Újra!
Scooby-Doo cuccokhoz ajándék hűtőmágnes a Tescoban.
Hűtőmágnes
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 129 / 255 oldal |
Teni ,Viki ,köszönöm !!
kalifa mágnest keresek.
Vannak érte mágneseim,adidas kód,pöttyös csomi kódos 10 pont,nyeretlen lays kód,pomber.
Vannak érte mágneseim,adidas kód,pöttyös csomi kódos 10 pont,nyeretlen lays kód,pomber.
teni: tegnap vettem! De van a csomagolásán jelzés. Rá van írva hogy Most ajándék hűtőmágnessel. Egyébként a 201 Ft-os Kézi Mézes Puszedli - 200g -ban volt nálunk a fóti Coraban.
Marcsi-35. Én kis zacskós, vaniliamázas puszedlit vettem. Nincs a csomagolásán semmi jelzés. Sajnos!
Ki kellene mennem...
Olyan jól heverészek itthon...
Olyan jól heverészek itthon...Biztos kint lesznek, 2 napos a rendezvény.
Gondolom ma is kint vannak?
Rafinériás, Mi lesz ma a vacsora ? szöveggel.
Milyet?
A Margitszigeten, a Nők Lapja családi hétvégéjén Knorr teszt kitöltéséért hűtőmágnest adnak.
Mivi-n új hűtőmágnes van. 300 pont
Van öt darab profession.hu hűtőmágnesem, meg egy darab danonino A betűs
Írj, hogy mit adnál értük?
Írj, hogy mit adnál értük?
alma formájú,domború műanyag "Meglepetés"hűtőmágnes -sörnyitóval -pepsi kódokra cserélném
A legnagyobb ajánlat viszi
Képet tudok küldeni
A legnagyobb ajánlat viszi
Képet tudok küldeni
Teni ,melyik fajtában ?? Van valami jelzés esetleg rajta ?
Az Urbán és Urbán mézespuszedlis zacskókban aranyos macifejes hűtőmágnes van. A fóti Corában vettem a héten.
Samidala bármit....evimamzi küldenél képet? 

Peugeot 307.es autóról van csere hűtőmágnesem.
Mit adnál érte?
Mit adnál érte?
Ha valakinek van a Kalifa receptversenyből a nagyobbik mágnese írjon, megegyezünk. 

a teszveszre feltettem egy hűtőmágnest, még kettő maradt, MPL - Magyar Posta csomagszállítója. Kép is van ott, krysztasz néven, akit érdekel, kukkancson be.