VárszegiViki
A húst akkor áztatják vízbe ha a súlyát szeretnék növelni,
ecetes vízzel akkor mossák le, ha befülledt.
Tehát v.színű, hogy befülledt és spórolnak az ecettel, ettől maradt a furcsa szaga.
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 127 / 511 oldal |
Hát áztatottat sehol se!
Akkor jó. Azt nem tudjátok (most nevet nem írok hol, de szerintem mindegyikben) hogy a multikban mit csinálnak a hússal? Valamibe áztatják, nem ecet szagú de mégis nem tudom olyan fura szaga van hogy tovább elálljon a friss hús. Már az ember azt se tudja hol merjen húst venni főleg ebben a nagy melegben.
VViki: rég volt
azóta uniós előírások érvényesek
kérdés, az egér olvasta-e ezeket?
Becsületére legyen mondva: tésztafőzés közben még SOHA nem akadtam főzött egérre
és az a tészta nem a Korona volt 
azóta uniós előírások érvényesek
kérdés, az egér olvasta-e ezeket?
Becsületére legyen mondva: tésztafőzés közben még SOHA nem akadtam főzött egérre
és az a tészta nem a Korona volt 
Na mondjatok még ilyeneket, végképp elmegy a kedvem. Nem is veszek koronát. 

Anno tésztagyárban dolgoztunk nyári építőtáborban. Ott bizony egér is akadt a tészta között, nemcsak bogár 

mia: a zacskót át tudják rágni.
egy légmentesen lezárt zacskóba nem tudnak bemászni. hiszen abból levegő sem jön ki, így más sem tud bemenni. akkor lehet,h nem légmentesen zárták le, vagy tényleg csomagolás közben/előtt bebogarazódott 

Szerintem meg nem a gyártó lehet a bűnös, hanem a hibás tárolás...
Valahol állt egy raktárban, mielőtt a polcra került....
Nekem is sikerült már fertőzött búzadarát venni, észre se vettem, csak pár nap múlva, amikor már belakták a dögök az egész kamrapolcot, még a lezárt csavaros üvegbe is bejutottak - tető alá vajh hogyan?
, lényeg, hoyg dobhattam ki mindent
De szerintem nem a gyártótól jön így ki, hanem a nagyker vagy az áruház raktárában mászik bele. Egy nylonzacskó nem kihívás ezeknek 
Valahol állt egy raktárban, mielőtt a polcra került....
Nekem is sikerült már fertőzött búzadarát venni, észre se vettem, csak pár nap múlva, amikor már belakták a dögök az egész kamrapolcot, még a lezárt csavaros üvegbe is bejutottak - tető alá vajh hogyan?
, lényeg, hoyg dobhattam ki mindent
De szerintem nem a gyártótól jön így ki, hanem a nagyker vagy az áruház raktárában mászik bele. Egy nylonzacskó nem kihívás ezeknek 
szerintem mégis csak a Korona a ludas, mert a Tescoban a lezárt zacskóba hogyan tudott beköltözni a bogár? Már eleve fertőzöttet csomagoltak szvsz. 

Köszi sada. Végül is, életünk során elég sok piszkot megeszünk, mosatlan gyümölcs, szotyi, dobozosból iszunk, ez a néhány kis bogárka, akármi már igazán nem nagy dolog. 

Eszi a hóhér. De nem kellnek ki és nem szaporodnak. Nem lakják be a kamrámat. A petéket észre sem veszed, olyan aprók.
Bár pl. Thaiföldön csemege a sült csótány (ami nem olyan apró, mint a miénk, hanem annak többszöröse) meg a sült kukac.
Zacsiban árulják az utcán, mint nálunk a gesztenyét vagy a kukoricát.
Bár pl. Thaiföldön csemege a sült csótány (ami nem olyan apró, mint a miénk, hanem annak többszöröse) meg a sült kukac.
Zacsiban árulják az utcán, mint nálunk a gesztenyét vagy a kukoricát.
Hát ez az. Nem szaporodik igaz, de megeszed a fagyott bogarat.
sada
De ha a rizsben van bogár, beteszed a mélyhűtőbe, megfagy, akkor belefagy??
De ha a rizsben van bogár, beteszed a mélyhűtőbe, megfagy, akkor belefagy??

Csak most?
Ne aggódj, más is járt már így. Pl. én.
Ne aggódj, más is járt már így. Pl. én.
Rájöttem vmire: egy figyelmetlen barom vagyok. Megyek a tescoba, hogy vegyek knorrt ha már az elejéről lemaradtam, mert nyaraltam hátha nyerek készletet. Vettem is 4 db raffinériát, de nem vettem észre, hogy 3 -t vesz 1 ajándék akcióban volt, így nemlett meg a 600 ft.
Hazafelé meg eszembe jutott az arany ászok sört sem néztem meg, amihez póló van.
Így mehetek megint.
Hihetetlen....
Hazafelé meg eszembe jutott az arany ászok sört sem néztem meg, amihez póló van.
Így mehetek megint.
Hihetetlen....Cerbona:
Nincs ügynökségük, egy alkalmazott intézi az egészet, személyesen
postáz, lassú...
Nincs ügynökségük, egy alkalmazott intézi az egészet, személyesen
postáz, lassú...
Nem biztos, hogy a Korona a hunyó, a szállítóknál, boltban is belepetézhetett az a bogár.
Ha tésztát nem is, de rizst. darát, stb ezért szoktam vásárlás után min. 1 napra a mélyhűtőbe rakni.
Ha van benne vmi, az tuti elpusztul és nem fog nálam szaporodni.
Ha tésztát nem is, de rizst. darát, stb ezért szoktam vásárlás után min. 1 napra a mélyhűtőbe rakni.
Ha van benne vmi, az tuti elpusztul és nem fog nálam szaporodni.
Sokan vagyunk, sok az új forumos, nagy a forgalom, lehet, hogy megint szervert kell váltani?