Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 128 / 891 oldal |
Szigetszentmiklósi van közöttünk? Gazdabolt - segítséget szeretnék kérni.
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Egy nyereményt kellene átvenni a XIII. kerület Népfürdő utca 22-ben.
Fontos lenne.
Segítségre lenne szükségem.
Egy nyereményt kellene átvenni a XIII. kerület Népfürdő utca 22-ben.
Fontos lenne.
wodehouse !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Küldtem!!!!!!!!Légyszi írj, hogy beküldted-e!!!!!!!!
Küldtem!!!!!!!!Légyszi írj, hogy beküldted-e!!!!!!!!
Melianyu29 (Ács Lajosné) telefonszámát esetleg tudja valaki? Fontos lenne elérnem, de pár napja írta, hogy vírusos lett a gépe, így nem tud netezni. Ha tudja valaki, légyszi küldje el nekem. Előre is köszi!
Fórumról nyert valaki Bonbonettivel Wellnesst? Légyszi ,sürgős lenne!
cse: légyszi nézd meg a mailjeidet! Köszönöm.
A témákban rátudok keresni egy régi hozzászólásomra?
A negatívba írtam tavaly..., most meg meg szeretném nézni
" alt="
">
Köszi!
A negatívba írtam tavaly..., most meg meg szeretném nézni
" alt="
">
Köszi!
Köszönöm szépen...
64CM az én xxl méretű fanta pulcsim szélessége
" alt="
">
" alt="
">Lemérné vki keresztbe az XXL-es Fanta pulcsit?
Zsuzsa Nr1 Irtam mélt!!! Sürgős!
Bors újság kódpárját keresem: S69Y49 2466
Nincs meg valakinek a silan lista még úgy, hogy rajta vannak a nevek és telefonszámok? Ha igen, küldje át nekem legyen szíves.
Köszi!
Köszi!
Bors újság kód párját keresem: 7048
Kettő posta kész boríték árát szeretném kérni egy rákos beteg kisfiú gyógyíttatására. A kollégáim kisfiáról van szó. Külföldön tudják kezelni, az útiköltség és kb a kezelés árának fele megvan (kollégák összegyűjtötték). Bővebb információt e-mailben küldök, hogy hová lehet nekik átutalni, ha bárki szeretne segíteni.
Alap esetben 1 kr.cuk. vk 1 pont, most 2.
De egy zacskón 2 vk van, így alap esetben 1 kg kr. cukor 2 pont, most 4.
De egy zacskón 2 vk van, így alap esetben 1 kg kr. cukor 2 pont, most 4.
A Koronás Kristálycukor az akción kívül hány pont? 1 v. 2? A mostani akciós pontok vannak fent a listán?
bors újság kódját keresem 2740
Attól függ mit tartalmaz a szerződés!Jelentéssel nem veszítesz semmit ,majd kiderűl.
Haza értünk a nagy Tiroli utunkról. Útlezárás, jégborda, hó... semmi gond.
Hazafelé Linz és Bécs között, sima úton a pályán, a semmiből egy nagyobb kavics, neki a szélvédőnek, nem repedt meg, nem roppant szét, nem lyukadt ki, de kívülről egy borsószem nagyságú darabot kimetszett a szélvédőből. Teljes körű cascónk van. Érdemes ezt jelenteni nekik? Mi ilyenkor a teendő? Az autó 9 hónapos, a cascót a szalonban kötöttük, mielőtt elhoztuk az autót.
Hazafelé Linz és Bécs között, sima úton a pályán, a semmiből egy nagyobb kavics, neki a szélvédőnek, nem repedt meg, nem roppant szét, nem lyukadt ki, de kívülről egy borsószem nagyságú darabot kimetszett a szélvédőből. Teljes körű cascónk van. Érdemes ezt jelenteni nekik? Mi ilyenkor a teendő? Az autó 9 hónapos, a cascót a szalonban kötöttük, mielőtt elhoztuk az autót.