Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 128 / 511 oldal |
ugyanez a problémám,de nagyon sokszor,múltkor itt volt a számítógép szerelő és megnyugtatott,hogy nem a gépemmel van a gond...
Csatlakozom Andihoz és Zsanihoz.
Nálam is nagyon lassú,nagyon sokszor be sem jön a fórum,de a főoldalon meg semmi nem jön be.És nem a gépem lassú,mert minden más bejön rendesen.
Csak nálam megy ilyen lassan a webnyeremény oldal, vagy más is tapasztalja?
Sokszor fél percet is kell várni, mire bejön egy kért oldal.
Vagy be se jön.
Sokszor fél percet is kell várni, mire bejön egy kért oldal.
Vagy be se jön.

Goldwoman: ja azt nem írtad hogy még éltek is. 

VárszegiViki
már kidobtam, de a logót azért beküldtem! nem fogom őrizgetni hogy ellepjenek a bogarak, mert azok másznak
már kidobtam, de a logót azért beküldtem! nem fogom őrizgetni hogy ellepjenek a bogarak, mert azok másznak

Goldwoman: Húú épp most akartam venni ilyet de akkor lehet kihagyom.
Írd meg nekik mindenképpen!!! Lehet bekérik a csomagot is, egyelőre ne dobd ki.
Írd meg nekik mindenképpen!!! Lehet bekérik a csomagot is, egyelőre ne dobd ki.a három Korona tészta közül az egyikben hangyaszerű bogarak voltak csak szürkék 

hofi
Én ott gurultam be, hogy az egyiket megírta, a többit nem. Visszavittem, de persze nem cserélik, beírtam a panaszkönyvükbe, többet nem tehetek. Vagyis, ezt a márkát nem veszem.
Én ott gurultam be, hogy az egyiket megírta, a többit nem. Visszavittem, de persze nem cserélik, beírtam a panaszkönyvükbe, többet nem tehetek. Vagyis, ezt a márkát nem veszem.
krysztasz!
Sajna az előző dvd íróm samsung volt és bizony nagyon válogatott. Csak három fajta dvd-t írt meg, abból is csak egy fajtát tudtam gyorsan írni, a többi fajtát csak 2-szeres sebessébbel. Hála istennek elromlott még a gariidőn belül,így kicserélték NEC-re. Ezzel az íróval még mindenfajta dvd-t megírtam,hiba nélkül.Az előzővel, volt ,hogy megírtam a 10-ből kettőt.hiba nélkül.
Sajna az előző dvd íróm samsung volt és bizony nagyon válogatott. Csak három fajta dvd-t írt meg, abból is csak egy fajtát tudtam gyorsan írni, a többi fajtát csak 2-szeres sebessébbel. Hála istennek elromlott még a gariidőn belül,így kicserélték NEC-re. Ezzel az íróval még mindenfajta dvd-t megírtam,hiba nélkül.Az előzővel, volt ,hogy megírtam a 10-ből kettőt.hiba nélkül.

ani-ha
A Cerbonások valamiért nem szeretik a nyerteseiket. Én tavaly itt, a fórumon tudtam meg, hogy nyertem. (Puszi, quenee!) Mikor hetekkel később (!) felhívtam őket, hogy mizújs (mert tervezni akartam a szabadságom), meg voltak sértődve, hogy honnan tudok róla, mikor még nem is értesítettek.
Többször leráztak, de olyan pökhendi stílusban, hogy a bicska kinyílt a zsebemben.
De az üdülés csúcs-szuper volt, és ez a lényeg!
A Cerbonások valamiért nem szeretik a nyerteseiket. Én tavaly itt, a fórumon tudtam meg, hogy nyertem. (Puszi, quenee!) Mikor hetekkel később (!) felhívtam őket, hogy mizújs (mert tervezni akartam a szabadságom), meg voltak sértődve, hogy honnan tudok róla, mikor még nem is értesítettek.
Többször leráztak, de olyan pökhendi stílusban, hogy a bicska kinyílt a zsebemben.
De az üdülés csúcs-szuper volt, és ez a lényeg!

Én egy kissé letört vagyok, mivel hiába indulnak új játékok sehol nem kapni egyenlőre semmi olyat. Nem tudom, hogy ezt miért csinálják. A lakóhelyem összes közértjét stb. felkerestem, sehol semmi. Már-már hülyének néznek, amikor rákérdezek!!

Nagyon pipa vagyok, mert vettem egy 10 db-os maxwell írható +R dvd-t, és csak az egyikre tudtam írni. Már háromra írtam, de egyik sem jó.
Az az egy tökéletes, asztali dvd és a számítógép is olvassa, de ezt a hármat nem. Rajta van amit írtam, ezt a lemez hátoldalán látom. Viszont, ha beteszem a számítógépbe, asztaliba, azt írja ki, hogy üres. Ez hogy lehet? Azt mondanám, hogy hülyeség, biztos nem tudják olvasni, de ez nem lehet, mert egyet sikerült megírnom. Ezt a márkát még nem vettem, olyanról pedig nem hallottam, hogy márkánkét válogat a gép, legfeljebb a +/- R DVD-k között. Komolyan mondom, holnap visszaviszem a Media Marktba, kezdjenek vele akármit, de nekem nem kell.
Jártatok már így, érdemes reklamálnom?
Az az egy tökéletes, asztali dvd és a számítógép is olvassa, de ezt a hármat nem. Rajta van amit írtam, ezt a lemez hátoldalán látom. Viszont, ha beteszem a számítógépbe, asztaliba, azt írja ki, hogy üres. Ez hogy lehet? Azt mondanám, hogy hülyeség, biztos nem tudják olvasni, de ez nem lehet, mert egyet sikerült megírnom. Ezt a márkát még nem vettem, olyanról pedig nem hallottam, hogy márkánkét válogat a gép, legfeljebb a +/- R DVD-k között. Komolyan mondom, holnap visszaviszem a Media Marktba, kezdjenek vele akármit, de nekem nem kell.
Jártatok már így, érdemes reklamálnom?A játék lezárását követő 90 napon belül kell mindent lerendezniük.
Ezt azért nem szokták megvárni!
Ezt azért nem szokták megvárni!

Beküldtem a sokadik borsodi kódomat (kb. 150., már nem is számolom), mire kiírta, hogy köszönik a regisztrációmat, most már korlátlanul küldhetem a kódokat...
még jó
Persze ez sem nyert
még jó
Persze ez sem nyert

sada, 2007. febr. 15-ig???? Milyen jelet tegyek ide?
Akkor tényleg várhatok még. (Azért a levélre válaszolhatnának.)
Akkor tényleg várhatok még. (Azért a levélre válaszolhatnának.)
Logikusan hangzik, de ők tul.képp. febr. 15-ig bármikor postázhatják.
Ráérnek.
Azért a Freesia-nak is voltak gyengébb szervezései is!
Ráérnek.
Azért a Freesia-nak is voltak gyengébb szervezései is!
Nem értem a Cerbonát, miért nem küldik az ajándékcsomit - már több mint egy hónapja.
Ha én nyereményjátékot szerveznék, ahol a saját termékeimből lenne ajándékcsomag a nyeremény, akkor a sorsolás napján már ott lennének a becsomagolt dobozok, csak az etikett cimkéket kellene ráragasztani és mehet a postára. Nem?
(A Freesia meg tudta így csinálni tavaly.)
Gondolom, más sem kapta még meg a cerbonás nyereményét.
Ja, e-mailre sem válaszolnak.
Ha én nyereményjátékot szerveznék, ahol a saját termékeimből lenne ajándékcsomag a nyeremény, akkor a sorsolás napján már ott lennének a becsomagolt dobozok, csak az etikett cimkéket kellene ráragasztani és mehet a postára. Nem?
(A Freesia meg tudta így csinálni tavaly.)
Gondolom, más sem kapta még meg a cerbonás nyereményét.
Ja, e-mailre sem válaszolnak.

Hát nálunk az utóbbi 3 évben a CBA kezdett terjeszkedni, elötte 30 km-re volt a legközelebbi, most meg minden faluba nyílt egy! És meglepő módon kifogástalan a kiszólgálás!!!!!!!!!!! Most már kicsvel több, mint 3 éve ott intézem a vásárlásokat és még soha semmi gondom nem volt! Na de a COOP....................
Ezért szoktam mondani, nem a Coop, Cba, Reál, stb a problémás:
Az adott üzlet személyzetének hozzáállásán áll v. bukik minden... majdnem minden.
Az adott üzlet személyzetének hozzáállásán áll v. bukik minden... majdnem minden.