Knorr nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 129 / 143 oldal |
Feltétel: vásárolj az akció ideje alatt bármely Tesco áruházban 1 blokkon legalább 600 Ft értékben Knorr és/vagy Knoorr Delikát terméket. Küldd be normál díjas sms-ben a 4 jegyű tranzakció számot és a neved a 06-30-555 5553-as telefonszámra. A blokkot őrizd meg.
Csipcsi!
A főoldalon az üzletekhez kötődő játékok között az első helyen megtalálod!
A főoldalon az üzletekhez kötődő játékok között az első helyen megtalálod!
A Tesco szórólapon van valami gyorsaságis Knorros tájékoztató, de a Knorr oldalán nem látszik róla semmi. Tud valaki valamit? 600 Ft értékben kell vásárolni Knorr terméket, és sms-ben elküldeni a blokk tranzakciós számát. Vajon csak a Tescoban vásárolt termékekre vonatkozik, vagy bárhol lehet vásárolni 600 Ft-ért?
Garantált ajándékok vannak, bögre, takaró, fűszerdoboz, a fődíj pedig étkészlet.
Azt írja, hogy 2006.05.28-tól tart 07.31-ig.
Garantált ajándékok vannak, bögre, takaró, fűszerdoboz, a fődíj pedig étkészlet.
Azt írja, hogy 2006.05.28-tól tart 07.31-ig.
Nyuszikám! Regisztráltál? 

A feleségemnek is sikerült kijavíttatni a város elírást. Meg van a két tányér 

köszönöm
sikerült elintéznem a névelírást
sikerült elintéznem a névelírást

06-40-400-400/1/2
borscs
a 06-40-400-400-at hívtam! előbb a rögzítő kapcsolt, de valamelyik
mellékkel kapcsolhatod a munkatársat is (asszem a 2-essel) de mindegy úgyis bemondja
a 06-40-400-400-at hívtam! előbb a rögzítő kapcsolt, de valamelyik
mellékkel kapcsolhatod a munkatársat is (asszem a 2-essel) de mindegy úgyis bemondja
dia
ha még itt vagy
a 20-as számot hívtad? és üzenetrögzítő jött be neked is előbb, vagy rögtön személyesen beszéltél valakivel?
ha még itt vagy
a 20-as számot hívtad? és üzenetrögzítő jött be neked is előbb, vagy rögtön személyesen beszéltél valakivel?
köszi sada!
közben megtaláltam és fel is hívtam őket! tényleg én vagyok az! hi-hi, csak elírták a várost!!!! azt mondta a manusz még időben szóltam, szól a szállítósoknak és elvileg nem lesz gond... hát, nagyon remélem!
közben megtaláltam és fel is hívtam őket! tényleg én vagyok az! hi-hi, csak elírták a várost!!!! azt mondta a manusz még időben szóltam, szól a szállítósoknak és elvileg nem lesz gond... hát, nagyon remélem!
Ott az infovonal a főoldalon a játéknál.
tudtok nekem adni valamilyen elérhetőséget??? tel.szám, email-cím.. Nem vagyok rajta a nyerteslistán :-( de lehet, hogy csak a várost írták el, mert van egy azonos nevű.... még reménykedem :-)
nem,ebben a városban ketten biztosan vagyunk,aki nem kapta meg.
Az áprilisi tányérokat már mindenki megkapta?
Knorr ízbomba, két db rafinéria, bolognai mártás kód eladó!!!

Bubus írtam emailt.
Gyöngyös05
Jelentkezz!
Jelentkezz!
a páromnak sem jött még az áprilisi tányér,de már rengetegszer telefonáltam ez ügyben,elismerik,hogy hibáztak,jövő héten küldik...,ennek legalább 3 hete.
Pont így jártam én is, egy db tányér volt a dobozban, holnap hívom őket! Ráadásul ez még nekem a z áprilisi.
Igen, érdemes ellenőrizni mi van a dobozban,
illetve azt is hogy MI VAN AZ ÁTVÉTELI PAPRON AMIT ALÁIRAT (!!!),
mert azon ott kell lennie mennyit vesz át az ember!
Há átvesz az ember 2 papíron és csak 1 van a dobozban akkor gáz van...
Ice°
illetve azt is hogy MI VAN AZ ÁTVÉTELI PAPRON AMIT ALÁIRAT (!!!),
mert azon ott kell lennie mennyit vesz át az ember!
Há átvesz az ember 2 papíron és csak 1 van a dobozban akkor gáz van...
Ice°