztárgépek egyedi azonosítására szolgál, és számos nyilvántartásban szerepel. Az AP kód első három karaktere megegyezik a pénztárgép típusának a forgalmi engedély számával, míg a többi számjegy a készülék egyedi azonosítását teszi lehetővé2.
Az AP kód megtalálható a pénztárgép nyugtáin, a pénztárgép memóriájában, valamint a pénztárgép burkolatán is felirat formájában. Ha szeretnéd megtudni, hogy a pénztárgép melyik boltban található, érdemes felkeresni a boltot, ahol megvetted, vagy felvenni a kapcsolatot a pénztárgép szállítójával vagy gyártójával, akik általában tudnak segíteni ebben a kérdésben.
Az AP kód megtalálható a pénztárgép nyugtáin, a pénztárgép memóriájában, valamint a pénztárgép burkolatán is felirat formájában. Ha szeretnéd megtudni, hogy a pénztárgép melyik boltban található, érdemes felkeresni a boltot, ahol megvetted, vagy felvenni a kapcsolatot a pénztárgép szállítójával vagy gyártójával, akik általában tudnak segíteni ebben a kérdésben.
Na akkor közel a megoldás! Köszi!
" alt="
">
" alt="
">11700675 ma vásároltam
111 valami kisbolt lehet ,emlékszem nekem is volt ilyen blokkom,csak nem tudom hol vásároltam.
111 valami kisbolt lehet ,emlékszem nekem is volt ilyen blokkom,csak nem tudom hol vásároltam.
A 117 stimmelne, nálunk is olyan az önkiszolgálós kassza zöme. De 111?!
semmi különös nincs abban az ap kódban
a tesco automata kasszái 117 el kezdődnek
nem sokkal előtte kaphatta az adott bolt
" alt="
">
a tesco automata kasszái 117 el kezdődnek
nem sokkal előtte kaphatta az adott bolt
" alt="
">-az OTP PrePaid kártyához nem tartozik számlavezetési díj
-banknál tényleg így kellene működnie, de----
"a bérleti szerződésből bemagolt adatokkal személyit készíttetett magának Nóra nevével, amivel később minden gond nélkül kiürítette áldozata bankszámláját."
https://8kerulet.helyivilaga.hu/magazin/adatlap/i
gy_vesznek_a_nevedre_telefon_es_fosszak_ki_a_banksza
mlad/21740
Brainbox!
De miért tenne ilyet valaki egy olyan játéknál, ahol nincs mennyiségi korlátozás? Simán játszhat a saját nevével, címével amennyiszer akar. Miért akarna bárki emiatt bonyodalmat? Mert ha van korlátozás és már kínjában kitalált névre, címre kér például valamit, az legalább érthető lenne valahol az ő szempontjából. De amúgy én is azt mondom, ha konkrétumaitok vannak bármelyik játékossal szemben, írjátok meg a bonyolító cégnek.
Én mindenesetre úgy döntöttem, ezt a különös AP kódot megkérdezem tőlük, mert megesz a kíváncsiság.
" alt="
">
De miért tenne ilyet valaki egy olyan játéknál, ahol nincs mennyiségi korlátozás? Simán játszhat a saját nevével, címével amennyiszer akar. Miért akarna bárki emiatt bonyodalmat? Mert ha van korlátozás és már kínjában kitalált névre, címre kér például valamit, az legalább érthető lenne valahol az ő szempontjából. De amúgy én is azt mondom, ha konkrétumaitok vannak bármelyik játékossal szemben, írjátok meg a bonyolító cégnek.
Én mindenesetre úgy döntöttem, ezt a különös AP kódot megkérdezem tőlük, mert megesz a kíváncsiság.
" alt="
">Főként ha a lebonyolító ugyanaz és máskor már "lehetett"....
Értem amit mondtok. De ti nem értitek, hogy nagyon sok esetben nem az veszi át/fel végül akinek a neve a listán van és bármennyire annak tűnik nektek, a szabályok értelmében ezt sem lehetne! De azért van akinek sikierül, csak mert a szervezők nem tartják be a saját szabályaikat.
Szerintem így itt is előfordulhat ugyanez.
Ennyi.
Szerintem így itt is előfordulhat ugyanez.
Ennyi.
Amivel aztán be kell fáradni az OTP-be és aktiváltatni személyesen, aláíratni a kártyaszerződést és visszaküldeni a lebonyolítónak.
Olyan, mintha kapnál egy dm, spar v. MM kártyát. Nem kell hozzá szerződést aláírni.