Köszönöm a választ, és gratulálok, Sziszka9.
Arra lennék még kíváncsi, hogy a feltöltés után kb. mikor kap az ember értesítést, ha nyert. Nyilván olvastam a szabályzatot, csak a gyakorlati tapasztalat érdekelne.

" alt="

">
Én elsősorban Pennys és Aldis blokkokkal jártam már úgy, hogy néha halványak a blokkok.
Ráadásul ezekben az üzletekben önkiszolgáló kasszák sincsenek, pedig az önkiszolgáló kasszák nagy előnye, ha külön blokkoltatsz (pl. a játékok miatt), akkor már az első blokknál látod, hogy elég éles-e. Ha nem, átmész egy másikhoz.
weber Hozzászólás: 2025. június 17. :: 07:40
Tudod én már hányszor írtam/javasoltam LIDL havi kérdőívébe?!
Néhány terméknél már kiírják, de nem értem miért okoz ez nekik gondot?
bbsc Hozzászólás: 2025. június 17. :: 16:32
Vágási 2.0
írtam neked emailt.

" alt="

">
Érdekes cég ez a Screvo! Tegnap írtam nekik, hogy az előző Lidl-Mogyi játék nyereményét sem kaptam még meg, illetve, hogy a mostani játéknál az előző játék játékszabálya szerepel. Ma reggelre a játékszabály kicserélve a jóra és most jött az e-mail, hogy csomagot adott fel nekem a Screvo. Tényleg így kell ezt? Ha nem szólok nem kapom meg?
Sziasztok! Spar Coca-cola nem engedi a terméket feltölteni.
Hozzáadom gomb nem működik. Vmi ötlet, info? Köszi!
Ne is mondd! Vagy halvány, vagy szaggatott, konkrétan 1-1 sávban csak nagyítóval lehet kivenni a számokat, a múltkor egy az egyben letépte az alját a gép a rossz beállítás miatt, a Lidl kb. semmilyen márkás terméknek nem írja ki a nevét, ami nem lenne gond, ha úgy lenne mint a Rossmann-nál, hogy fölötte ott a termékkód, ami alapján be lehet azonosítani. Szóval katasztrófa. Jöhetnének már a digitális blokkok, mert most hiába van itt-ott, a legtöbb játékban nem fogadják el.
Nálunk is egyik Spár kassza nagyon halvány blokkot nyom

" alt="

">
Köszönöm Zsuzsa! Akkor várunk, nem írok nekik. Pedig egyébként szívesen írnék, mert megint pipa vagyok rájuk. Elutasítottak egy blokkomat, mert homályosnak látták. Mivel nem lehet azt a k..va blokk képet felnagyítani elküldés előtt, így marhára nem látom, hogy jó lesz-e, pláne ha hosszabb a blokk, örülök, ha arra tudok figyelni, ne maradjon le az alja. Annyira patkány dolog ez, hogy nem lehet újraküldeni!
weber
Screvo Vénusz utalást én is várok

" alt="

">
Sziasztok!
Még mi is várunk két csomagot a https://www.unileverjatek.hu/vegyikaparos-tól!
közben emailen gyorsan válaszoltak, a héten küldik
Én rá is kérdeztem, annyit irtak, hogy lehetett többet is nyerni, csak hosszadalmas a csomagok kiküldése
Paintuci!
Biztos nem volt ilyen, mert én egy névre két csomagot kaptam.
Screvo Vénusz utalást vár még valaki?
A jsz-ban nincs korlátozás.
Nem láttam egy cím egyszer nyerhet?
Ehhez a játékhoz vár még vki csomagot?https://www.unileverjatek.hu/vegyikaparos
A tegnapi találós kérdés egy angol rejtvényből való:
"I speak without a mouth and hear without ears. I have no body, but I come alive with the wind. What am I?"
Egy amatőr fordítás:
"Beszélek száj nélkül, hallok fül nélkül. Nincs testem, de életre kelek a szelek szárnyán. Mi vagyok én?"
Szerintük: Viszhang.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások