Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 127 / 2049 oldal |
Aldi Coca Cola, a 1,75 zéró nem játszik vajon miért?, sikerült azt vennem....
Nem értem én sem,az előző játékuknál is vadászni kellett
" alt="
">
" alt="
">Minek hirdet játékot ha nem is lehet kapni?
Most penny xixo...
Most penny xixo...
Paintuci,
igen, kamu
igen, kamu
Gondolom ez kamu oldal? 749 egy samsonite bőrönd?
https://www.facebook.com/photo/?fbid=219113357842
152&set=a.196645796755575
https://www.facebook.com/photo/?fbid=219113357842
152&set=a.196645796755575
Hol keressem az Aldiban a bonduellt? Mert mi nem találtunk.
A Koka KÁólá' monnyon le.
Vágási Feri!
A Coca Cola gyorsaságival én is így jártam.Még a játék elején nyertem de a nevem nem szerepelt a nyerteslistán.A fiam aki egy héttel később nyert megkapta a só-bors szórót.Az enyém azóta se érkezett meg.Szerintem nem is fog.
A Coca Cola gyorsaságival én is így jártam.Még a játék elején nyertem de a nevem nem szerepelt a nyerteslistán.A fiam aki egy héttel később nyert megkapta a só-bors szórót.Az enyém azóta se érkezett meg.Szerintem nem is fog.
Nekem olyan fordult már elő, hogy hiába én vásároltam, tehát az én kezemben volt először a blokk, de a tinta vagy mi van egy blokkon, pont a fontosabb adatoknál hiányos/kopottas/halvány volt. 😑
Ha szereted a srevot nem akarlak lebeszélni róla. Ha vki vásárol tuti röviden oldja meg hogy könnyen fel tudja tölteni, ha hosszú a blokk az talált. Ha úgy oldja meg hogy hosszúra sikerül fogadja meg föző.gabi tanácsát. Aztán imádkozzon a srevo is elfogadja a blokkot.
Én kimondottan szeretem a Screvo-t.
Náluk legalább szoktam nyerni, nem úgy mint más szervezőknél/lebonyolítóknál...., akiknél hiába játszom, semmi vagy csak nagyon-nagyon ritkán valami...
Az én telefonom 80 körül volt 2 éve, tehát egy alsó-középkategóriás, de tűrhető képeket készít.
Ha jól olvasható a nyomtatott blokk, és nem a heti nagybevásárlással lett egybeblokkoltatva a promóciós termék, akkor nem nagyon lehet elrontani a képet - szerintem.
Náluk legalább szoktam nyerni, nem úgy mint más szervezőknél/lebonyolítóknál...., akiknél hiába játszom, semmi vagy csak nagyon-nagyon ritkán valami...
Az én telefonom 80 körül volt 2 éve, tehát egy alsó-középkategóriás, de tűrhető képeket készít.
Ha jól olvasható a nyomtatott blokk, és nem a heti nagybevásárlással lett egybeblokkoltatva a promóciós termék, akkor nem nagyon lehet elrontani a képet - szerintem.
Srevo egyik legnagyobb hibája ha egy blokk életlen nem küldheted be nekik emailben, de miért nem????
Sokan mondjátok olyan blokkot is visszadobott ami tuti jó volt.
Ezzel a srevo pont nyertességgel meg semmit nem érünk el, 35 év múlva összejön majd egy rongyszatyor, mit növel ezzel??? A kaparások számát.
Észre vehető 70%ban olyan termékkel indít játékot ami 1 termékes, és olcsó.
Könnyebben hozzá jutható blokkok cba, fornetti stb...
Sok sok kaparás legyen tudja mutogatni a megbízóknál már 4millió kaparásnál tartunk, abból kb 3,8 millió semmit nem ér, de azért ott tartunk.
Amíg lesz kaparás lesz srevo. Ennyi...
Megbízóknak kell írni ha gond van... (tudod amikor a kollégáddal bajod van mész a főnökhöz. Vagy az oviban az ovó nénihez, lehet akkor sem történik semmi, de hátha...)
Sokan mondjátok olyan blokkot is visszadobott ami tuti jó volt.
Ezzel a srevo pont nyertességgel meg semmit nem érünk el, 35 év múlva összejön majd egy rongyszatyor, mit növel ezzel??? A kaparások számát.
Észre vehető 70%ban olyan termékkel indít játékot ami 1 termékes, és olcsó.
Könnyebben hozzá jutható blokkok cba, fornetti stb...
Sok sok kaparás legyen tudja mutogatni a megbízóknál már 4millió kaparásnál tartunk, abból kb 3,8 millió semmit nem ér, de azért ott tartunk.
Amíg lesz kaparás lesz srevo. Ennyi...
Megbízóknak kell írni ha gond van... (tudod amikor a kollégáddal bajod van mész a főnökhöz. Vagy az oviban az ovó nénihez, lehet akkor sem történik semmi, de hátha...)
A feltöltés...
jojo de ha találunk egy hosszú blokkot nem jôvünk ide panaszkodni nem lehet feltölteni a srevora, ha pedig nyerünk egy talált blokkal nem mondjuk el. De egy 200000s 8mpixeles teloval simán megy.
pityesz76
Ezt azért nem mondanám/nád
" alt="
"> .ha nyersz vele 100 000-et
" alt="
">
Ezt azért nem mondanám/nád
" alt="
"> .ha nyersz vele 100 000-et
" alt="
">"talált blokknak túrós a háta"
Viszont a Screvo " megbizhato- hoza a formáját. Tihany környékén nyaralgattunk és ,hogy ne legyünk a hajnali fagyok áldozatai vettünk egy Jagermeistert -rémlett h van valami játék -megnéztem,Screvós a méregdrága nedűből 2 kell a " fődíjhoz 1 momentssel 2 millió itt meg valamiféle buli. 12-14 ezerért? Viszont valamit azért tudnak mert van megbízásuk
zshajni
a hosszú blokk kérdést meg lehet oldani azzal, hogy ha tudod, hogy screvos pályázatra vásárolsz, akkor külön blokkoltatod azt a tételt. Mindig mérlegelek a pénztárnál, hogy hogyan legyen.
a látszik-e minden a feltöltött blokkon pedig úgy oldható meg, hogy feltöltés előtt lecsekkolom, hogy minden jól látható-e. Meg lehet nézni a fotózott blokkot elküldés előtt.
a hosszú blokk kérdést meg lehet oldani azzal, hogy ha tudod, hogy screvos pályázatra vásárolsz, akkor külön blokkoltatod azt a tételt. Mindig mérlegelek a pénztárnál, hogy hogyan legyen.
a látszik-e minden a feltöltött blokkon pedig úgy oldható meg, hogy feltöltés előtt lecsekkolom, hogy minden jól látható-e. Meg lehet nézni a fotózott blokkot elküldés előtt.
Már kicsit lecsengett a screvo téma,de nekem más gondjaim vannak velük.
1. nem lehet más fotót beküldeni fotózva vagy postai úton,ha nekik vmiwrt nem felel meg
2. Esély sincs hosszú blokkról úgy befotózni,hogy jó legyen
sada-azt írod, hogy válasszon a játékos mást,van bőven jatekz. Engem zavar, hogy pont szeretem az adott terméket,jó is az ajándék,de sokszor blokk birtokában sem küldöm be, úgyis elutasítják alapon.
1. nem lehet más fotót beküldeni fotózva vagy postai úton,ha nekik vmiwrt nem felel meg
2. Esély sincs hosszú blokkról úgy befotózni,hogy jó legyen
sada-azt írod, hogy válasszon a játékos mást,van bőven jatekz. Engem zavar, hogy pont szeretem az adott terméket,jó is az ajándék,de sokszor blokk birtokában sem küldöm be, úgyis elutasítják alapon.
A Cola app nagyon gyenge! Feltoltottem 10 Kinleykodot Se feltoltott kodjaid se egy visszajelzes h feltoltottel 10 kodot reszt veszel az Iphone sorsolason