Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 128 / 246 oldal |
Csongrád megye.
Netti0208
Merre laksz?Én is őt várom.
Merre laksz?Én is őt várom.
Nekem ma Kelle Mónika hozta a Gyermelyis ajikat. Nagyon pontos és nagyon kedves volt.
" alt="
"> Nagy-nagy piros pont.
" alt="
"> Nagy-nagy piros pont.én is tőlük vettem most jócskán:-))
nekem is azt mondta a képviselő, hogy hamarosan lesz hasonló..már alig várjuk.-)
nekem is azt mondta a képviselő, hogy hamarosan lesz hasonló..már alig várjuk.-)
Nekem is nagyon pozitív a gyermelyi. Nagyon kedves volt az üzletkötő. Ugyanaz hozta múlt héten, mint szildinek. Amikor felhívtam anno időpont egyeztetésre, akkor azt mondta tegyem le a telót, és rögtön visszahív, ne fogyjon a pénzem. Pontosan jött, sőt egy órával előtte hívott ismét. Jól eldumcsiztunk. Ő is mondta, hogy amikor megtudták, hogy ilyen hatalmas + munkájuk lesz, mérgesek voltak, de nagyon jó kiosztani az ajikat. Sőt! Alapítványi bálunkra is szerzett 4 tombolanyereményt. 2-ben 4*0,5 kg tészta volt, 2-ben 5*0,5kg. Ezenkívűl mindegyikben volt két-két tésztamagazin.
Akik még nem kapták meg, legyenek türelemmel, hisz jó nagy +munkát kaptak. Nem kell mindjárt balhét csinálni, ha nem ér oda mindenkihez első nap az ajándék.Előbb utóbb mindenki megkapja. Azért valljuk be nem kell hónapokat várnunk az ajándékokra, mint sok más játéknál, és nem kellett megszakadnunk a wokokért.
Akik még nem kapták meg, legyenek türelemmel, hisz jó nagy +munkát kaptak. Nem kell mindjárt balhét csinálni, ha nem ér oda mindenkihez első nap az ajándék.Előbb utóbb mindenki megkapja. Azért valljuk be nem kell hónapokat várnunk az ajándékokra, mint sok más játéknál, és nem kellett megszakadnunk a wokokért.
Szintén Gyermelyi! Nagyon pozitív.
" alt="
">
Az üzletkötő nagyon kedves volt..., Anyuméknál voltunk hozta az övét.
Kérdeztem, hogy felénk is megy-e, mondta, hogy ha jó akkor azt is felhozza.
" alt="
">
Ja és azt monda, nézzük a honlapot, mert lesz még folytatás is!
" alt="
">
Az üzletkötő nagyon kedves volt..., Anyuméknál voltunk hozta az övét.
Kérdeztem, hogy felénk is megy-e, mondta, hogy ha jó akkor azt is felhozza.
" alt="
">
Ja és azt monda, nézzük a honlapot, mert lesz még folytatás is!
Tőlem is. Az előbb meg is írtam nekik!
" alt="
">
" alt="
">Gyermelyinek megy egy nagy piros pont!!
" alt="
">
" alt="
">Anyuhoz is jött a Gyermelyi képviselője (bejelentés nélkül).
Pont ott voltam.
" alt="
">
MIvel bizonytalan volt egy kicsit, hogy időben töltöttem-e a fel a recepteket, így most különösen örülök, hogy nem hiába dolgoztam órákat.
" alt="
">
Ma voltam a Tescoban, és majdnem vettem más gyártó akciós tésztájából, de úgy gondoltam, hogy a Gyermelyi megérdemli, hogy az ő termékei közül válasszak, ha már ilyen szép ajándékot adtak.
" alt="
">
Pont ott voltam.
" alt="
">
MIvel bizonytalan volt egy kicsit, hogy időben töltöttem-e a fel a recepteket, így most különösen örülök, hogy nem hiába dolgoztam órákat.
" alt="
">
Ma voltam a Tescoban, és majdnem vettem más gyártó akciós tésztájából, de úgy gondoltam, hogy a Gyermelyi megérdemli, hogy az ő termékei közül válasszak, ha már ilyen szép ajándékot adtak.
" alt="
">
Hozzánk is megérkezett a gyermelyis hölgy az ajándékokkkal: wok, tésztakiszedő és a receptkártyák. Nagyon boldog vagyok, nem is reméltem volna.
" alt="
">
" alt="
">Nagyon-nagyon pozitív a gyermelyi nálam is! A kezdeti csalódottságot felváltotta az öröm nálunk, mi is megkaptuk a wok-ot és egy tésztakiszedőt!
" alt="
">
" alt="
">és nagyon tetszik a wok:-)
ide is, mondta, hogy innen megy Balassagyarmatra...Nagyon kedves volt és a sofőrje is!nagyon pozitív!
Ilyen szakadó hóesésben jött a gyermelyis hölgy. Nagyon kedves volt és nagyon szuper a wok!!!
" alt="
"> Mondta, hogy sikeres a játék és lesz folytatása ....
" alt="
"> Mondta, hogy sikeres a játék és lesz folytatása ....Még csütörtökön nekem is Gyermelyi. Velem e-mailen felvette a kapcsolatot az úriember:-), hogy akkor tudja hozni a csomagot, amikor itthon is van valaki.
Sőt szájfény is jött, amiről visoznt nem tudtam. A lányom (4 éves:-)) nagyon örült neki...:-)
Sőt szájfény is jött, amiről visoznt nem tudtam. A lányom (4 éves:-)) nagyon örült neki...:-)
Itt is egy Gyermelyi törzsvásárló család
" alt="
">
" alt="
">A Gyermelyi nagyon-nagyon kitett magáért. Le a kalappal előttük. Ezentúl csak Gyermelyi tésztát fog venni a család, az is biztos.
Arról nem is beszélve, hogy a területi képviselőjük is nagyon kedves és aranyos.
CSUPA-CSUPA POZITÍV!!!!
Arról nem is beszélve, hogy a területi képviselőjük is nagyon kedves és aranyos.
CSUPA-CSUPA POZITÍV!!!!
Le a kalappal a Gyermelyi előtt!
A Gyermelyitől kapott ajándék wok nagyon tuti, nagyon örülök neki!
Köszönjük Gyermelyi
" alt="
">
Köszönjük Gyermelyi
" alt="
">Ez nagyon aranyos!
" alt="
">
" alt="
">