Győrinél nincs óránkénti nyeremény, csak napi meg heti, no meg a fődíj.
Nem értjük, ötletelünk. Te is.
Ja ês ha van fődíj is vagy heti, havi akkor meg visszamegy a boltba és feltúrja a polcot megkeresi azt a kódot hátha nem vette meg vki. Ha már órai díjat nem is nyert.
De úgy látom kinek van igaza, kié legyen az utolsó szó, hát írjál még vmit legyen a Tiéd.
😉
Vki súgta. Ebben lehet vmi:
"Ezzel akarják kiküszöbölni, hogy a boltban küldd be a kódot és csak akkor vedd meg a terméket, ha nyertél."
Akkor egyszerű... Forgalom növelése miatt.
Ők azt.

" alt="

">
Épp ezért lehet küldök még. De ha tudom hogy nyertem tuti nem küldök. Szóval ők azt akarják vegyek, és kuldjek nem???
Épp ez az: 1 óráig te sem tudod, h nyertél-e?
Meg ha nyerek nem küldök tovább... Abban az órában, de ha nem tudom hogy nyertem lehet küldök.
Mert arra az órára nem megy be beküldés ha vki figyeli az oldalt hogy vki beírta hogy nyert és el is hiszi neki. De vannak akik nem figyelik az oldalt. Szóval ugyanaz csak órára lebontva. Szerintem.
Ha másnap írják ki a nyertest, az valóban erről szól.
De az 1 órás késleltetett visszajelzés tényleg nem tudom, mire jó.
Mert ha nem tudjuk hogy kiment a nyeremény akkor küldünk, ha tudjuk akkor nem küldünk.
Én kérek elnézést nem okoskodni akarok, meg mindenbe beleszólni, de szerintem a Győri azért, hogy ne lássuk, hogy kiment e a nyeremény vagy éppen még bent van, vagy hogy áll a dolog.
Ezért szokták késleltetni a nyertes hirdetést szerintem.
Bár tudom nem tőlem lett kérdezve mint valaki, mert én senki vagyok, csak én erre gondolok mint logika.
Mert amikor tudjuk, hogy kiment a nyeremény, mert látjuk, vagy éppen vki van olyan kedves és beírja, utána nem küldünk, mert minek.

" alt="

"> hát kb...
lindababa, sada
köszi, nem akarok én több kg-nyit cipelni, csak nem akarom, hogy hamar - 1 év alatt - tönkremenjen a hátizsákom.
Azt tudja valaki, hogy mi értelme van annak, hogy a Győri Édes 1 óra múlva üzeni meg, hogy nyertél-e?
Miért nem csinálták meg úgy, hogy azonnal kiírja, mint pl a Lidl-Pick vagy épp' a Milka.
Érdekes ez a Lidl-Pick ,több név is kétszer is nyer ? igaz nem tudni van amelyik szerintem 100% uaz ,aug.28-án K.Hajnalka ,ma szintén ?
Cipekedéshez ajánlani tudom a Reisenthel összehajtható hátizsákjait. 6 kilót biztos elbír, de lehet többet is. Sajnos most nem találom a leírásban a terhelhetőségét.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások