Talán volt már beírva, de közeleg az akció ideje:
* 2010. január 28-február 11, Tesco Áruházak: Neogranormon törlőkendő 72x 3+1
* 2010. január 28-február 11, Auchan Áruházak: Neogranormon törlőkendő 72x Triopack árakció
* 2010. január 28-február 11, Auchan Áruházak: Neogranormon baba sampon: 1+1
* 2010. január 28-február 11, Auchan Áruházak: Neogranormon baba testápoló: 1+1
* 2010. január 28-február 11, Auchan Áruházak: Neogranormon baba habfürdő: 1+1
* 2010. január 28-február 11, Auchan Áruházak: Neogranormon baba folyékony szappan: 1+1
* 2010. január 15-június 23, DM áruházak: Neogranromon törlőkendő 72x árakció
* 2010. február 15-február 19, Rossmann Áruházak: Neogranormon törlőkendő 72x duopack: árakció
* 2010. február 04-február 20, DM Áruházak, Neogranormon törlőkendő 72x: árakció
Akciós termékek, termék akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 127 / 226 oldal |
Europarkban csak póló, vagy is én ezt kaptam.
Vásároljon a kijelölt Interspar áruházakban 2010 január 22-23-án bármely Gillette, Oral-B, Blend-a-med, Old Spice vagy Head&Shoulders férfi szépségápolási termék közül legalább 1500 Ft értékben és hostesseink azonnali ajándékokkal várják.
Résztvevő áruházak Budapesten: Europark, Pesterzsébet, Eurocenter, Árkád, Sibrik, Allee. Vidéken: Székesfehérvár (Budai út), Debrecen, Pécs Árkád, Győr Árkád.
Időpont: jan. 22-én 11-20 óra között, jan. 23-án 10-19-ig.
Garantált ajándék (legalábbis a pesti Árkádban): fekete póló vagy kisautó.
Résztvevő áruházak Budapesten: Europark, Pesterzsébet, Eurocenter, Árkád, Sibrik, Allee. Vidéken: Székesfehérvár (Budai út), Debrecen, Pécs Árkád, Győr Árkád.
Időpont: jan. 22-én 11-20 óra között, jan. 23-án 10-19-ig.
Garantált ajándék (legalábbis a pesti Árkádban): fekete póló vagy kisautó.
DM-ben a Huggies úszópelus 50%-osan van kitéve.
DM újságban L'Oreal tripple active kupon -50% (jan21-febr3-ig érvényes)
DM-ben 21-étől
Mildibé 600 g tápszer (3 féle) 1849.- ajándék fémdobozzal
Mildibé 600 g tápszer (3 féle) 1849.- ajándék fémdobozzal
A DM-ben holnaptól van Pampers pelenka + tároló doboz akció, de pl. nálunk már ma ki volt téve, és el is lehetett hozni! Zöld színű a doboz, kerekes.
Ma és holnap is a Sparokban, Intersparokban, Kaisersokban féláron vannak a Nestlé gabonapelyhek (Nestlé fitness is)
Köszi pite az infót, mert a pápainál 1380ft kilója a kolbásznak...igaz én már a karajt áztatom rántott husinak
" alt="
">
" alt="
">nálunk a maxi coopba 199 ft volt ma a hurka kilója ,a sütnivaló kolbász 299.ft/kiló lehet hétvégi leárazás.ha valakit érdekel..
most jött sms: Csepel Plazaban 50%-os nIKE LEÁRAZÁS VAN
Fiam imádja én meg utálom...a barna szósz grrrrr csúnya..a krumplipüré meg porból van, a levesük zacsis...ott nem eszem, csak a svéd mandulatortát, hmmm az a kedvencem..
de lehet kapni a shopban fagyasztva, sokan veszik és otthon eszik..
meg rákot is..nah az náluk a legolcsóbb és szeretem sütve fokhagymásan..-)
de lehet kapni a shopban fagyasztva, sokan veszik és otthon eszik..
meg rákot is..nah az náluk a legolcsóbb és szeretem sütve fokhagymásan..-)
Hasonlót akartam mondani.... nyami...
Nyámmm...
" alt="
">
" alt="
">Jaj ne is mondd! Áfonyás sajttorta. Imádom.
Paintuci
A sütik is finomak. Azoknak sosem tudok ellenállni!
" alt="
">
A sütik is finomak. Azoknak sosem tudok ellenállni!
" alt="
">Akkor 7végén ikea... még nem ettem... h. miért nem tudom... ritkán eszek az ikeában...
Bár én lecseréltettem a főtt krumplit sültre, lehet h kicsit lökött az árán, de épp azt kívántam hozzá!
Paintuci
A barnaszósszal meg a lekivel nagyon finom!
" alt="
">
A barnaszósszal meg a lekivel nagyon finom!
" alt="
">Nem ettél még? Az igaz hogy mirelitből csinálják de nem olyan xar bélszínroló, mert az mű. Azt én sem szeretem. Ez kifejezetten finom! Svéd specialitás.