Abonett. 18-án feladott ajánlott blokkra ma már meg is érkezett a nyeremény a barátnőmhöz. ez az igazi gyorsaság.itt ideje sem volt elkeveredni a blokknak

" alt="

">
Nem is tudom, hogy pozitív vagy negatív, de mivel a vége jó - ide írom.
Szóval, még decemberben nyertem a Konyha Ördögével, néhány nap különbséggel 1-1 leveses csészét. A két kódot egyszerre egyeztettem a hölggyel telefonon. Januárban meg is érkezett egy csésze. Vártam türelmesen, de kb. 2 hete írtam egy reklamáló mailt - erre még csak választ sem kaptam.
Tegnapelőtt felhívtam az infovonalat - megvoltak a kódok, az smsek időpontjai - a hölgy utána nézett - csak az egyiket rögzítették egyeztetéskor!!!!

" alt="

"> Eddig negatív.
Ígérte utánajár a dolognak.
Az előbb hozta a postás az elmaradt csészét - így lett mégis pozitív.

" alt="

">
Pozitív a MOL-nak!
Meg vannak a macik a segítségükkel!!!
Sajnos a nagy már "felesleges",mivel vettem a teszveszen.
A Lidl-Vénusz játékról is csak jót lehet mondani. Ma kaptam kettő SMS-t tőlük, hogy negyedéves Nők Lapja előfizetést nyertem és öt napon belül telefonon keresni fognak. Ma már fel is hívott a hölgy adategyeztetés végett és azt is megbeszéltük, hogy a két negyedéves nyeremény előfizetést összevonva félévig kapom az újságot. Azt is mondta, hogy április 1-től kezdik postázni.
akkor én is ideírom, hogy anya is azt mondta, hogy nagyon kedves volt a nőci, aki baranyában hordta szét a dolgokat. igaz naptárat nem kaptunk, de nagyon kedves volt ő is. úgy tűnik van még olyan cég, ahol fontos az alkalmazottak modora.
A gyermelyis csajszi, olyan rendes volt, hogy utánam hozta a nyereményeket a Tescohoz , megvárt és még naptárat is kaptam.

" alt="

">
Hívott, hogy gyermelyi feliratos autóval van , én meg vettem egy gyermelyit /egyébként is kellett volna/.

" alt="

">
imádom ezt a gyermelyitől nyert:-) wokot..nagyon finit csináltam benne.-)
Nagy piros pont a Rama-nak a postán eltűnt receptkönyvet pótolták. Érdemes volt várni.
ma megjöttek az avon csillagos játékból az elmaradt csomik.
amit a tanácsadónő lenyúlt és eladott még decemberben...
megkaptunk mindent , spirál parfüm, krém + feszesítő testápoló, tusfürdő és szemránckrém

" alt="

">
És külön köszönet S. Eszternek az ügyintézésért

" alt="

">
Mail a Gyermelyitől, jövő héten Debrecen környékén lesz a kiszállítás. Tényleg csak pozitívan nyilatkozhatunk róluk.
A Gyermelyi nekem is nagyon pozitív!! Most kaptam meg az ajándékokat. Rétfalvi Zsuzsa elhozta a munkahelyemre, és mivel Apuét is átvettem, az enyémbe tett még egy hatalmas falinaptárt, és egy tésztamagazint is, köszönetképpen, hogy nem kellett 2 címre mennie

" alt="

">
Hihetetlen számomra, hogy egy cégnél mindenki ilyen kedves legyen..! Hiszen, ahogy írjátok, a többiek is kedvesek voltak..! Ez nagyon pozitív!
Nem nyereményjátékos téma, de nagyon pozitív.
Dimenzió Biztosítónál most hétfőn járt le a halasztott nyugdíjbiztosításom, amire aznap fel is adtam a nyomtatványt hogy rendelkezek az összegről. Tegnap érdeklődtem emilben hogy megkapták-e és kell-e még valamit intéznem. A válasz az volt hogy elutalták a pénzt, ami valóban a számlámon is van.

" alt="

">
Szívesen.Engem délelőtt hívott és egyből azt kérdezte, nekem mikor jó ha jön. És pontosan jött is

" alt="

">
köszi
én JNSzolnok megye,ide csak jövő hétre ígérte
Netti0208
Merre laksz?Én is őt várom.
Nekem ma Kelle Mónika hozta a Gyermelyis ajikat. Nagyon pontos és nagyon kedves volt.

" alt="

"> Nagy-nagy piros pont.
én is tőlük vettem most jócskán:-))
nekem is azt mondta a képviselő, hogy hamarosan lesz hasonló..már alig várjuk.-)
Nekem is nagyon pozitív a gyermelyi. Nagyon kedves volt az üzletkötő. Ugyanaz hozta múlt héten, mint szildinek. Amikor felhívtam anno időpont egyeztetésre, akkor azt mondta tegyem le a telót, és rögtön visszahív, ne fogyjon a pénzem. Pontosan jött, sőt egy órával előtte hívott ismét. Jól eldumcsiztunk. Ő is mondta, hogy amikor megtudták, hogy ilyen hatalmas + munkájuk lesz, mérgesek voltak, de nagyon jó kiosztani az ajikat. Sőt! Alapítványi bálunkra is szerzett 4 tombolanyereményt. 2-ben 4*0,5 kg tészta volt, 2-ben 5*0,5kg. Ezenkívűl mindegyikben volt két-két tésztamagazin.
Akik még nem kapták meg, legyenek türelemmel, hisz jó nagy +munkát kaptak. Nem kell mindjárt balhét csinálni, ha nem ér oda mindenkihez első nap az ajándék.Előbb utóbb mindenki megkapja. Azért valljuk be nem kell hónapokat várnunk az ajándékokra, mint sok más játéknál, és nem kellett megszakadnunk a wokokért.
Szintén Gyermelyi! Nagyon pozitív.

" alt="

">
Az üzletkötő nagyon kedves volt..., Anyuméknál voltunk hozta az övét.
Kérdeztem, hogy felénk is megy-e, mondta, hogy ha jó akkor azt is felhozza.

" alt="

">
Ja és azt monda, nézzük a honlapot, mert lesz még folytatás is!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások