Keresek 2 db szigetjegyet vasárnapra(megvételre)! vivicsaj@freemail.hu -ra várom az ajánlatokat.
diehexe
szerintem nincs recept
az tény, hogy az egyik ismerősöm egyben rakta fel és nyert, de az sokkal több pont volt és akkor óránként lehetett nyerni...
playboy ,engem hívtak mind a 2x amikor nyertem és futár hozta,gondolom most is így lesz.
Ha nyertem Sziget jegyet hogyan jut majd el hozzám nem tudja valaki? Postán vagy futárral az adatim alapján?
Köszi bednarik!

Erre talán még magam is rájöttem, de azt nem tudom, hogy egyszerre tegyem fel, vagy pl. óránként valamennyit. Ebben segítsetek légy szíves. Hogy van nagyobb esélyem? Ti már biztos sokat elmélkedtetek ezen, én még most kezdtem...
pl rakd fel

Van 275 pontom, ami nem sok, de szeretnék vele játszani. Kérlek, adjatok tanácsot, hogy használjam fel a nyerési esély növelésére? Köszönöm!

kocsogok
ahogy pako mondana

Na a Szigetet én is benéztem. De a főoldalon még kinn van, hogy 5-ig tart a játék.
hat.
sztem 1 nappal korabban zartak le
ma van 5.
mind1 kapjak be

winner!
köszi szépen igy már sikerült!

mazsola213
A W-t próbáltad már?
Tud valaki segiteni?
Vannak kupakok amiben olyan betű van,
hogy sem a Y,sem az X nem felel meg!Olvashatatlan!!
Akkor milyen lehet?
A coke játékra kb. 10 perce SMS-ben küldtem a kódot, de nem jött semmi válsz. Aki nyer, annak rögtön küldenek választ, vagy hogy megy ez? Vagy egyáltalán küldenek választ?
Köszi
igen, tegnapi kupakfeltoltes alatt en is ilyensmire jutottam
de a 23 es a 3 pont ajandek azert az durva
sztem epp akkor noveltem az eselyt es azert irt ilyet...
fradigy
Az eddigi tapasztalataim alapján:
ha elütöd a kódot „Érvénytelen nyerő kód.” üzenetet küld.
Ha olyan kupakot próbálsz feltölteni amit pl. felszedtél az utcán és másvalaki már feltöltötte, akkor ezt írja ki: "Ezt a nyerő kódot már felhasználták."
Ha pedig véletlenül még egyszer akarod feltölteni ugyanazt a kódot amit már egyszer a saját számládra feltöltöttél, akkor ez lesz a válasz:
"A kódot regisztráltuk a számládon."
De roppant egyszerű a dolog, próbáld ki két regivel egy pillanat alatt meglesz.
A kódot regisztráltuk a számládon.
szal ez azt jelenti h mar valaki valahol mobilrol bekuldte a kodot?
okos, ertelemes valasz, sokmindent meglehet tudni belolle

kesz ez a cocacola...
mar 1x volt olyan h beirtam kod, valaszuzenet : regisztraltuk a kododat.
az h mennyi az nuku, es nem is noveli.
ma is ez toertent
aztan ez:
Gratulálunk! A kód beváltásával résztveszel a napi nyereményjátékunkon és ráadásként 23 pontot nyertél!
Gratulálunk! A kód beváltásával résztveszel a napi nyereményjátékunkon és ráadásként 3 pontot nyertél!
lattatok mar ilyet? miaf@szvan?

keresek 2 szigetjegyet a szombati napra..
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások