Ezeket a kártyákat postán küldik ki, a lebonyolító által megadott névre, çímre.
Ez ajándekkártya.
Más kategória.
Persze, sokmident lehet, de banki dolgoknál kizártnak tartom. A múltkor én vettem fel a férjem helyett a telefont, mikor a bankból keresték, később kb lecseszték, hogy adjon meg olyan telefonszámot, amin ha keresik, csakis ő veszi fel. Pedig nekem semmit nem is mondott az ügyintéző, még azt sem, milyen ügyben keresik. És ez csak telefon. Személyesen pláne nem intézhetnék helyette semmit. Egy halott helyett meg...abszurd az ötlet is. Ha felmerül a gyanú, akkor írjatok a szervezőknek, vagy hát igen, ha változik a nyerteslista, az is jel lehet.
Sajnos tapasztalatból tudom(hallottam valakit erről dicskedni), hogy vannak szervezők akik igen engedékenyek...
Lehet hivatkozni korra-távolságra- egyébre.... és már át is íródik a nyertes neve....
Vagyis a listán látsz egy nevet attól még ne vedd 100%-nak, hogy személyes átvételnél az is megy átvenni akit ott látsz kiírva!
Tetézem: a listán szerepel egy név, de a nyeremény teljesen más névre-címre megy ki, coop-spar játékoknál Ilyen is van/volt..
Akkor kerül ki a nyertes neve, amikor ezt mind letisztázták. Szerintem erősen tévúton jársz.
Valószínűleg ezt nem gondolta végig, aki használta a nevét.
Juj hát azért itt tényleg elszabadult a fantázia.
A nyertes játékos minden létező adatával készítik el a kártyaszerződést és kell majd befáradnia az OTP-be aláírni, természetesen személyi igazolvánnyal és egyéb irataival.
Ezt halott ember nem tudja prezentálni. Jézusom!
Szerintem egyik szervezőnek sem kellene korlátozni,hogy ki mennyit nyer.Ha időt és pénzt nem sajnálnak bele tenni miért kellene korlátozni?
Elvileg azért vannak ezek a játékok hogy vegyék a termékeket!
Inkább örülni kellene hogy van még nyereményjáték!!!
Nem. Az egy 20-as szám volt.
+36 1 755 5119 telefonszámról tudtok valamit?
Nemrég hívtak, felvettem, (azt hittem fontos), ne tegyem le, várjak a munkatárs jelentkezésére, pár másodperc után letették.
(Nézegettem, , , többen írták, hogy Alfa biztosító)
Valaki itt már érdeklődött egy szám után, de nem találom, talán ez volt?
"Semmi bajom azzal, ha valaki többet nyer."
Most komolyan sajnáljátok bárkitől is a 3db OTP-s számlanyitásos macerát 10.000 ft jóváírással?
hát.. úgyis levonják fél év alatt számlavezetési díjként

" alt="

">
Szabályzatban nem szerepel,hogy csak 1.et nyerhet ,így lehet bármennyi is !
Én nem mernék ilyet írni azért. Annyira fura az az AP kód, hogy ilyet egy ember nemigen találna ki. De lehet naiv vagyok. Az évek óta halott nyertest meg azért nem gondolom hogy így lenne, mert már a 10.000 Ft-hoz is be kell menni a bankba és szerződést kötni az illetőnek, szóval értelmetlen lenne.
Semmi bajom azzal, ha valaki többet nyer.
De én azt sem tartanám ördögtől valónak, ha szúrópróba szerűen néhány játékostól -esetleg családtól- bekérnék postán az ÖSSZES játékba küldött blokkot.
Pl. azoktól, akik rengeteget küldenek be.
Ha megvan a blokk és valós, akkor semmi gond.
Fura a Nescafés nyertes lista.
Van rajta nem létező AP kód és évek óta halott nyertes.
(Kíváncsi lennék, ha megnyerné a fődíjat, hogyan venné át.

" alt="

"> )
A lebonyolítónak nem tartana sokáig leellenőrizni néhány kódot. Csak fel kellene hívni az adott boltot és rákérdezni, hogy van-e ilyen számú pénztárgépük. Vagy elmenni és kérni a nyertes "blokkról" egy másolatot. Azonnal kiderülne, hogy olyan pénztárgép/blokk nincs is.
De biztosan megvan a módja annak is, hogy a NAV leellenőrizze az AP kódok listáját.
Levcsisz
Talán pont azért, mert te felhívtad rá a figyelmet.
(De mindig a jsz. a döntő.)
Az oké, de ez az oldal max egy kiindulási pont hogy ide mit írnak ki az a játékokat nem befolyásolja. Az számít ami a játékoldalán van bele írva a játékszabályban. Az meg hogy innen eltűnt mára annak valószínű annyi az oka hogy ki javították a hibát.
Nescafet itt az oldalon tegnap direkt kifotóztam...ott van h 1 nyertes 1x nyerhet..mára..kivették azt a sort itt az oldalon...érdekes
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások