sada!
Az első két mondattal nem teljesen értek egyet.
Attól, hogy valaki csak egy blokkal játszik, még nyerhet fődíjat, de az sem fix, hogy a sok feltöltés hoz valami nyereményt. (A sport az teljesen más ☺️)
Amúgy ahol a játék végén sorsolnak, ott szerintem nem befolyásolja a vásárlást, az 1 személy/1 (nagyobb) nyeremény. Max. több névre töltenek a családban.
Engem ösztönöznek a vásárlásra...
Pl. Hajdú terméket se vennék, van annál olcsóbb is. De végül is elfogy, kaja mindig kell. A blokkgyűjtögetőktől viszont nem lesz több bevétele a cégeknek... Persze mindenki úgy játszik, ahogy tud/akar.
Remélem, nem írtam semmi bántót.
Csak a véleményem írtam le.
Nem célom a vitaindítás, van elég baj így is mindenhol/mindenkinél.
☺️
Nem tudom. Tényleg gyakori nyeremény.
Biztosan kiárusítás van.

" alt="

">
Miért válaszja a Hajdú marketingese -IS !!!- a Fiat 500 at amikor az áráért- 5 millió- már a Fiat palettán is egy kitűnő,minden szempontból jobb Fiat Tipot lehetne venni? És ez nem arról szól,hogy nem örülnék neki pár db sajttermék vásárlással,amit megeszünk.
pieceofluck
Mert a cél a vásárlás ösztönzése.
Ha korlátozzák az esélyeidet, akkor nem fogsz többet vásárolni.
Különben sem tartom igazságosnak, ha én sokkal többet veszek, mégis kevesebbre van esélyem.
(Ez olyan, mintha vki csak 100 m-en indulna, de a maratoni érmét követeli magának.)
Szerintem a megoldás a trükkös feltételekben van, azokkal szűrhetők a blokkgyűjtők.
Pl.
- értékhatár v. több db v. különféle termék együtt vásárlása
- ilyesmi most a Rama (bár szerintem túl tolták).
- vagy ásványvizeknél lehetne kérni, h 7 db-ot vásárolj, mert 1-2-3 db-ot sokan vesznek, meg egy zsugorral (6 db) is, de 6+1-et csak az venne, aki játszani akar.
VF által emlegetett lehetőséget, h bejelölheted, ha az apróbb nyereményekre nem tartasz igényt, jó ötletnek tartom.
(vagy fordítva: bejelölhesd, h az óránkénti nyereményért nem akarsz játszani).
Az sem ferr, ha egy pöttyös masni miatt kivesznek a fődíjas kalapból.
Nagyobb (heti v havi) nyereménynél ez már tolerálható.
A kereskedelmi láncos kártyáknak (Penny, Auchan, PontMaster) vannak előnyei, de nem szeretném, ha ez általános lenne, nem szeretnék minden lánc vásárlói adatbázisában szerepelni.
Ma ingyen osztja a láthatósági mellényeket a rendőrség:
http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/bunm
egelozes/a-rendorsegi-bunmegelozes/ma-van-light-frid
ay
röviden:
https://bit.ly/2IdGGir
Azért a momentes zsebkés az drága ha tényleg az a márkája...

" alt="

">
Egy túró rudis bögre, meg hát az kell.

" alt="

">
Játszani, küldeni... sosem lehet tudni melyik blokkban, kupakban, versben szövegben(monster), egyéb pályázatban mi rejtőzik.
A szomszéd kertje meg mindig zöldebb...

" alt="

">
Sokan vagyunk ezekre a nyereményekre.
Még ennyi nyeremény is csoda.
Na holnap meg kell váltanom a világot, ma csak negyedig sikerült.
Jó éjt!
Nem járkálunk az utcán, mert tilos! Mindenki maradjon otthon.
(Most akkor éjszakai buszok se fognak járni?)
Az is csak egy példa volt a kis értéke miatt.
Nekem is lett kettő. Elmegy, de ilyesmit százával kipostázni. 😨
Ja, jó fukarság megy mostanában mindenhol...
Amúgy az a poén, hogy még egy bögrét vagy egy zsebkést se olyan egyszerű - mindenkinek - nyerni. Ezek már szinte elérhetetlen nyeremények. 😂
Neeeee lehessen akármennyi parafatáblát nyerni...

" alt="

"> ne fárasszuk a futárokat.
(Én lefogadom, hogy az úgy történhetett vmi asztalosműhelynél megmaradt csomó ilyen hulladék, körbe vágták, á fessünk még majd rá vmit, na kinek szóljunk oh az Unilevernél van egy haver, jó lesz az oda, fessünk rá vmi leveses szöveget... jó van az úgy... had menjen...)
(Picknél meg ilyen suhogós melegítőből, vagy overálból maradt meg anyag egy varrodában.

" alt="

"> )
Persze, értelek.

" alt="

">
Az 5000 Ft csak egy minimum volt. Egyébként nevetséges...
Mostanában sok helyen lehet ekkora értékű utalványt nyerni.
Persze ez az összeg a mai világban szinte semmi, főleg, ha az ember a játékba fektetett energiát nézi.
Csak azért írtam, hogy pl. parafa alátétet lehessen akármennyit nyerni, de mondjuk egy ötezres, és annál nagyobb értékű utit már ne.
Igen, az egyes játékszervezőknek kellene átgondolni a játékszabályt.
Pl: azért mert nem minden játékot ugyanaz a cég csinál. Mindegyiknek más a dilije.
Pl a maxon olyan amilyen de pl hamar küldi a nyereményt.
Az x-mátrixnál meg már hány csomag eltűnt, csak reméljük a postás nem.
A4C nél azzal a címmel játszhatsz ami a személyidben van.
és stb....
Egyébként 5000ft kinek sok, kinek meg kevés.
...és stb...
Valahol sok két karton ízesített sör vhol nem és stb...
Nem akarok vitázni, távol álljon tőlem. :-)
Csupán nem értem, miért nem lehet minden játék szabályzatában kikötni, hogy egy személy (mondjuk 5000 Ft-nál nagyobb értékű) óránkénti/napi/heti nyereményből csak egyet nyerhet, plusz esélye van a fődíjra.
Tőlem úgy ügyeskedik mindenki, ahogy akar. Ilyen szempontból a játékszabályzatokkal van gond - szerintem. Bár azért szerencsére akad olyan játék is, ahol az egyes nyereménytípusokból egy személy csak egyet nyerhet.
De ez van. Nem sopánkodni kell, hanem játszani. 😀
(Ez is egy lerágott csont, vitákat generálhat... ha névre szűkít, más nevet használ rokon stb..., ha címet, akkor szól a szomszédnak, havernak, persze szűkül a kör egy idő után, meg elfogynak a nevek... címek...
De hát az élet az ilyen.
Valakiknek sok, vkiknek kevés, vagy éppen semmi.
Néha elgondolkodtató, a házunkban vki egy kis helységet akar megvenni 4millióért, gondolom nem az utolsó 4 milláját teszi bele, mások meg csak álmodhatnak egy otthonról, még egyedül egy albérletet sem tud fizetni.
És sorolhatnám az ilyen dolgokat, gondolom mindenki környezetében van ilyen.
Meg hát jön az, hogy helyezkedés, szorgalom, ügyeskedés.
Meg hát kapitalizmus van vagy mi.

" alt="

">
Úgyhogy ennek örömére nem lett unikornisos poharam, (sellős igen) egy törcsi sem jött össze.

" alt="

">
Lindt csokival is megszánhatnátok az éhező Afrikait

" alt="

">
Van cserébe parafatáblám, meg pick szütyő.

" alt="

"> )
Nekem valahogy nem világos, hogy miért nem korlátozzák az egyes nyereményjátékoknál az egy személy által megnyerhető nyeremények számát. Vagy ha mégis, akkor nem látok benne logikát.
Pl. Dörmi: társasjátékból egy személy max. kettőt nyerhetett, de Crocs utalványból hármat. (Legalábbis így emlékszem.) A társasjáték kb. 2000-3000 Ft, az utalvány ötszöröse, mégis ez utóbbiból nyerhet egy személy többet... Oké, minden világos! Vagy mégse? 🤔
Aztán a Domestos pohárnál is lekorlátozták kettőre.
Milyen szerencsés aki szeptemberben és októberben is kvíz nyertes lett a Szimpatikán. Vagy már ott sem lehet megbízni a sorsolásban? :-(
Arról nem is beszélve, hogy a heti nyeremény értéke nagyobb, mint a fődíjé!

" alt="

">

" alt="

">
sada
Szívemből szóltál, pont ezt akartam beírni én is! Sírok

" alt="

">
Hát na... igaz...

" alt="

">
De a dobozos bedobos coop, feltéve ha beviszik a dobozt még jó lehet.
Így múlik el a világ dicsősége:
Coop -Univer fődíj:
2008.:
1 db Skoda Fabia
2009-2010-2011-2012-2013.:
2*1.000.000
2014-2015.:
4*500.000
2016:
2*500.000
2017-2018-2019.:
15*100.000