Hé, ne vitatkozzatok, hanem a majális eseményeit írjátok be!
Vagy kezdjem én? Na jó, akkor politizálok egy kicsit. Igaziból azt hittem, hogy mindenki ráharap az 5letemre, mely szerint majálisozzunk orrba-szájba, erre sehol egy erre vonatkozó hozzászólás
Holott: mi a férjemmel ma néhány zacskóval felszerelkezve nekiindultunk a Városligetnek, ahol párt- és szénsav-állástól függetlenül felszedtük az összes kristályvizes üveget. (Mellesleg jegyzem meg, hogy a Sörsátorban 760,- azaz Hetesszázhatvan magyar forintba került egy sült csirkecomb

Az is marha, aki megveszi

Leesett az állam.) De egy idő után már vigyorogtam, mert annyi Kristályvíz jött szembe.
Sada! Itt nem sikerült alkalmaznom a "fejcsóválós technikát". Képzeljetek el kismillió embert, akik közül mindig néz valaki. Ezek után a "pléhpofa-technika" eszközéhez voltunk kénytelenek nyúlni. Az is bevált, néhányan erre átmentek fejcsóválósba. Csak éppen az ellenoldalon. De hát erről szól a politika is, nem
A végeredmény: 31 (!) db kristályvizes címke, melynek fele holnap útnak indul, 8 db Magnum (bár néha bizonygatnom kellett, hogy az az én Magnum, annyian léptek rá

) és 2 Cornetto. Ehhez jön ugye a délelőtti 1 db Törley, tehát soha nem volt még ilyen jó május 1-ém

Csak később jöttem rá, hogy én, retardált baromfi, megfeledkeztem az Apentákról, pedig biztos volt az is

Ja, és hogy a régi jó dolgokról se feledkezzünk meg, velünk jött még 125 g Milka is. A férjem nagyon lelkes újabban, aki kicsit motiválni akarja a párját, meséljen neki mindenféle Audikról