Ne legyél már ennyire szadista!

Én mindig 2x kattintok rá, mert annyira szar ez a flash, hogy még azt se bírja kiírni, hogy ok, elküldtem, vagy ilyesmi. Másodjára már mindig kiírja, hogy már játszottam, innen tudom, hogy tényleg elment a kódom.
Nem tudom ki volt az az elmebeteg, aki ezt az iszonyatosan szar flash alkalmazást megalkotta.... Megáll az ember esze tőle. Annyira borzalmasan lassú, még a processzort is fel melegíti. Meg órákig kell görgetni a nyertesek között...
Esküszöm eléültetném a gazdáját egy hétre, hogy játsszon vele!
nem, mert ezt a kódot mindig telcsiről küldöm. ma 2-t elküldtem gépről, gondoltam ezt majd este küldöm, de így nem vicces

Lehet, hogy véletlenül 2x is odakattintottál.
hát ez remek! beküldtem egy kódot, mire visszaírtak, hogy ezzel ma már játszottam, holott nem így történt

remélem, hogy csak a rendszer rossz!!!

Még aug. 29-én elküldtem , hogy szeretnék regisztrálni (sőt ajánlottan adtam fel a levelet) de még a mai napig nem kaptam vissza adatlapot, pedig azt írták, hogy így a gyorsabb és küldik a tájékoztatót a kóddal együtt. Hát nekem semmit nem küldtek.
Nekem azt mondták az infovonalon, hogy este 6-7 körül próbáljam meg megint a kód küldést...
cathy
Ugyan ez van nálam is. Szép sárga levélke tegnap

ma + reklamáció a 40/200-200-on.

Panaszomat továbbították.
Tegnap megint nyertem egy egeret.

Ma meg semmit

láttátok? Tegnap 4 palmtop is gazdára talált. Irígykedem....

Megírná valaki a honlapjuk címét mélben?
Tegnap elsőbbségi levélben megérkezett az M codom. Viszont hiába próbáltam elküldeni sms-ben hogy játszak,mindig azt írta vissza hogy hibás a kód és javítsam ki. Pedig én jó kódot küldtem el, ez tuti. Járt esetleg még valaki így.?
sada! Köszi,megvilágosodtam!

Fáreó
Mivel 42 napig tart, max. 42-szer nyerhetsz.
Összesen 5.040 db nyeremény van:
5 db IBOOK
25 db digi gép
50 db PDA
460 pendrive
1500 optikai egér
3000 db öngyújtó
Na,de a db szám limitálva van minden egyes nyereménynél,azt kérdeztem: ez napi,heti, vagy játékszakaszonkéntra vonatkozik???
pl. 5 laptop,15 v. 25 fényképező,már nem emlékszem pontosan,szóval az érdekelne,hogy napi,v. heti,stb.
Annyit nyersz, amennyit tudsz

Akár naponta is, ha jókor küldöd a kódodat

A Marbis játéknál,napi,heti ,vagy összesen annyit lehet nyerni az adott dolgokból,1 játék időszak alatt,(most pl. okt. 2-ig),mint amit a honlap ír?

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások