Én is éjfél után 1-2 perccel küldtem a sütőtálért,nem hívtak,hogy nyertem és bennem is ez merült fel,hogy a szerver órája késett esetleg

" alt="

">
ez azért azon is múlik,hogy az Unilever szerverórája hogyan jár,nem? mert lehet,hogy nálad éjfél van,náluk meg még 23:58
Minden panaszom visszavonva

" alt="

">

" alt="

"> Akkor lehet hogy én is lemaradtam, éjfél után küldtem.
magdalin: megnézték az adatbázisban a számokat.
Felhívtam, hogy nem kaptam sms-t, mondta, most hívnak mindenkit, de megnézi nekem..
A friss ötleteknél, nekem a vágódeszkánál volt érdekes élményem. Reggel a párom elküldött egy kódot, én délután vásároltam majdnem este küldtem el.
Én nyertem vágódeszkát az esti beküldéssel, ő a reggelivel nem!
No, akkor most hogy is van ez????
Egyébként semmit nem jelent hogy eddig nem hívtak, mert engem is a végén hívtak a múltkor is.
Chio 10/0

" alt="

">
Ez még ok, de hogy 3 db friss ötletek konyhája éjféli beküldéssel 0?
Hát ez

" alt="

"> (rákérdeztem)
Adri, a Chio dvd nálam 39/1
Kitartás!

" alt="

">
suriadri: az kevés beküldés,nekem eddíg kb 60:3
Valaki árulja el a titkot, hogy mikor kell a chiót küldeni.

" alt="

">
Már jó pár 1/1 nyertes olvastam. Ide 5/0. Tudom nem sok, de semmi nyeremény

" alt="

"> és nehéz összeszedni őket.
Nyomós ok.

" alt="

">
mert vizsgázik,azért nem válaszol

" alt="

">
Én sem értem. De nem válaszol.
Mi a baj Veszprémmel, én szeretem!

" alt="

">
Annyira vártam ma egy sms-t, de nem jött

" alt="

">

" alt="

">
Miért kietlen? Miért isten háta mögött?
kb.40 Balaton-beküldésből semmi. Már ott tartok, hogy felébredek éjjel egy-egy pillanatra, gyors beküldök egy kódot, jön a sajnos most nem... üzenet, és alszok tovább. Júl.11-től megyünk a balcsira, jó lett volna legalább 2 belépőt összehozni, de nagyon nem akar sikerülni.
Sok(rengeteg) Chio beküldés, és semmi

" alt="

">
Megint itt van egy soknyereményes játék, és ebből sem jut nekem semmi.
Miért???Ráadásul ma vizsgázok a kietlen Veszprémben az isten háta mögött. Legalább nyernék valamit, hogy ez a nap se legyen totál pocsék.
Na mostmár annyira elkeseredtem,hogy feladom.Semmi sem jön össze.Nagyon elszomorodtam.Pedig tényleg mindent megpróbáltam.Sajnos nincs szerencsém,Fortuna nagyon hanyagol.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások