Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 128 / 1756 oldal |
Épp az előbb jött meg a Riska játékon nyert bicikli
megérkezett Pringles focikapu
Rexona Ipanema papucs
Redbull óra
Tegnap futár meghozta a LL Ipanema papucsot. Reggel sms értesítés is jött, és a futár is felhívott.
Pantene csomag 3 helyett 2 termekkel, de legalabb mar megerkezett
Megjött a Pek-snack standfelszerelés. Milyen jó, h emlegettem tegnap. Ezúton is köszönöm az ügynöknek!
3 Delikat kosár és 1 Knorr kosár.
Gyermelyivel nyert Decathlon utalvány.
Végre 3 és fél hónap után megjött a Tesco-Heineken UCL dzsekim Mixxpakk futárszolgálat hozta.
2 db zlotys Dechatlon kártya emailben.
OTP Hello Otthon július Promóciós páros mozijegyek szintén emailben.
Mielőtt kapnám a rossz indulatú megjegyzéseket ez utóbbihoz: az utolsók között töltöttem ki a kérdőívet az első 1000-ből és mire ide beírtam volna már nem is volt elérhető többé! Nekem is lett volna még pár regim hozzá, de csak kettővel fértem bele a keretbe!
2 db zlotys Dechatlon kártya emailben.
OTP Hello Otthon július Promóciós páros mozijegyek szintén emailben.
Mielőtt kapnám a rossz indulatú megjegyzéseket ez utóbbihoz: az utolsók között töltöttem ki a kérdőívet az első 1000-ből és mire ide beírtam volna már nem is volt elérhető többé! Nekem is lett volna még pár regim hozzá, de csak kettővel fértem bele a keretbe!
Gillette nyeremény jött @-ben. Decathlon uti 210 zlotyval feltöltve!
" alt="
">
" alt="
">Hát most megjött a Tesco Kozeles gyorsasági ... el vagyok amulva tole. Kb 17 cm hosszu, némi rozsdával megspékelve, a műanyag meg tiszta sorja.Ilyet még nem lattam, vagyis olyan mint a bucsuban az olcso gyerekjatek
Syoss táska ,hát tényleg hatalmas
" alt="
">
" alt="
">Oreo hangszóró (kis cuki
" alt="
"> )
" alt="
"> )L'or kávékapszulák
" alt="
">
" alt="
">Arany ászok foci labda😊
Sommersby pohár
Syoss táska értesítő..de csak holnap veszem már át..
Adidas focilabda.
Sága hűtőtáska. (mini méret, kb 2db dobozos cola fér bele)
Sága hűtőtáska. (mini méret, kb 2db dobozos cola fér bele)
Coop borotva dpd-vel. (Tegnapelőtt este 7-kor nyertem!)